Binnaz Abla

Benim daha önce burada yazdığım olmuştu Fahriye Işıksaçan ve Firuze Aydın paslaşıyorlar. İhtimal değil adım kadar eminim. Böyle birkaç kişi daha var aklımda
fgahriyenın enerrjis,i çok kötuydu seka bende begebnmedim

Çok yanlış şeyler dönüyor burada. Şu hayatta en nefret ettiğim olay bir bayanın başka bir bayanın arkasından iş çevirmesi, gereksizce atıp sallaması.
Ayrıca günümüzde yine yaygın olarak gördüğüm şu sıralar nedense sayıları artan vaaz verip karşısındaki insan sanki günahkarmış gibi davranan insanlar çogalmış lütfen önce bi kendine odaklansın bu insanlar. Ben kimim neyim diye. Sizin anlayacagınız dilden konuşayım o zaman; İlahi adalet diye birsey var unutmayın..

Aynen oyle.Ve ben buna ınanırım.Bırının hakkini yediğimi ve haksızlık yaptığımı düşündüm bunu dile getirdim uzun zamandır ıcımdeydı, vicdan azabı cektım zaten.Hepimiz hata yapabiliriz,yanlış yapabiliriz insanız.

Daha fazla topiği meşgul etmeyelim yeteri kadar rahatsızlık verdim sanıyorum.Son zamanlarda sıklaştı böyle konular,iyice kavga ortamına dondu.Ülkecenekte ruh halımız ıyı degıl rahatlamamız gerken yerlerde bıle boyle durumlarla uğraşıyoruz.

Kusura bakmayın kızlar.Hepinizden Özür Diliyorum.Bu olayların kişiselleştirilmesi en son istediğim şey.

Sizede teşekkür ederim.

noldu kız nıye herkes kızgın

Takip edemedim de bu derin olayının direk benle de alakası yoktu sadece tarafsız bakıldığında deep in şu zamanlarda yapılanın onda birini bile yapmayıp sadece beğendim demesiyle üstüne o kadar gidilmesiyle olan oldu, derinin konu ile ilgili tellwe ekran görüntüleri hala duruyor isteyen okur bayağı gerilerde , laf yetiştirmekte ne demek ? Eğer bir insan vicdani ile masum olduğuna inanıyorsa sonuna kadar krndini savunur ben de bunu hep yaparım. O sıralarda senle de konuşmuyorduk Dolayısı ile senden duymadım ancak o grubun içinde ben yoktum . Ağlamasına dem vurulacaksa yine haksız yere iftiraya Maruz kalan her kişinin verdiği tepkiler başkadır , ağlamak suçu demogoji yoluyla kabullenmek değildir her Zaman . Yapılan bir yanlış vardı ve Kazen gelip ki o da uyarmıştı belgeleri ile . Bu arada özel yazışmalsrı taraflardan birinin rızası olmadıkça paylaşmak da suç. Ben senden duymadım onu söyleyeyim bu konu için de benim direkt bi ilgim yok , backgrounda da ortada da böyleyim, senin de Vicdanının rahatsızlığı için daha önce söylediğim gibi onla benden çok önce sizin diyaloğunuz vardı. Etki altında kalmış olabilirsin hepimiz su i zan yapıp yanılabiliriz. .

Tabiki hata yapabiliriz ama senin tutumun çok doğru ve yerinde olmuş, Biraz saygı çerçevesinde konuşulmasını öneriyorum ben herkese..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/binnaz-abla.527688/page-5152

Urmina olayınıda merak edenler okuyabılırler.Burcu Cevizin,Fatima bende patladı demesiyle başlıyan olaylar.

Olayda söyle, Fatıma dıye bır falcı meshurdu, Burcu Ceviz dıye bırısı fal atmıs ve kıza ıkı hafta once evlenıceksın dedıgı adam ıcın ıkı hafta sonra baskası var hayatında demıs olay bundan cıktı o zaman uye olan birisi ve Urmina Fatimayı haklı gordu,hatta dıger uyeyı kadın telden arayıp yok bırısının falı ıyıdı falan fılan demıs ,sonra o uye yok olmuş zaten,yorumlarda hepsı var .

Ve bu falcıya 50tllık fal attmıstım cevap bıle vermeye tennezul etmemıstı,ama mıllete faceden,telden ulaşabılıyordu ne ılgınc kı sırf ben degıl yazan herkes var o sayfalarda benım yuzumden olmuş,arkadaşı benim yüzümden gıtmiş.Keşke o zamanda ağzını açıp konussaymısın ne kadar kinci bir insanmışın sen ama buldum hepsını içim rahat benim.

Atart yorumların paylaşılıp paylaşmadıgını bılmıyorum bu zamana kadarda ılk defa boyle bırsey yapıyorum ki benı gelıp ayettle altan alta tehtıt eden bırısıne ne denılebılırse artık.
Ağlama olayını falan hatırlamıyorum hiç.
O zaman olan olayda fal paylaşılması,kirpi denen sahış,benım cıkan falımın soylenmesı falan boyle herkesın suphelenmesı gıbı bi suru sey ust uste gelmıstı kı mesajlada ben konusmadım,suclamadımda demedım zaten farkındayım ki gunahına gırdık dıyorum benı gelmiş eski mesajlarla tehtıt edıyor şaka gibi. Ama bir kez daha insanları tahlil etme yeteneğine hayran kaldım atart,teşekkür ederim sana .Bunca olan olayda savunulan seylerı dusununce devede kulakmış o olay diye düşünüp içimdekini paylaştım keşke özelden direk sana yazsaymışım.

Ki konusmada sana cevap vermesı gereken yerde gunler sonra gelıp benı ayettle korkutması cok sınırımı bozdu.Sana gercekten soylıycek bısey bulamamıs kı benı ayettle uyarmaya karar vermış yazık :)

Urmina konusunu bıle acmış hatırlamıyordum ama buldum ne kıncı ınsanlar varmış hayatta.

Ben bazen fevri tepkiler verırım,bılerek yada bılmeyerekte kalp kırdıysamda ozurumude dılerım ama kin tutmak sadece sıze ıcınıze zarar verır.

KIZLAR HEPINIZDEN OZUR DILERİM,SON KEZ YAZIYORUM BU KONUDA,
İNŞALLAH HAYATIMIZDA GÜZEL OLAN İÇİMİZE SİNEN ŞEYLER YAŞIYALIM VE SADECE ARTIK FALLARI,GÜZEL ÇIKAN DÜRÜST FALCILARI KONUSALIM.

Urmiaa olayını hiç ama hic bilmiyorum ... Kirpi vsrdı barkiel vardı hayal meyal Hatırladığım ortalığı karıştıran, özelden konuştuklarım bilir ya keşke herkes Şeffaf olsa yani herkesin amacı sadece baktırdığı fal ile ilgili konuşmak, düzenbazlıkları farkedildiğinde uyarmak haber vermek olsa , isteyen istediği ile yakın bulursa elbette paylaşımlarını sıklaştırır, samimi olur ama keşke burası sanal diye klavye başındaki kimliklerinden Apayrı bi sunmasa kendini.. Ağlama olayı ile bildiğim deep in saldırı konusunda ağlaması bile işte suçluluk psikolojine yoruldu. Ben de sinirlenince kavga ederken savunurken ağlarım, insan geniş çerçeveden baksa empati yapsa azıcık insan psikolojisini anlamaya çalışsa bunlar olmaz

Urmina takdir ettiğim bi üyeydi Fatima ben dahil birçok kişide anda süper ötesiydi, çıktığını söylemesi ile urmiaa ya Fatima bağlantısı yapılması doğru değildi . Son zamanlarda falcı - danışan ilişkilerine bakılınca o Zamsnki masumiyeti farketmememk imkansız .. Hiçbiri babamızın kızı değil , geysu yu severdim öok falım var ta ki gizemle onun aynı Olduğınu yüzde yüz Anladım hemen söyledim ama pişkin pişkin anlamsızlığa geldi. Vanga olsa artık hiç ve kişiliksiz gözümde ..

Kin tutmadım sana, o konuda için rahat olsun :) kim ne yaparsa yapsın , herkes kendinden sorumlu..

öfff hiç bi fal çıkmıyo bok gibi
öfff hiç bi fal çıkmıyo bok gibi

Herkese öZelsen şu çıktı mı bu çıktı mı yazınca mı okuyabiliyosun?? Sorduklarının hepsi 2468984478.57899 kez Yazılmış ! Şu üslubunu da Düzelt , her boyamız tamdı bi fıstık yeşilimiz kaldı o da şayende tamamlandı. Çıkmıyorsa çıkmıyordur, çıkası gelmemiştir çıkası yoktur.

Hahahah güldürdün

Kuzum sen kendini kimseye açıklamak zorunda değilsin. Burda iğrenç şeyler döndüğü ortada. O kadar sinsiler ki açık açık söylemek yerine özel mesaj yoluyla kulis döndürüyolar. Muhattap olma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…