fgahriyenın enerrjis,i çok kötuydu seka bende begebnmedimBenim daha önce burada yazdığım olmuştu Fahriye Işıksaçan ve Firuze Aydın paslaşıyorlar. İhtimal değil adım kadar eminim. Böyle birkaç kişi daha var aklımda
Çok yanlış şeyler dönüyor burada. Şu hayatta en nefret ettiğim olay bir bayanın başka bir bayanın arkasından iş çevirmesi, gereksizce atıp sallaması.
Çok yanlış şeyler dönüyor burada. Şu hayatta en nefret ettiğim olay bir bayanın başka bir bayanın arkasından iş çevirmesi, gereksizce atıp sallaması.
Ayrıca günümüzde yine yaygın olarak gördüğüm şu sıralar nedense sayıları artan vaaz verip karşısındaki insan sanki günahkarmış gibi davranan insanlar çogalmış lütfen önce bi kendine odaklansın bu insanlar. Ben kimim neyim diye. Sizin anlayacagınız dilden konuşayım o zaman; İlahi adalet diye birsey var unutmayın..
noldu kız nıye herkes kızgınAynen oyle.Ve ben buna ınanırım.Bırının hakkini yediğimi ve haksızlık yaptığımı düşündüm bunu dile getirdim uzun zamandır ıcımdeydı, vicdan azabı cektım zaten.Hepimiz hata yapabiliriz,yanlış yapabiliriz insanız.
Daha fazla topiği meşgul etmeyelim yeteri kadar rahatsızlık verdim sanıyorum.Son zamanlarda sıklaştı böyle konular,iyice kavga ortamına dondu.Ülkecenekte ruh halımız ıyı degıl rahatlamamız gerken yerlerde bıle boyle durumlarla uğraşıyoruz.
Kusura bakmayın kızlar.Hepinizden Özür Diliyorum.Bu olayların kişiselleştirilmesi en son istediğim şey.
Sizede teşekkür ederim.
Tabiki hata yapabiliriz ama senin tutumun çok doğru ve yerinde olmuş, Biraz saygı çerçevesinde konuşulmasını öneriyorum ben herkese..Aynen oyle.Ve ben buna ınanırım.Bırının hakkini yediğimi ve haksızlık yaptığımı düşündüm bunu dile getirdim uzun zamandır ıcımdeydı, vicdan azabı cektım zaten.Hepimiz hata yapabiliriz,yanlış yapabiliriz insanız.
Daha fazla topiği meşgul etmeyelim yeteri kadar rahatsızlık verdim sanıyorum.Son zamanlarda sıklaştı böyle konular,iyice kavga ortamına dondu.Ülkecenekte ruh halımız ıyı degıl rahatlamamız gerken yerlerde bıle boyle durumlarla uğraşıyoruz.
Kusura bakmayın kızlar.Hepinizden Özür Diliyorum.Bu olayların kişiselleştirilmesi en son istediğim şey.
Sizede teşekkür ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/binnaz-abla.527688/page-5152
Urmina olayınıda merak edenler okuyabılırler.Burcu Cevizin,Fatima bende patladı demesiyle başlıyan olaylar.
Olayda söyle, Fatıma dıye bır falcı meshurdu, Burcu Ceviz dıye bırısı fal atmıs ve kıza ıkı hafta once evlenıceksın dedıgı adam ıcın ıkı hafta sonra baskası var hayatında demıs olay bundan cıktı o zaman uye olan birisi ve Urmina Fatimayı haklı gordu,hatta dıger uyeyı kadın telden arayıp yok bırısının falı ıyıdı falan fılan demıs ,sonra o uye yok olmuş zaten,yorumlarda hepsı var .
Ve bu falcıya 50tllık fal attmıstım cevap bıle vermeye tennezul etmemıstı,ama mıllete faceden,telden ulaşabılıyordu ne ılgınc kı sırf ben degıl yazan herkes var o sayfalarda benım yuzumden olmuş,arkadaşı benim yüzümden gıtmiş.Keşke o zamanda ağzını açıp konussaymısın ne kadar kinci bir insanmışın sen ama buldum hepsını içim rahat benim.
Atart yorumların paylaşılıp paylaşmadıgını bılmıyorum bu zamana kadarda ılk defa boyle bırsey yapıyorum ki benı gelıp ayettle altan alta tehtıt eden bırısıne ne denılebılırse artık.
Ağlama olayını falan hatırlamıyorum hiç.
O zaman olan olayda fal paylaşılması,kirpi denen sahış,benım cıkan falımın soylenmesı falan boyle herkesın suphelenmesı gıbı bi suru sey ust uste gelmıstı kı mesajlada ben konusmadım,suclamadımda demedım zaten farkındayım ki gunahına gırdık dıyorum benı gelmiş eski mesajlarla tehtıt edıyor şaka gibi. Ama bir kez daha insanları tahlil etme yeteneğine hayran kaldım atart,teşekkür ederim sana .Bunca olan olayda savunulan seylerı dusununce devede kulakmış o olay diye düşünüp içimdekini paylaştım keşke özelden direk sana yazsaymışım.
Ki konusmada sana cevap vermesı gereken yerde gunler sonra gelıp benı ayettle korkutması cok sınırımı bozdu.Sana gercekten soylıycek bısey bulamamıs kı benı ayettle uyarmaya karar vermış yazık :)
Urmina konusunu bıle acmış hatırlamıyordum ama buldum ne kıncı ınsanlar varmış hayatta.
Ben bazen fevri tepkiler verırım,bılerek yada bılmeyerekte kalp kırdıysamda ozurumude dılerım ama kin tutmak sadece sıze ıcınıze zarar verır.
KIZLAR HEPINIZDEN OZUR DILERİM,SON KEZ YAZIYORUM BU KONUDA,
İNŞALLAH HAYATIMIZDA GÜZEL OLAN İÇİMİZE SİNEN ŞEYLER YAŞIYALIM VE SADECE ARTIK FALLARI,GÜZEL ÇIKAN DÜRÜST FALCILARI KONUSALIM.
öfff hiç bi fal çıkmıyo bok gibi
öfff hiç bi fal çıkmıyo bok gibi
Hahahah güldürdünHerkese öZelsen şu çıktı mı bu çıktı mı yazınca mı okuyabiliyosun?? Sorduklarının hepsi 2468984478.57899 kez Yazılmış ! Şu üslubunu da Düzelt , her boyamız tamdı bi fıstık yeşilimiz kaldı o da şayende tamamlandı. Çıkmıyorsa çıkmıyordur, çıkası gelmemiştir çıkası yoktur.
Kuzum sen kendini kimseye açıklamak zorunda değilsin. Burda iğrenç şeyler döndüğü ortada. O kadar sinsiler ki açık açık söylemek yerine özel mesaj yoluyla kulis döndürüyolar. Muhattap olma derim ben.Eki Görüntüle 1878841 Eki Görüntüle 1878840 @tolin senin derdin ne ?
Burdan yazsana ozelden dedikodu yapip kendin bilgi toplamisin belli ki terbiyesiz !
Sen kendini ne zannediyorsun ? Sana mi dusmus ayetten alinti yapip beni gunah kecisi ilan edip salak sacma yorumlar yapmak .Sabah sabah o kadar sinirlendim ki! Gercektende sinsiymisin sen bu forumda @_Makaron_ un dedigi gibi igrenc insanlar var iyi insanlarda var hep gorusecegim ozelden konusup dertlestigim ama senden midem bulandi!
Kac gun oldu burdaAtart yorum yapali ki o konu gecmeden de ben kendisine yanlis dusunmus olabilirim vicdan yaptim dedim,bu benim kendi sorunum kendi dusuncem seni neden bu kadar gerdi! Eski mesajlarimla mi ben tehtit ediyorsun sen ben o zamanki dusunce mi zaten biliyorum burda olan olaylarida biliyorum dusuncemden dolayi vicdan yaptigimida biliyorum !Çunku o zaman en ufak bi olayda kiyamet kopmustu vay efendim falciyla mi konusuyor acaba diye ama burda millet acik acik reklam yapiyor masallah olay olmuyor artik demek ki o kadar buyutmeye insanlari itham etmeye gerek yokmus ! bak kendi hatamida soyluyorum ben kenara cekilmiyorm! o konu gecincede soyledim.
Hep bi olay oldugunda tanisamda,tanimasamda hakli gordugum insani korudum sanane bundan kavga cikartip kaciyormusum ! Ne zaman kacmisim soylesene ?o gun ki olayda kendim haksiz oldugumu dusundugun icinde atarttada bunlari dedim ama belli ki hazmedememisin ! bunu ona soylemedenbermuda @_Makaron_ ve @selcuksassa yada soyledim zaten gecmiste boyle bir olay olmustu ve ben galiba haksizlik yaptim dedim icimdeydi bu hep ozelden yazicaktim atartta yazamadim, atartla senin olayin ayri bir olay ki sana o kadar dolmus bana pisligini atma
Herkes kendisi gibi bilirmis,burda arkadan konusanlarda kendi yedigi boklari yapmamis gibi anlatanlarida falcilarla kanka olup evli adamlarla takilanlarida butun igrenclikleride kabullenip nedense en ufak biseyde ahlak bekcisi gecinen tipler varki gercekten bundan sonra ne yaparsaniz yapin kime ne atarsaniz atin bu forumda ozelden gorustugum insanlar bana yeter,pislik kaplamis icinizi! Bi insanin kendi vicdanini kendi dusuncesini bile hazmedemiyorsunuz !
Birkac gun once kitap fali konusuldu ama belki de baska sebebi vardır.bizi de paranoyak ettilerkızlar serüveni çok bekliyor muyuz iki gündür yok ortalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?