Hahahah güldürdün
Sanırım Geysu'nun falı bende çıktı bir kaç gün evvel. Derin'de Geysu ile benzer şeyler söylemişti. Yeni tanışacağım kişiyi 2 side neredeyse birebir tarif etmiş... Hayırlısı....Geysu tellwenin internet sitesinde falcilar kisminda gorunuyor ama iphone appinde gorunmuyor bende mi sorun? Bi' de Geysu'nun gelecegi tutturdugu var mi?
derin dediginiz nerede bakiyor?Sanırım Geysu'nun falı bende çıktı bir kaç gün evvel. Derin'de Geysu ile benzer şeyler söylemişti. Yeni tanışacağım kişiyi 2 side neredeyse birebir tarif etmiş... Hayırlısı....
Yaaa baktırmıştım rezzana hem de defalarcaAğlasak mı gülsek mi bilemedim.. Rezzan a baktırmış mıydın ? Serüven olarak daha iyi bakıyo ,2dinin de aynı olması kuvvetle muhtemel çünkü
Yaaa baktırmıştım rezzana hem de defalarcaaynı kişi mi ya ben rezzan ablayı çok seviyodum ama bu sene baktırdığım ilk falda acı çekiceksin üzülüceksin falan derken ikinci falda tam tersi çok mutlu olacağımızı iddia etti kafam karıştı benimde. Rezzan ablaysa gerçekten serüven hiç hevesle beklemeyeyim yani
kızlar serüveni çok bekliyor muyuz iki gündür yok ortalıkta
mailinden bakıyor...derin dediginiz nerede bakiyor?
aynı falcının iki üç tane hesabı olmasına ben de uyuz oluyorum. Kesinlikle haklısın bu konuda. Ayrıca falcıların bizi bekletmesine de sinir oluyorum. Tamam yıllardır danıştığım sevdiğim güvendiğim bir olsa neyse, mesela selenayı bi ay beklediğimi bilirim, hiç de gocunmam beklemekten. ama sana ilk defa geliyorum ben. Madem öyle sadece müsait olduğun günler fal alımını aç.Öyle olabilir kuzum yani Şunun için yazdım eğer Rezzan a söylediğin detaylar serüvende de karşına çıkıp benim gizem de geysu şaşkınlığımı yaşarsan şaşırma diye
Rezzan a bende sayısız baktırdım geysu ya da herkese x 3 kere , iyiler diyo insan insan olsrak yaklaşım olarak falcı olsrak ama ben ne olursa olsun kandırılıp saf Görülmeye tahammül edemiyorum ,, şu da var serüven olarak daha iyi bakıyo
beni daha çok bekletecek gibi duruyor allahtan önümdeki kimse falını çekmiş burdaysa sağolsun yabeni iki gün bekledi. okadar uzun bi fal da degildi ama an ve gecmis mükemmel
aynı falcının iki üç tane hesabı olmasına ben de uyuz oluyorum. Kesinlikle haklısın bu konuda. Ayrıca falcıların bizi bekletmesine de sinir oluyorum. Tamam yıllardır danıştığım sevdiğim güvendiğim bir olsa neyse, mesela selenayı bi ay beklediğimi bilirim, hiç de gocunmam beklemekten. ama sana ilk defa geliyorum ben. Madem öyle sadece müsait olduğun günler fal alımını aç.
Ayrıca aynı falcı muhabbetinde ben de bi fikir belirtmek istiyorum medyum su yaman = fama kızlar. Medyum su yaman sesli bakıyor. Birebir aynı tarzda, fama yazıyor.
beni daha çok bekletecek gibi duruyor allahtan önümdeki kimse falını çekmiş burdaysa sağolsun ya
Evet bence de Rezzan Abla Serüven'in ta kendisi. veYaaa baktırmıştım rezzana hem de defalarcaaynı kişi mi ya ben rezzan ablayı çok seviyodum ama bu sene baktırdığım ilk falda acı çekiceksin üzülüceksin falan derken ikinci falda tam tersi çok mutlu olacağımızı iddia etti kafam karıştı benimde. Rezzan ablaysa gerçekten serüven hiç hevesle beklemeyeyim yani
Bi buçuk sene önce baktırdım o zamanlr eski sevgilimi unutamıyordum döncek dedi ilişkiniz olcak ama evlilik yok dedi, döndü ama ilşki için değil öyle merak edersin ya nerde napıyodur diye öyle. Kısacık bi konuşma oldu. Patladı yani bendekizlar bisey sorucam..biraz eskilere gittimde.. yigit diye birinden baya bi bahsedilmis.. tel den bakiyor sanirim.. bilginiz varmi? baktiran??
hahahahahahahahahaah ilahi atart güldürdün beniArtık evet paramızla rezil olma durumuna geldik 40 tl yi gözden bile çıkarsan resmen falcı kovalamacası oynuyorsun peşlerinde atıyosun bekliyorsun , bekliyorsun hevesin kaçıyo , fal geliyo hayal kırıklığı Yaşatıyo , iade istiyorsun üstüne Yatıp koruyolar, kısır döngü aynı kişilere farklı isimlerle baktırıyosun ay full stres aslında ,su yaman ı hiç denemedim ama öyle hissetmişsen kesin öyledir .. Famagiller Ltd.şti olmuşlar.
bak korktum şimdi inşallah olumsuz konuşmaz yaEvet bence de Rezzan Abla Serüven'in ta kendisi. veAtart 'ın da dediği gibi Serüven olarak daha iyi. Yani kitap falında. Bir nevi keramet kitapta yani.... Rezzan olarak ciddi saçmaladı bende...
Bi buçuk sene önce baktırdım o zamanlr eski sevgilimi unutamıyordum döncek dedi ilişkiniz olcak ama evlilik yok dedi, döndü ama ilşki için değil öyle merak edersin ya nerde napıyodur diye öyle. Kısacık bi konuşma oldu. Patladı yani bende
hahahahahahahahahaah ilahi atart güldürdün benime diyeyim ya günahları boyunlarına. Neden ikinci bir hesaba gerek duyuyorlar asla anlamasam da, yapıyorlar
bak korktum şimdi inşallah olumsuz konuşmaz ya
Ayyy bakalım nasıl bekleyeceğim falı iyice heyecanlandım keşke baksa bugün ama genelde gündüz giriyor anladığım kadarıyla hatta sabahhadi ya neyse ozmn baktirmaya gerek yok.. online pek kesmiyo artikdaha dogrusu baktircak kimse kalmadi...bu arada rezzana ilk falim cok iyidi sora baya abartarak gitmisdim.. sacmalamaya basladiktan sora bidaha da baktirmadim baktirmamda ama serüven-rezzan hc aklima gelmediii vallah. serüven baya baya daha iyi.. ikinci baktirisimda bile, ve ben hic bi soru da sormam..
Ayyy bakalım nasıl bekleyeceğim falı iyice heyecanlandım keşke baksa bugün ama genelde gündüz giriyor anladığım kadarıyla hatta sabah
Hahahaha bak ecem dedin ben ecemde de sıradayım biliyor musuninsl olumluuu olur ve bekledigine deger..galibaa gündüz saatlerinde bakiyo cünkü benim yorumum da öglen gelmis.. de soruya cvp alamadim neyse.............. kisa bakmasina ragmen begendim doyurucuydu cünküecem gibi degil.. haha
Hahahaha bak ecem dedin ben ecemde de sıradayım biliyor musunbi yıl önce baktırmıştım baktım forumda baya popülerleşmiş tekrar denemek istedim sen beğenmedin mi ecemi
Yaaa çok şaşırdım ama olumsuzu diline peleseng etmiş biriyse hiç bulaşmayayım çünkü kötü şeyler duyacak durumda değilim. Duyacaksam bile en azından güvendipim birinden duyayım hiç tamımadığım birinden değil.ben eceme üc dört ay önce attim. tabiki olumsuzdu zaten olumlu yorum yaptiginida düsünmüyorum.. neyse sora tekrar attim, olumsuz olsa bile bazi yerleri tuturmusdu cnükü ilk falinda ve uzun detayliydi.. ve ikincisi sakaa gibi, sakiz fali gibi.. ne gecmis ne an yani sacmalik.. okadar kisa ve detaysiz bi faldiki.. ilk defa böyle bisey gördüm..yani yorumu sana atsam bu ne dersin ki zaten herkeseee uyucak bisey.5 kredi degerinde ne yalan söylm. sen bilirsin dene istersen belki enerjiniz tutar. bu ecemmi gercekten diye düsünmedim dgl yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?