itiraf ediyorum ben de kıskanırdım. Hatta ne kıskanması. ÇILDIRIRDIM :)). Ama o an gerçekten düşünemedim ya aklımın ucundan bile geçmedi kıskanacağı ya da yanlış bi şey yaptığımAy ben de kıskanırdım. Azılı kıskanç mıyım yoksa :)) sevgilim kızın birine ye diye tabağından yemek verse kıskanırdım galiba :)))
Seviyormuş demek kiitiraf ediyorum ben de kıskanırdım. Hatta ne kıskanması. ÇILDIRIRDIM :)). Ama o an gerçekten düşünemedim ya aklımın ucundan bile geçmedi kıskanacağı ya da yanlış bi şey yaptığım
Benim eski sevgilim başaktı kıskançlıktan eve falan kapattığını bilirim berbat günler geçirdim iğrenç biriydi. Ben oğlağım asla anlaşamadık. Bi kere ortak arkadaşlarımızla yemek yemeye gitmiştik. Kanatçıya. Hepimiz kanat yemiştik bi tane çocuk ben yemem diye tutturdu. Ben de bi dene çok seviceksin diyip bi tane kanat verdim kendi porsiyonumdan çocuğa. Sonrasını ne sen sor ne ben söyliyim. Kıyamet koptu.
Ya benimki sorunluyddu baya. Tamamen burcuna da bağlamak istemiyorum ama. Çok kıskanç böyle alkolikti ayrıca. Yani benim bi şey yapmana gerek Kalmıyodu huyu böyleydi. O yüzfen şu yapılır bu yapılır diyemem ama bi daha başak burcu mu asla yaniama ben kıskandırmaya çalışıyorum olmuyor soğuk bir insan mesafeli nasıl kıskandıracağımı bilmiyorum sevgilin erkeklerdenmi kıskanırdı yoksa herşeydenmi lütfen başak erkeği hakkında bilgilerin varsa paylaşırmısın
tatlı kız enerjin çok güzelCanım ıyı ellerınden oper,sızde ne var ne yok ıyısınızdır ınsallah? (hunim nerede)
geçmişte o kışının yaşadığı şeyleri doğru bilmişti bende hatta şu an çevirdiği şeyleri de:)Sezgi'ye baktıranlar, geçmiş analizi nasıldı?
Geçmişte karşı tarafın yaşadığı bir şeyi bildiği oldu mu?
Tarihi patlayacak gibi duruyor. Ağustos bitmek üzeregeçmişte o kışının yaşadığı şeyleri doğru bilmişti bende hatta şu an çevirdiği şeyleri de:)
Yaa seni gördüğüme çok mutlu oldum :)Benim eski sevgilim başaktı kıskançlıktan eve falan kapattığını bilirim berbat günler geçirdim iğrenç biriydi. Ben oğlağım asla anlaşamadık. Bi kere ortak arkadaşlarımızla yemek yemeye gitmiştik. Kanatçıya. Hepimiz kanat yemiştik bi tane çocuk ben yemem diye tutturdu. Ben de bi dene çok seviceksin diyip bi tane kanat verdim kendi porsiyonumdan çocuğa. Sonrasını ne sen sor ne ben söyliyim. Kıyamet koptu.
Asenat saat 18.00 da çevrimiçi olmuş :)Hüma demişken bu kadın girdiği saati hep yazıyor mu kızlar ?
Gecen gün burda sorulanlar bırer bırer online olmuştu bu gecede bekliyoruz Asenati özellikle.
Yapılan istekler dikkate alınıyor demek kiAsenat saat 18.00 da çevrimiçi olmuş :)
Yoldaydim kacirdimAsenat saat 18.00 da çevrimiçi olmuş :)
:) ben de görünce tam emin oldum dikkate alındığımıza. Hümacım girmemiş bugün gelir birazdanYoldaydim kacirdimWonder-woman dikkate aliniyoruz orasi kesin :) humayi mi denesem diye dusunuyorum DUYURULUR :)
Cook onceden atmistim ama kredim var en azindan abuk sabuk birine kullanmiyim diye bekliyorum :) kriz gelince malum :) Asenati ben cok begenirim katinasi cikar genelde bana ama zam yapmis oda baya yukselmis fiyatlari :/ iletisinde hastayim yaziyordu girmez diye hic bakmadim ama fal almis :):) ben de görünce tam emin oldum dikkate alındığımıza. Hümacım girmemiş bugün gelir birazdanAsenata hiç atmadım, ama hümayı beğeniyorum kendisine sözüm var fala ara verdim :) sen hiç atmadın mı ona
Mantıklı:) çıkmış mıydı bari:) ben de tesadüf denk gelmiştim Asenata yeşil yeşil duruodu ama o kadr kredim yoktu alıncaya kadar da kalmaz diye uğraşmadımCook onceden atmistim ama kredim var en azindan abuk sabuk birine kullanmiyim diye bekliyorum :) kriz gelince malum :) Asenati ben cok begenirim katinasi cikar genelde bana ama zam yapmis oda baya yukselmis fiyatlari :/ iletisinde hastayim yaziyordu girmez diye hic bakmadim ama fal almis :)
İskambilini begenenler var ama bana katinada tutturuyor geneldeAsenat'in iskambili mi cok iyiydi kizlar?
Humayi inan ki hatirlamiyorum eski hesabimi kapatmistim ,ondan dolayi aklimda değil cikip cikmadigiMantıklı:) çıkmış mıydı bari:) ben de tesadüf denk gelmiştim Asenata yeşil yeşil duruodu ama o kadr kredim yoktu alıncaya kadar da kalmaz diye uğraşmadım
Yaaa çok teşekkür ederim canım benimYaa seni gördüğüme çok mutlu oldum :)
Baya zamandır görmüyordum umarım iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?