Binnaz Abla

Kızlar yeşil çingenenin seninle enerjimiz tutmuyor diyip fal iade ettiği oldu mu benim falımı iade etti açıklama olarak da aynen şunu yazmış: Enerjimiz tutmuyor canım, seninle

Kızlar yeşil çingenenin seninle enerjimiz tutmuyor diyip fal iade ettiği oldu mu benim falımı iade etti açıklama olarak da aynen şunu yazmış: Enerjimiz tutmuyor canım, seninle
Bana bakmıştı ama burda bir çok kişiye enerjimiz uymuyor diyip iade etmişti. Hatta ben sırf bakar mı diye meraktan atmıştım

Bana bakmıştı ama burda bir çok kişiye enerjimiz uymuyor diyip iade etmişti. Hatta ben sırf bakar mı diye meraktan atmıştım
Ay iyi bari ya bana özel bi şey değilmiş ben de acaba olumsuz gördü falan da üzmek mi istemedi diye düşündüm de öyle nazik biri böyle sığ bi açıklama yapmazdı muhtemelen

Peki kime atayım kredim kaldı elimde ya

Loveme Selam canım fal alem gizem e baktırdın mı ya da byv Nurbanu ya eğer ikisinden birine cevabın evetse geysu da aynı bunların 3 ü de aynı daha önce de bu çok hesaplılar Konuşudu Şüpheler çok bence de geysu - Nurbanu - gizem aynı

aynen bende de öyleydi aslıhan yılmaz. iade de vermediler

Benim de hepsi patladı. Aylardır sana dönecek dedikleri adam gayet kendi hayatını yaşıyor, dönse bile ben istemem zaten artık o anlattıkları daha sağlam başlangıç olmaz artik asla. Yalan bu fal işleri ben çok abarttım çok paralar saçtım lütfen siz yapmayın kızlar kendinize harcayın paralarınızi, bi yemek bi kahve ısmarlayın kendinize o parayla. Kimse için değmez zaten.

belki de mesele her neyse akısa bırakmak en dogrusu.zaten kimse cok can alıcı noktalar bilmiyor bu fal isinde hayatımı kolaylastiracak bi yön,yol bulmus degilim. En en iyileri her sey guzel olacak diyip isin icinden cıkıyor ya da duruma soruya gore oynuyorlar. kimi falci gercekciligi ters ters ve olumsuz konusmak zannediyor kimi pembe hayallerle olmayacaklar dunyasina sokuyor.hicbirinin bi halt bildigi yok arada tutturuyorlar o kadar.tiksiniyorum hepsinden. Fal attık diye kendi dusen aglamaz moduna giremeyecegim cidden falcı kesimine ayar oldum artık.bu site ve fal isleri keske sonlansa sahtekarların.
bizde baslıktan toplanıp fasıla gitsek faldan daha cok isimize yarar gercekten

eslina suan tellwede tekrar online baktirmak isteyenlere duyurulur

ilk defa duyuyorum bu ismi.. iyimiki? profiline baktimda.. fal bakmiyorum hangi fali yolalrsaniz yollayin demis böyle bisyler veriyormus onu uygulayin derdinizi anlatipda.. belirli saatlerde felan diye.. terapi gibi bisey heralde..

ilk defa duyuyorum bu ismi.. iyimiki? profiline baktimda.. fal bakmiyorum hangi fali yolalrsaniz yollayin demis böyle bisyler veriyormus onu uygulayin derdinizi anlatipda.. belirli saatlerde felan diye.. terapi gibi bisey heralde..

bunu okumamistim ben önceden falda bakiyordu cokta güzel bakiyordu vallahi

Tellwe'deki Askkahini deneyen var mi? Sesli bakiyormus fiyatlari da tuzlu biraz...

ben yillar önce ucuzken baktirmisim ilk falinin bir kismi cikmis ikinci fali ucundan bile tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…