Açelya patladı bende. Bilgeyle ekin'in birazcık daha zamanı var. Gerçi hepsi patlıyo tek tek, birisini öneremez oldumAcelya tugra, bilge, ekin sarpen, bunlar nasil?
Canım asenat binnazda mı? Binnaz abla da aynı şeyi ben de yaşadım. Sonda farkettim ki bildirimler, üye girişi yaptığımızda bi tane msj kutumuz var ya, oraya geliyor maile değil çok saçma yaYa asenat musait oldugunda bildirim gelsin diye isaretledim. Bejliyorum sabahtan beri bildirim gelmedi ama sirada 2 kisi varken 3 kisi oldu, ne ara aldi ya(
Acelya tugra, bilge, ekin sarpen, bunlar nasil?
Evet o yuzden surekli anasayfayi yeniliyorum, bu gece telefonla bakacakmis bu aradaCanım asenat binnazda mı? Binnaz abla da aynı şeyi ben de yaşadım. Sonda farkettim ki bildirimler, üye girişi yaptığımızda bi tane msj kutumuz var ya, oraya geliyor maile değil çok saçma ya
Bilge ozdogru mu? Eger o ise, o kadin fikir veriyo fal bakmiyo tarot ve iskambil attim sohbet havasıydı mantıga uygun seyler yazmıstı ama hayat hep oyle gitmiyor bu yuzden fal atiyoruz ona gondericegine aileden birine danıs aynı seyler..Acelya tugra, bilge, ekin sarpen, bunlar nasil?
Enerjini seven insanlar var gitme be kal ... pire için yorgan da yakmaFal dünyası bir tuhaf. Bakanlar da baktıranlar da. Tartışma amaçlı yazmıyorum, kişileri hedef almıyorum ama üzerine alınmak isteyenler alınabilirler. Falcılar gibi burada yazanların bir kısmının da yalancı, dalkavuk, iki yüzlü, sözünün ehli olmayan, gerçek hayatları enteresan, burda maske takan insanlar olduğunu düşünüyorum. En güvenilir dediklerim bazıları bile beni aşırı şaşırttı, meğer ben bu topicten evvel pek insanları tanımıyormuşum. İnsaniyetimin, iyi niyetimin kirlendiğini düşünüyorum. Artık bu topicte aktif olmayacağım. Değerli olan arkadaşlar kendilerini biliyorlar, onlara sonsuz selamlar. Özelden konuşmaya devam ederiz. Hoşçakalın.
yaaa yine mi biri gidiyoooFal dünyası bir tuhaf. Bakanlar da baktıranlar da. Tartışma amaçlı yazmıyorum, kişileri hedef almıyorum ama üzerine alınmak isteyenler alınabilirler. Falcılar gibi burada yazanların bir kısmının da yalancı, dalkavuk, iki yüzlü, sözünün eri olmayan, gerçek hayatları enteresan, burda maske takan insanlar olduğunu düşünüyorum. En güvenilir dediklerim bazıları bile beni aşırı şaşırttı, meğer ben bu topicten evvel pek insanları tanımıyormuşum. İnsaniyetimin, iyi niyetimin kirlendiğini düşünüyorum. Artık bu topicte aktif olmayacağım. Değerli olan arkadaşlar kendilerini biliyorlar, onlara sonsuz selamlar. Özelden konuşmaya devam ederiz. Hoşçakalın.
Ben de tanımıyorum sizi ama bence de gitmeyin sonuçta sanal biyer burası insanlar gerçek hayatta bile maskelerle geziyorFal dünyası bir tuhaf. Bakanlar da baktıranlar da. Tartışma amaçlı yazmıyorum, kişileri hedef almıyorum ama üzerine alınmak isteyenler alınabilirler. Falcılar gibi burada yazanların bir kısmının da yalancı, dalkavuk, iki yüzlü, sözünün eri olmayan, gerçek hayatları enteresan, burda maske takan insanlar olduğunu düşünüyorum. En güvenilir dediklerim bazıları bile beni aşırı şaşırttı, meğer ben bu topicten evvel pek insanları tanımıyormuşum. İnsaniyetimin, iyi niyetimin kirlendiğini düşünüyorum. Artık bu topicte aktif olmayacağım. Değerli olan arkadaşlar kendilerini biliyorlar, onlara sonsuz selamlar. Özelden konuşmaya devam ederiz. Hoşçakalın.
Telden ödeme yaptıysan mesaj at yönetimeKızlar ya ben famaya fal attim para kestiler ama falim görünmüyor ne yapabilirim
Peki eski falinda cikanlar olmus mu?Kızlar bilmiyorum benim başıma mi böyle geldi ama ne zaman gercekten yorum almaya ihtiyacınız var o zaman denk geliyor o yorumcu dün asenat in eski falini dinledim çıkan yerleri neler diye. Keşke girse dedim 5 dk sonra yakaladim. Bundan 5 6 gün öncede yakalamistim lakin kredim yoktu kısaca ne zaman ihtiyaç var o zaman yakalanıyor
Tamam canım teşekkürlerTelden ödeme yaptıysan mesaj at yönetime
Çıkan baya yer var ya asenat ta denemediysen kesinlikle dene derimPeki eski falinda cikanlar olmus mu?
Oooo fama nin zamanlar bende saptı da saptı her fal değişik bi zaman verdiKizlar bende tam 3 aydır fala merak sardim ve gönderdiğim kimse kalmadı ilk defa bu gece famayi denedim sadece o beni şaşırttı geçmişi çok iyi özetledi durumu gerçekten tam söyledi famanin zamanı tutuyor mu yoksa saoma oluyor mu
Fama bende de bir nokta bildi ama onun dısı tamamen puf oldu gitti. Yani ne zamanı ne de gorduklerini yasamadim. 5 ay gibi bi sure vermisti falin ustunden 1 yili gecti ve olay artik bambaska bir boyuttaKizlar bende tam 3 aydır fala merak sardim ve gönderdiğim kimse kalmadı ilk defa bu gece famayi denedim sadece o beni şaşırttı geçmişi çok iyi özetledi durumu gerçekten tam söyledi famanin zamanı tutuyor mu yoksa saoma oluyor mu
Bana da sapar zaman dedi ama zaman önemli değil aslında karşımda ki insanı tam analiz etti biraz şaşırdım o yüzden hiç kimse istediğim gibi yorumlamıştıOooo fama nin zamanlar bende saptı da saptı her fal değişik bi zaman verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?