Binnaz Abla

Ay ben de kıskanırdım. Azılı kıskanç mıyım yoksa :)) sevgilim kızın birine ye diye tabağından yemek verse kıskanırdım galiba :)))
itiraf ediyorum ben de kıskanırdım. Hatta ne kıskanması. ÇILDIRIRDIM :)). Ama o an gerçekten düşünemedim ya aklımın ucundan bile geçmedi kıskanacağı ya da yanlış bi şey yaptığım

Sezgi'ye baktıranlar, geçmiş analizi nasıldı?
Geçmişte karşı tarafın yaşadığı bir şeyi bildiği oldu mu?

ama ben kıskandırmaya çalışıyorum olmuyor soğuk bir insan mesafeli nasıl kıskandıracağımı bilmiyorum sevgilin erkeklerdenmi kıskanırdı yoksa herşeydenmi lütfen başak erkeği hakkında bilgilerin varsa paylaşırmısın

Ya benimki sorunluyddu baya. Tamamen burcuna da bağlamak istemiyorum ama. Çok kıskanç böyle alkolikti ayrıca. Yani benim bi şey yapmana gerek Kalmıyodu huyu böyleydi. O yüzfen şu yapılır bu yapılır diyemem ama bi daha başak burcu mu asla yani

Yaa seni gördüğüme çok mutlu oldum :)
Baya zamandır görmüyordum umarım iyisindir

Yoldaydim kacirdim Wonder-woman dikkate aliniyoruz orasi kesin :) humayi mi denesem diye dusunuyorum DUYURULUR :)
:) ben de görünce tam emin oldum dikkate alındığımıza. Hümacım girmemiş bugün gelir birazdan Asenata hiç atmadım, ama hümayı beğeniyorum kendisine sözüm var fala ara verdim :) sen hiç atmadın mı ona

Cook onceden atmistim ama kredim var en azindan abuk sabuk birine kullanmiyim diye bekliyorum :) kriz gelince malum :) Asenati ben cok begenirim katinasi cikar genelde bana ama zam yapmis oda baya yukselmis fiyatlari :/ iletisinde hastayim yaziyordu girmez diye hic bakmadim ama fal almis :)

Mantıklı:) çıkmış mıydı bari:) ben de tesadüf denk gelmiştim Asenata yeşil yeşil duruodu ama o kadr kredim yoktu alıncaya kadar da kalmaz diye uğraşmadım

Mantıklı:) çıkmış mıydı bari:) ben de tesadüf denk gelmiştim Asenata yeşil yeşil duruodu ama o kadr kredim yoktu alıncaya kadar da kalmaz diye uğraşmadım
Humayi inan ki hatirlamiyorum eski hesabimi kapatmistim ,ondan dolayi aklimda değil cikip cikmadigi o kadar cok kisiye baktirinca beyinde corba oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…