- 4 Temmuz 2016
- 55
- 18
- 3
- 29
Aslında bana gelecekle ilgili çok şey söylemedi sadece sorduğum sorunun cevabını verdi ama işte şuana kadar bktirdiklarimin en iyisidi oda diğerleri hep saçma sapandiFama bende de bir nokta bildi ama onun dısı tamamen puf oldu gitti. Yani ne zamanı ne de gorduklerini yasamadim. 5 ay gibi bi sure vermisti falin ustunden 1 yili gecti ve olay artik bambaska bir boyutta
Aslında bana gelecekle ilgili çok şey söylemedi sadece sorduğum sorunun cevabını verdi ama işte şuana kadar bktirdiklarimin en iyisidi oda diğerleri hep saçma sapandi
Tabi ki enerji meseledir dilerim ki size çıksın ama fama şimdi konu uzun ama nişanlı adam için kimse yok hayatında demisligide vardır arkadaşımaBana da sapar zaman dedi ama zaman önemli değil aslında karşımda ki insanı tam analiz etti biraz şaşırdım o yüzden hiç kimse istediğim gibi yorumlamıştı
Bana falcilar genelde takip edebilecegm cikacak mi bekleyeyim diyebilecegim hicbir nokta vermezler ama famanim falini actim okudum su an sadece gelecekten konusmus ve kisi tasviri yapmıs. Yer yer farkliliklar var ama genel olarak betimlemesi iyiymis ama senaryo tamamen patlamis:) banada andan hic konusmamis.. yinede bekledigin seyse cıkar umarım falıAslında bana gelecekle ilgili çok şey söylemedi sadece sorduğum sorunun cevabını verdi ama işte şuana kadar bktirdiklarimin en iyisidi oda diğerleri hep saçma sapandi
Bana da çok olumsuz konuştu zaten çıkmamasi daha iyi olur aslında ama işte birden öyle bir iki geçmişle ilgili şey gorunce heyecan yaptımTabi ki enerji meseledir dilerim ki size çıksın ama fama şimdi konu uzun ama nişanlı adam için kimse yok hayatında demisligide vardır arkadaşıma
Bende şuana kadar hiç bir nokta gormedim diğerlerinden favori biri olsun surekli ona baktirayim diyorum ama bir turlu bulamadım onu daBana falcilar genelde takip edebilecegm cikacak mi bekleyeyim diyebilecegim hicbir nokta vermezler ama famanim falini actim okudum su an sadece gelecekten konusmus ve kisi tasviri yapmıs. Yer yer farkliliklar var ama genel olarak betimlemesi iyiymis ama senaryo tamamen patlamis:) banada andan hic konusmamis.. yinede bekledigin seyse cıkar umarım falı
OLumluysa çıkar insallah ama ben bugun geysu dan kahve yorumum geldiBana da çok olumsuz konuştu zaten çıkmamasi daha iyi olur aslında ama işte birden öyle bir iki geçmişle ilgili şey gorunce heyecan yaptım
Hadi ya ben de hiç geysuya baktirmamistim tavsiye eder misin sende yaniOLumluysa çıkar insallah ama ben bugun geysu dan kahve yorumum geldiPoramor sağolasun tavsiye etti. Beni şoka soktu resmen.. ailemden bi kişinin ayrılığına kadar
Geysuya bende keske kahve olsaydi demistim oda bekleyemedigim icin yine tarota kaldim. Bu arada bu bildigi olmus bir sey miydi yoksa gelecek mi? ustelik olumsuz bisey haklarinda hayirlisi olsun bu arada.. bana niye an konusmuyorlar anlamadım gitti hep otur bekle gibi oluyor gelecek gelecekOLumluysa çıkar insallah ama ben bugun geysu dan kahve yorumum geldiPoramor sağolasun tavsiye etti. Beni şoka soktu resmen.. ailemden bi kişinin ayrılığına kadar
Etkilemek istemem ama gerçekten efsane bakmış ağzım açık okudum yorumu kişilik analizleri olan durumu anlatması herseyi dökmüş banaHadi ya ben de hiç geysuya baktirmamistim tavsiye eder misin sende yani
Sadece kahvesi mi iyi acaba tarotu da iyi midir çok merak ettim bende şimdiEtkilemek istemem ama gerçekten efsane bakmış ağzım açık okudum yorumu kişilik analizleri olan durumu anlatması herseyi dökmüş bana
Amin canim insallah ..Olmuş şeyleri birebir söyledi ama gelecek beklemede tabiki onunda zamanı 2 hafta ile 1 ay arası çıkarsa yazarım. Ya bi iş düşüncesi var ve destek olması gereken biri var o yardım etmesi gereken kişinin dış tipini ve isminden harfleri vermiş direk ki ben sanada tek konu için soru sormuştum. Eğer bu desteği de alırsam kendisi vazgecilmezim olur. Anlık durumlarda da sezgi diyebilirim bunun yani sıra byv nurbanu da tuttururGeysuya bende keske kahve olsaydi demistim oda bekleyemedigim icin yine tarota kaldim. Bu arada bu bildigi olmus bir sey miydi yoksa gelecek mi? ustelik olumsuz bisey haklarinda hayirlisi olsun bu arada.. bana niye an konusmuyorlar anlamadım gitti hep otur bekle gibi oluyor gelecek gelecek
Ben ilk defa baktirdim ama genelde kahve atmak mantıklı geliyor bana çünkü takildiklari yerde zaten çoğu ek kart acıyor.Sadece kahvesi mi iyi acaba tarotu da iyi midir çok merak ettim bende şimdi
Bende sabah kahve atiyim o zaman:)Ben ilk defa baktirdim ama genelde kahve atmak mantıklı geliyor bana çünkü takildiklari yerde zaten çoğu ek kart acıyor.
Sanirim sinir koyuyor sabah olmaz ise gece 12 den sonra at hemenBende sabah kahve atiyim o zaman:)
Geysu nun kahvesi iyidir.Sadece kahvesi mi iyi acaba tarotu da iyi midir çok merak ettim bende şimdi
Soru 1den coksa tarot atmaa ben bekleyemedim diye atmıstım kahve daha cok begeniliyor bence.bu arada bekleyemedim derken kahve kotası dolmustu yoksa geysu cok surukturmuyor bakımları.Sadece kahvesi mi iyi acaba tarotu da iyi midir çok merak ettim bende şimdi
Amin canim insallah ..Olmuş şeyleri birebir söyledi ama gelecek beklemede tabiki onunda zamanı 2 hafta ile 1 ay arası çıkarsa yazarım. Ya bi iş düşüncesi var ve destek olması gereken biri var o yardım etmesi gereken kişinin dış tipini ve isminden harfleri vermiş direk ki ben sanada tek konu için soru sormuştum. Eğer bu desteği de alırsam kendisi vazgecilmezim olur. Anlık durumlarda da sezgi diyebilirim bunun yani sıra byv nurbanu da tutturur
Olumlu olan fallar inşallah hayırlısı ile çıkar artık .. dolu dolu olan tek falim diyebilirim bende . Bana yakın bi zaman vermiş çıkarsayazarım :)Soru 1den coksa tarot atmaa ben bekleyemedim diye atmıstım kahve daha cok begeniliyor bence.bu arada bekleyemedim derken kahve kotası dolmustu yoksa geysu cok surukturmuyor bakımları.
Aa olur ama insallah.banada gelecekten birkac sey soyledi ama diger falcilardan farkli bi faldi acikcasi..degindigi noktalar yani
Bende her zaman zamani tutturdu canimKizlar bende tam 3 aydır fala merak sardim ve gönderdiğim kimse kalmadı ilk defa bu gece famayi denedim sadece o beni şaşırttı geçmişi çok iyi özetledi durumu gerçekten tam söyledi famanin zamanı tutuyor mu yoksa saoma oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?