Binnaz Abla

Ya asenat musait oldugunda bildirim gelsin diye isaretledim. Bejliyorum sabahtan beri bildirim gelmedi ama sirada 2 kisi varken 3 kisi oldu, ne ara aldi ya (
Canım asenat binnazda mı? Binnaz abla da aynı şeyi ben de yaşadım. Sonda farkettim ki bildirimler, üye girişi yaptığımızda bi tane msj kutumuz var ya, oraya geliyor maile değil çok saçma ya

Asenat 3.girisini 22.27 de gerceklestirmis mailden edindigim bilgiye gore lakin kovalamayacagım hevesim kactı.gir cık gir cık ne itici bi fal toplama sekli? Uyelik alsan da acıklasan keske..pc basindaki hali komiktir eminim "online olayim ay offline heh geldi 2 simdi bas offline"

Acelya tugra, bilge, ekin sarpen, bunlar nasil?

Acelyailk falini begenmistim baya.. Bi hafta sonra tekrar attim tamm tersini söyledi.. Sorudan yürüyo gec derim. Ekini begenmistim. Bilge olumlu ve beklemede olmasina ragmen begenmedim. Fal bakmiyo sanki baska biseyler yapiyo.. Tavsiyeler erkekler soyledir kadinlar boyledir diye sacmaladi onu da gec derin

Canım asenat binnazda mı? Binnaz abla da aynı şeyi ben de yaşadım. Sonda farkettim ki bildirimler, üye girişi yaptığımızda bi tane msj kutumuz var ya, oraya geliyor maile değil çok saçma ya
Evet o yuzden surekli anasayfayi yeniliyorum, bu gece telefonla bakacakmis bu arada

Acelya tugra, bilge, ekin sarpen, bunlar nasil?
Bilge ozdogru mu? Eger o ise, o kadin fikir veriyo fal bakmiyo tarot ve iskambil attim sohbet havasıydı mantıga uygun seyler yazmıstı ama hayat hep oyle gitmiyor bu yuzden fal atiyoruz ona gondericegine aileden birine danıs aynı seyler..

Kızlar bilmiyorum benim başıma mi böyle geldi ama ne zaman gercekten yorum almaya ihtiyacınız var o zaman denk geliyor o yorumcu dün asenat in eski falini dinledim çıkan yerleri neler diye. Keşke girse dedim 5 dk sonra yakaladim. Bundan 5 6 gün öncede yakalamistim lakin kredim yoktu kısaca ne zaman ihtiyaç var o zaman yakalanıyor

Fal dünyası bir tuhaf. Bakanlar da baktıranlar da. Tartışma amaçlı yazmıyorum, kişileri hedef almıyorum ama üzerine alınmak isteyenler alınabilirler. Falcılar gibi burada yazanların bir kısmının da yalancı, dalkavuk, iki yüzlü, sözünün eri olmayan, gerçek hayatları enteresan, burda maske takan insanlar olduğunu düşünüyorum. En güvenilir dediklerim bazıları bile beni aşırı şaşırttı, meğer ben bu topicten evvel pek insanları tanımıyormuşum. İnsaniyetimin, iyi niyetimin kirlendiğini düşünüyorum. Artık bu topicte aktif olmayacağım. Değerli olan arkadaşlar kendilerini biliyorlar, onlara sonsuz selamlar. Özelden konuşmaya devam ederiz. Hoşçakalın.

Enerjini seven insanlar var gitme be kal ... pire için yorgan da yakma

yaaa yine mi biri gidiyooo
yapmayın bi şunu ya ben kimseyle özelde dostluk kurmamış olsam da kişileri burda yazarken görmeyi seviyorum..

Ben de tanımıyorum sizi ama bence de gitmeyin sonuçta sanal biyer burası insanlar gerçek hayatta bile maskelerle geziyor

Peki eski falinda cikanlar olmus mu?

Kizlar bende tam 3 aydır fala merak sardim ve gönderdiğim kimse kalmadı ilk defa bu gece famayi denedim sadece o beni şaşırttı geçmişi çok iyi özetledi durumu gerçekten tam söyledi famanin zamanı tutuyor mu yoksa saoma oluyor mu

Oooo fama nin zamanlar bende saptı da saptı her fal değişik bi zaman verdi

Fama bende de bir nokta bildi ama onun dısı tamamen puf oldu gitti. Yani ne zamanı ne de gorduklerini yasamadim. 5 ay gibi bi sure vermisti falin ustunden 1 yili gecti ve olay artik bambaska bir boyutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…