- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
belli bir yüzdesini site alıyor. onlara yüzde 20-30 arası bişey kalıyor bildiğimHümayı denemek istiyorum ama o kadar parayı vermeye gönlüm el vermiyor (belki okuyorsa burayı) 37.5 nedir ablacım cafe kiran falan yok oturdugun yerden bakıyosun ...
hüma bana da çıkmadıya bu humanın falı bana nıy cıkmıy hulya ya baktııan vamı
Meral saydam nasıldır atıyım mı sizce
Fal gibi uzun sorular sordugumdan dolayı uzun bir faldıGecenlerde atmisdim hic fena degil :) daha beklemede ama.. Ecemin fali uzun doyurucu bi falmiydi?
Canım ilk girdiğin de bildirim geliyor diğerlerin de gelmiyor ve ben az online yakaladım ya yeşil yeşil duruodu ama kredim yoktu bu iki oldu baktırmıyım die almıyorum :) kredim varken de denk gelmiyor anlamadımYa asenat musait oldugunda bildirim gelsin diye isaretledim. Bejliyorum sabahtan beri bildirim gelmedi ama sirada 2 kisi varken 3 kisi oldu, ne ara aldi ya(
Hadi ya ? Bugun 2 kere katinada online oldu 14 ve 18.00 civarlarinda ama saniye surmedi actigimda mesgule donmustu hemen. Bu kacısın sebebi popularite degilse bisey bilmiyorum biraz konusulmasa dklarca durur sistemdeYa asenat musait oldugunda bildirim gelsin diye isaretledim. Bejliyorum sabahtan beri bildirim gelmedi ama sirada 2 kisi varken 3 kisi oldu, ne ara aldi ya(
Ekin sarper o kadar paraya değmez diyorumAcelya tugra, bilge, ekin sarpen, bunlar nasil?
Kesinlikle katılıyorumE
Ekin sarper o kadar paraya değmez diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?