sunit geri dönen eski sevgiliyi gösterirde.. hangi sirada ciktigi felan önemli. tarottan anlamam.Kimsenin falı cıkmıyo da bu falcıların altına yorum yapanlar kim? Her dediğin oldu süpersin bu 4. Baktrşm yine süper vs vs .... Benm falım olacak mı yaaaa katina da sunit imi tarotta kupa altısını sectm dönücekmiiiii !!!
ecem olumlumu konuşmus :) ben kastı olarak olumsuz konustugunu dusunuyorum nedenseEcem falıma bakmıs gercekten çok çok beğendim gerçekleşirse size söylücem kızlar
ecem olumlumu konuşmus :) ben kastı olarak olumsuz konustugunu dusunuyorum nedense
Sezgi'ye baktıranlar, geçmiş analizi nasıldı?
Geçmişte karşı tarafın yaşadığı bir şeyi bildiği oldu mu?
bende böyle düsünüyorum yani pembeci olmamak adina fazla olumsuz konustugunu düsünüyorum
Bende çok korktum olumsuz konusmasından olumlu konuştu içim açıldı falan dedi ama tabikide olumsuz bir şeylerde sıkıştırdı araya..ecem olumlumu konuşmus :) ben kastı olarak olumsuz konustugunu dusunuyorum nedense
Tarihi patlayacak gibi duruyor. Ağustos bitmek üzere
ne falı attınız siz ?Ecem falıma bakmıs gercekten çok çok beğendim gerçekleşirse size söylücem kızlar
Iliski ki açılımında ters güneş ten sonra en son kart sunitsunit geri dönen eski sevgiliyi gösterirde.. hangi sirada ciktigi felan önemli. tarottan anlamam.
Yoldaydim kacirdim@Wonder-woman dikkate aliniyoruz orasi kesin :) humayi mi denesem diye dusunuyorum DUYURULUR :)
Katina attımne falı attınız siz ?
bu arada mesela asenat benim için çok vasattı
ben katina attım
söylediği herşeyin tam aksi...
bana göre ... sanırım seninle de konuştuğumuz gibi enerji işi...
aynen kuzumuzuldumenerjı ısı cıdden bendede sende cıkan sezgi olmadı,çıkmadı.
bu aralar yıne aranıyorum ama bıldıklerımden sasmıycam yoksa kurtulamıyorum bu bataktan.
Hümoşa baktrBinnazda 390 kredim var asenat'i bekleyeyim diyorum baska iyi var mi?
Hume pembeci mi peki? Bir de ne falinu onerirsin?Hümoşa baktr
Sadece katina bakıyor.. Valla iki fal baktrdm çok kötü seylerde de söyledi yani pembeci değldi..ilk falı cıktı 2. BeklemedeHume pembeci mi peki? Bir de ne falinu onerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?