Bana bakmıştı ama burda bir çok kişiye enerjimiz uymuyor diyip iade etmişti. Hatta ben sırf bakar mı diye meraktan atmıştımKızlar yeşil çingenenin seninle enerjimiz tutmuyor diyip fal iade ettiği oldu mu benim falımı iade etti açıklama olarak da aynen şunu yazmış: Enerjimiz tutmuyor canım, seninle
Ay iyi bari ya bana özel bi şey değilmiş ben de acaba olumsuz gördü falan da üzmek mi istemedi diye düşündüm de öyle nazik biri böyle sığ bi açıklama yapmazdı muhtemelenBana bakmıştı ama burda bir çok kişiye enerjimiz uymuyor diyip iade etmişti. Hatta ben sırf bakar mı diye meraktan atmıştım
Çok çok var öyle bakmadığı takılmaAy iyi bari ya bana özel bi şey değilmiş ben de acaba olumsuz gördü falan da üzmek mi istemedi diye düşündüm de öyle nazik biri böyle sığ bi açıklama yapmazdı muhtemelen
Peki kime atayım kredim kaldı elimde yaÇok çok var öyle bakmadığı takılma
Ben o siteyi hiç sevemedim ama Geysu olabilir ona atmıştım durum analizi fena değildi, ecem23 ü beğeniyor burda kızlar ona baktırmadım ben arkadaşlar önerir birilerini umarımPeki kime atayım kredim kaldı elimde ya
Ecem23e ben bi kaç sene önce baktırmıştım ama geysuyu hiç denemedim. Deniyim bariBen o siteyi hiç sevemedim ama Geysu olabilir ona atmıştım durum analizi fena değildi, ecem23 ü beğeniyor burda kızlar ona baktırmadım ben arkadaşlar önerir birilerini umarım
Canım ben de burdaki yorumlara göre baktırmıştım. Şöyle bir bak isimlere arat istersen içine sinene at:)Ecem23e ben bi kaç sene önce baktırmıştım ama geysuyu hiç denemedim. Deniyim bari
Çok teşekkür ederimCanım ben de burdaki yorumlara göre baktırmıştım. Şöyle bir bak isimlere arat istersen içine sinene at:)
Banada olduKızlar yeşil çingenenin seninle enerjimiz tutmuyor diyip fal iade ettiği oldu mu benim falımı iade etti açıklama olarak da aynen şunu yazmış: Enerjimiz tutmuyor canım, seninle
Rica ederim canım ne demekÇok teşekkür ederim
Peki kime atayım kredim kaldı elimde ya
aynen bende de öyleydi aslıhan yılmaz. iade de vermedilerbinnazda bana hediye puan vermişler ben de aslıhan yılmaza baktırdım 25 dk lık fal diyemeyeceginiz görüp görebileceğim ennn saçma alakasız şeyi yollamıiş. bitiremedim bile dinlemeyi okadar gereksiz boştu :)
eslina suan tellwede tekrar online baktirmak isteyenlere duyurulur
ilk defa duyuyorum bu ismi.. iyimiki? profiline baktimda.. fal bakmiyorum hangi fali yolalrsaniz yollayin demis böyle bisyler veriyormus onu uygulayin derdinizi anlatipda.. belirli saatlerde felan diye.. terapi gibi bisey heralde..
Tellwe'deki Askkahini deneyen var mi? Sesli bakiyormus fiyatlari da tuzlu biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?