ben sana soyleyecegımı soyledım ozelden yazışıp yazışıp sureklı forumdan bırını sıteden gonderıyorsunuz sen makaron(kımse yanı tanımıyorum bu uyeyıde benıde nerden tanıyor bılmıyorum) bermuda vs sureklı bırılerıne yuklenıyorsunuz thalıx kaçtı urmına kaçtı sıra bana gelmiş belliki ha bende giderım sorun degıl ama siz bu kotu kalplılıkle burda ne olursunuz bılemem ayrıca benım evlı adamla şununla bununla işim olmaz ağzını topla haddini bil varsa elınde benım evlı adamla oldugum yonunde bı konusma koyarsın ama yok cunku benım senınle ozelden bir konusmam bile yok deep olayını son kez yazıyorum ısteyen ınanır ıstemeyen ınanmaz o aksam herkes kendı dusuncesını soyledı bende soyledım deepten şüphelenıyorum dıye herkes fıkrını soylerken ıyıde ben soyleyınce mı kotu?sınırlenırsenız sınırlenın be yeter artık topıgın ağası gıbı herkese hırlayıp duruyosunuz siz kendınız ne sanıyosunuz?haddınızı bılın bıraz be mıden de bulansın benden uzakta dur bi zahmet atartada soyleyecegımı soyledım sanada aynı sekılde sureklı onu bunu etıketleyerek sureklı tirubune oynama sevdanızla size mutluluklar.Eki Görüntüle 1878841 Eki Görüntüle 1878840tolin senin derdin ne ?
Burdan yazsana ozelden dedikodu yapip kendin bilgi toplamisin belli ki terbiyesiz !
Sen kendini ne zannediyorsun ? Sana mi dusmus ayetten alinti yapip beni gunah kecisi ilan edip salak sacma yorumlar yapmak .Sabah sabah o kadar sinirlendim ki! Gercektende sinsiymisin sen bu forumda_Makaron_ un dedigi gibi igrenc insanlar var iyi insanlarda var hep gorusecegim ozelden konusup dertlestigim ama senden midem bulandi!
Kac gun oldu burdaAtart yorum yapali ki o konu gecmeden de ben kendisine yanlis dusunmus olabilirim vicdan yaptim dedim,bu benim kendi sorunum kendi dusuncem seni neden bu kadar gerdi! Eski mesajlarimla mi ben tehtit ediyorsun sen ben o zamanki dusunce mi zaten biliyorum burda olan olaylarida biliyorum dusuncemden dolayi vicdan yaptigimida biliyorum !Çunku o zaman en ufak bi olayda kiyamet kopmustu vay efendim falciyla mi konusuyor acaba diye ama burda millet acik acik reklam yapiyor masallah olay olmuyor artik demek ki o kadar buyutmeye insanlari itham etmeye gerek yokmus ! bak kendi hatamida soyluyorum ben kenara cekilmiyorm! o konu gecincede soyledim.
Hep bi olay oldugunda tanisamda,tanimasamda hakli gordugum insani korudum sanane bundan kavga cikartip kaciyormusum ! Ne zaman kacmisim soylesene ?o gun ki olayda kendim haksiz oldugumu dusundugun icinde atarttada bunlari dedim ama belli ki hazmedememisin ! bunu ona soylemedenbermuda _Makaron_ ve @selcuksassa yada soyledim zaten gecmiste boyle bir olay olmustu ve ben galiba haksizlik yaptim dedim icimdeydi bu hep ozelden yazicaktim atartta yazamadim, atartla senin olayin ayri bir olay ki sana o kadar dolmus bana pisligini atma
Herkes kendisi gibi bilirmis,burda arkadan konusanlarda kendi yedigi boklari yapmamis gibi anlatanlarida falcilarla kanka olup evli adamlarla takilanlarida butun igrenclikleride kabullenip nedense en ufak biseyde ahlak bekcisi gecinen tipler varki gercekten bundan sonra ne yaparsaniz yapin kime ne atarsaniz atin bu forumda ozelden gorustugum insanlar bana yeter,pislik kaplamis icinizi! Bi insanin kendi vicdanini kendi dusuncesini bile hazmedemiyorsunuz !
Yaaa çok şaşırdım ama olumsuzu diline peleseng etmiş biriyse hiç bulaşmayayım çünkü kötü şeyler duyacak durumda değilim. Duyacaksam bile en azından güvendipim birinden duyayım hiç tamımadığım birinden değil.
Gelmiş thalixi örnek veriyosun. Kusura bakma ama çok komiksin. Thalix kankası saraylıyla birlikte burdaki kişilerin özel hayatıyla dalga geçen birisi. Kimi savunduğuna örnek gösterdiğine dikkat et. Ayrıca hırlamak ne demek terbiyesizlik etme seviyesiz seniben sana soyleyecegımı soyledım ozelden yazışıp yazışıp sureklı forumdan bırını sıteden gonderıyorsunuz sen makaron(kımse yanı tanımıyorum bu uyeyıde benıde nerden tanıyor bılmıyorum) bermuda vs sureklı bırılerıne yuklenıyorsunuz thalıx kaçtı urmına kaçtı sıra bana gelmiş belliki ha bende giderım sorun degıl ama siz bu kotu kalplılıkle burda ne olursunuz bılemem ayrıca benım evlı adamla şununla bununla işim olmaz ağzını topla haddini bil varsa elınde benım evlı adamla oldugum yonunde bı konusma koyarsın ama yok cunku benım senınle ozelden bir konusmam bile yok deep olayını son kez yazıyorum ısteyen ınanır ıstemeyen ınanmaz o aksam herkes kendı dusuncesını soyledı bende soyledım deepten şüphelenıyorum dıye herkes fıkrını soylerken ıyıde ben soyleyınce mı kotu?sınırlenırsenız sınırlenın be yeter artık topıgın ağası gıbı herkese hırlayıp duruyosunuz siz kendınız ne sanıyosunuz?haddınızı bılın bıraz be mıden de bulansın benden uzakta dur bi zahmet atartada soyleyecegımı soyledım sanada aynı sekılde sureklı onu bunu etıketleyerek sureklı tirubune oynama sevdanızla size mutluluklar.
şunuda yazıyım benım ne bermudayla ne atartla ne audreyle ne makaronla ozelden konusmuslugum gorusmuslugum kankalıgım vs yoktur ama onlar boyle ozelden toplanıp dedıkodu yapıp bırının uzerıne yuklenmeye bayılırlar.sırada bana gelmiş belliki. buda son cevabımdır .
hakaret etmedım dıye atarta laf yetıştıremedı oldum oylemı?işte sız bu kadarsınız bayılırsınız hakarete ezıklemeye dışlamaya dedikodu yapıp siteden kacırıncaya kadar ugrasmaya siz busunuz yanı daha cevaba gerek yok.
ben kımı savundugumu gayet ıyı bılıyorum thalıxı de tanıyorum senımı savunacaktım?yerı gelmişken soylıyım senıde samımıyetsız buluyorum.Gelmiş thalixi örnek veriyosun. Kusura bakma ama çok komiksin. Thalix kankası saraylıyla birlikte burdaki kişilerin özel hayatıyla dalga geçen birisi. Kimi savunduğuna örnek gösterdiğine dikkat et
evet bende aynı ondan bahsedıyorum ilahı adalet var ve ne kadar ınsanın arkasından dedıkodu yapıp burdan kacırdıysanız gun gelecek aynı şeyı yaşayacaksınız bende onu soyluyorum.Çok yanlış şeyler dönüyor burada. Şu hayatta en nefret ettiğim olay bir bayanın başka bir bayanın arkasından iş çevirmesi, gereksizce atıp sallaması.
Ayrıca günümüzde yine yaygın olarak gördüğüm şu sıralar nedense sayıları artan vaaz verip karşısındaki insan sanki günahkarmış gibi davranan insanlar çogalmış lütfen önce bi kendine odaklansın bu insanlar. Ben kimim neyim diye. Sizin anlayacagınız dilden konuşayım o zaman; İlahi adalet diye birsey var unutmayın..
Umrumda değil beni nasıl bulduğun ama üslubunu düzelticeksin. Thalixi savunman da senin nasıl birisi olduğunu gösterir ayrıca. Falcıyla kanka olunması beni ilgilendirmez ama burdaki kişilerin özel hayatının ortaya dökülüp dedikodu yapılması beni ilgilendirir. Sende bunu savunuyosun sana da diyecek bişey yokben kımı savundugumu gayet ıyı bılıyorum thalıxı de tanıyorum senımı savunacaktım?yerı gelmişken soylıyım senıde samımıyetsız buluyorum.
Canım sen geçenlerde bütün fallarım patladı falan dememiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum, ya da olumlu değişmeler mi oldu. Ben de Bi ara çılgınca gün de 2 kişiye baktırdığım oluyordu acaba bu ne diycek, ay dur şu da baksın o ne diycek diye. Ne kadar çok o kdar kafa bulandırıyor. Beğendiğin birkaç isim de kal bence kendini yorma.10 gündür hiç atmadım ki benim için çok uzun bir süre :) inan kafam daha rahatYaaa çok şaşırdım ama olumsuzu diline peleseng etmiş biriyse hiç bulaşmayayım çünkü kötü şeyler duyacak durumda değilim. Duyacaksam bile en azından güvendipim birinden duyayım hiç tamımadığım birinden değil.
sız once kendı uslubunuza bakın ondan sonra bana laf soyleyın bak kankan yukarda bana hakaretler yagdırmıs hadı ona da desene uslubunu duzelt dıye.ben thalıxle konustum kımden ne duydunuz bılmem ama thalıx oyle bısey yapmadı ve o kadar alcalacak bı ınsan degıl.sen zaten bana bişey soyleme .Umrumda değil beni nasıl bulduğun ama üslubunu düzelticeksin. Thalixi savunman da senin nasıl birisi olduğunu gösterir ayrıca. Falcıyla kanka olunması beni ilgilendirmez ama burdaki kişilerin özel hayatının ortaya dökülüp dedikodu yapılması beni ilgilendirir. Sende bunu savunuyosun sana da diyecek bişey yok
hadi inşallah... Gelecek için dedikleri de çıkar umarım...Asenat'ı sonunda yakaladım ve telefonda fal bsktı gerçekten analizleri inanılmazdı şok oldum
ben sana soyleyecegımı soyledım ozelden yazışıp yazışıp sureklı forumdan bırını sıteden gonderıyorsunuz sen makaron(kımse yanı tanımıyorum bu uyeyıde benıde nerden tanıyor bılmıyorum) bermuda vs sureklı bırılerıne yuklenıyorsunuz thalıx kaçtı urmına kaçtı sıra bana gelmiş belliki ha bende giderım sorun degıl ama siz bu kotu kalplılıkle burda ne olursunuz bılemem ayrıca benım evlı adamla şununla bununla işim olmaz ağzını topla haddini bil varsa elınde benım evlı adamla oldugum yonunde bı konusma koyarsın ama yok cunku benım senınle ozelden bir konusmam bile yok deep olayını son kez yazıyorum ısteyen ınanır ıstemeyen ınanmaz o aksam herkes kendı dusuncesını soyledı bende soyledım deepten şüphelenıyorum dıye herkes fıkrını soylerken ıyıde ben soyleyınce mı kotu?sınırlenırsenız sınırlenın be yeter artık topıgın ağası gıbı herkese hırlayıp duruyosunuz siz kendınız ne sanıyosunuz?haddınızı bılın bıraz be mıden de bulansın benden uzakta dur bi zahmet atartada soyleyecegımı soyledım sanada aynı sekılde sureklı onu bunu etıketleyerek sureklı tirubune oynama sevdanızla size mutluluklar.
şunuda yazıyım benım ne bermudayla ne atartla ne audreyle ne makaronla ozelden konusmuslugum gorusmuslugum kankalıgım vs yoktur ama onlar boyle ozelden toplanıp dedıkodu yapıp bırının uzerıne yuklenmeye bayılırlar.sırada bana gelmiş belliki. buda son cevabımdır .
Yok canım ben demiştim. İki gece önce. Çok kötü bi geceydi. Olumlu bi gelişme de olmadı ne yazıkki. Serüvenle ecemi üç gündür bekliyorum, iptal etmedim fallarımıCanım sen geçenlerde bütün fallarım patladı falan dememiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum, ya da olumlu değişmeler mi oldu. Ben de Bi ara çılgınca gün de 2 kişiye baktırdığım oluyordu acaba bu ne diycek, ay dur şu da baksın o ne diycek diye. Ne kadar çok o kdar kafa bulandırıyor. Beğendiğin birkaç isim de kal bence kendini yorma.10 gündür hiç atmadım ki benim için çok uzun bir süre :) inan kafam daha rahat
Yok canım ben demiştim. İki gece önce. Çok kötü bi geceydi. Olumlu bi gelişme de olmadı ne yazıkki. Serüvenle ecemi üç gündür bekliyorum, iptal etmedim fallarımı
Bende sana diyorumki makaron kim ben tanimiyorum etmiyorum ama kiz benim hakkimda yorum yapabilecek kadar beni taniyor hemde bir senedir burda olmadigim halde bu nasil oluyor?demekki arkadan bol bol dedikodu yapiliyor uzun suredir yazmadan sadece takip ettim sen varya audrey boyle kendine surekli yandas bulup sonra birilerine yuklenen bi insansin benim kimi savunup savunmadigim seni baglamaz thalix oyle bisey yapsaydi gorusmeyi once ben keserdim neyse sana kankilerinle bilmemnelerinle mutluluklar ha bu arada sitede yokken bi anda bermudanin burda bulumasiyla siteye gelmende ayri ironik.gene yaziyorum genede yazarim deep i ben direk suclamadim sadece supheleniyorum dedim kimsede beni bununla yargilayamaz ha senin sinirlerin zipladi ya iste atarta aman atart yazma sinirlerin bozulur derken benimde sinirlerim zipladi ok ne yasattiysan yasarsin .zamani gelincede aynen bizi nasil buradan kacirdiysan senide kaciran biri olacak elbet .Sen once okuduklarını anla bi sonra yorumda bulun ben hem sana cevap verdım hemde benden once, makaron bır yorumda bulunmus ınsanlarla ılgılı onu soyledım sen kendınle ılgılı olan kısmı anla yeter sana !
Ayetten alıntı yapıp kendını sutten cıkma ak kaşık gıbı gösterip bana ozelden atartla konusmusum,arkadan ıs cevırmısım vay efendım senın yuzunden urmına gıttı diye ıftıra atarsan bende gelıp burda konusurum.Kız kendısı soyledı soylemedıgımı ınsanların gunahını almak ahkam kesmekle olmuyormus bu ısler dımı ?
Kımse burda agalık falan yapmıyor herkes kac yasına gelmıs ben mıllete gelın benı koruyun mu dıcem emin ol oyle bıseye ıhtıyacımda yok.Bu konuda gecen gun bende karsı cıktım,burda sevdıgım deger verdıgım ınsanlar var onlarla gorusuyorum senın hazmedemedıgın bu sende keske bu kadar olay olmusken arkadaşını savunsaymısın o zaman senınde yanında ınsanlar olurmus dımı? seneler sonra gelıp bana laf soylıycegıne o zaman arkadaşını savunsaymısın senelerce içinde kin tutmasaymısın.
Burda kımse kımsenın avukatı degıl herkes kendıne yakın gordugunu,fıkrını onayladıgı ınsanı savunuyor .
Ama sana baya dokunmuş belli ki ,savundugun ınsanda ozelden falcılarla bızım dedıkodumuzu yapan ınsan dımı,ı dımhatta ben ıfsa etmıyım dıye bana hepsını anlatan kım evlı adamlarla-kımın adı baska saraylı bunları arkadaşına soylememıs mı ? daha fazla konusma kendı kendını rezıl edıyorsun daha cok ,nedense o da baya dokunmuş ıcıne. Ne bu bu forum hayır severler dernegımı her falcıyla kanka olana kucak mı acıcaz yanlıs gordugumuzu soylemıycez mı ?
Gıden herkesın emın ol bıseyı vardı.Burdaki insanları neden durduk yere kımse bişeyle itham etmıyor.
Eskı mesajları buldum yukarıda var ısteyen o sayfaları acıp okur.
Sen benım sabah sabah butun cınlerımı tepeme cıkartıp benı bır ayettle tehtıt edebılıcek kadar kendını mukemmel gorebılıyorsun ya, o zaman her elestırıyıde kaldırıcaksın.
Savundugun ınsanlar ya falcılarla yakındılar ya kanka hepsıde bıldıgımız seyler.Seninde onlardan bır farkın yokki bu olaylar bu kadar barız bellıyken sana dert olmus bu durum boyle ınsanların ıfsa edılmesı.Cunku bız salagız dımı 50 tl verıp fal baktırıp beklıyoruz ama ozelden kımseyle konusup ılıskı kurmuyoruz,dedıkodu yapmıyoruz,laf yetıstırmıyoruz dıye,burda bız bırbırmızle dertlesıyoruz o yuzden yakınız zaten.Sende dene bence bı ara sınırın gecer,kinin,nefretın gecer.Ben bu olan butun olaylarda sadece deepten ozur dıledım ama senın savunduklarından bır kere bıle pısman olup vıcdan yapmadım, sanaysa nedense deep dert olmus.
Sen baya kınlenmısın anladıgım burda gecen gun tartıstık falcı yuzunden ama o ınsanların hıc bırısı senın gıbı kınlenıpte arkadan ıs cevırmedı herkes buraya acık acık dusuncelerını yazdı.
Bencede daha fazla yazma uslup,terbıyesızlık falan dıyorsunda sabah ki mesajını herkes gordu.Daha fazla yorma kendını.
Sen kimsin ya ben seni tanimam etmem ozelden yazismisligimiz bile yok benim hakkimda ne hakla ithamda bulunuyosun siz nasil bi dedikodu yaptinizda kendi soylediklerinize kendiniz kandiniz ben seni tanimiyorum ithamlarini kendine sakla.Fal dünyası bir tuhaf. Bakanlar da baktıranlar da. Tartışma amaçlı yazmıyorum, kişileri hedef almıyorum ama üzerine alınmak isteyenler alınabilirler. Falcılar gibi burada yazanların bir kısmının da yalancı, dalkavuk, iki yüzlü, sözünün eri olmayan, gerçek hayatları enteresan, burda maske takan insanlar olduğunu düşünüyorum. En güvenilir dediklerim bazıları bile beni aşırı şaşırttı, meğer ben bu topicten evvel pek insanları tanımıyormuşum. İnsaniyetimin, iyi niyetimin kirlendiğini düşünüyorum. Artık bu topicte aktif olmayacağım. Değerli olan arkadaşlar kendilerini biliyorlar, onlara sonsuz selamlar. Özelden konuşmaya devam ederiz. Hoşçakalın.
Bende sana diyorumki makaron kim ben tanimiyorum etmiyorum ama kiz benim hakkimda yorum yapabilecek kadar beni taniyor hemde bir senedir burda olmadigim halde bu nasil oluyor?demekki arkadan bol bol dedikodu yapiliyor uzun suredir yazmadan sadece takip ettim sen varya audrey boyle kendine surekli yandas bulup sonra birilerine yuklenen bi insansin benim kimi savunup savunmadigim seni baglamaz thalix oyle bisey yapsaydi gorusmeyi once ben keserdim neyse sana kankilerinle bilmemnelerinle mutluluklar ha bu arada sitede yokken bi anda bermudanin burda bulumasiyla siteye gelmende ayri ironik.gene yaziyorum genede yazarim deep i ben direk suclamadim sadece supheleniyorum dedim kimsede beni bununla yargilayamaz ha senin sinirlerin zipladi ya iste atarta aman atart yazma sinirlerin bozulur derken benimde sinirlerim zipladi ok ne yasattiysan yasarsin .zamani gelincede aynen bizi nasil buradan kacirdiysan senide kaciran biri olacak elbet .
Ya kes be yeter artik hepiniz toplanip benim uzerime cullaniyorsunuz sonra olmayincada ben oyle demedim soyle demedim bilmem ne ben ne thalixe benzerim nede urminaya hakkim neyse savunurum sabahtan beri kac tane b.k yazdin ben sayamadim ama sen sayip bir kadin olarak biraz utan bence.Yazdıkların ordada_Makaron_ yazsın konusun ne zamandır onunlada konusmadım bıle senınle ılgılı en ufak bıle demısmıyım ben kıza ?Kızın yazdıgı sey senınle ılgılı degıl zaten sen nıye ustune alınıyorsun kı :) kız kendı yasadıgından fal deneyımlerınden,yalancılardan bahsetmıs bırde falcı yalaklarından tabı haklısın =)
MesajındadaAtart a grubu sen soylemısın dıyordun kız soyledı ıste benım soylemedıgımı.
Senın benımle ne derdın var arkadaşım ?
Sen bu paranokyaklıgını falcı kankalıgı yapan kısılerede kullansaydın keske bız doguruyu soyleyınce kotu oluyoruz ama dımı ? Bermuda demısın,ben bermudayı kardeşım gıbı severım oda bılır ama bu konuyu hıc konusmadık bıle thalıx olayında onu uyarmıstım aynı sekılde greyıde bunu dıyorsan evet dedıkodu yaptım,kusura bakmada falcılarla kanka olup burdakı uyelerın her bokunu bılen ınsan gelıpte benı burda bu konuda ıtham edemez.Benım de bır hatam olursa ozur dılerım sen kendını yorma,gıtmem gerekırsede gıderım burda ınsanlara rahatsızlık verdık zaten yeterı kadar sabahtan berı.
En son gıdıyordun bencede bıraz cabuk gıt.
Ya kes be yeter artik hepiniz toplanip benim uzerime cullaniyorsunuz sonra olmayincada ben oyle demedim soyle demedim bilmem ne ben ne thalixe benzerim nede urminaya hakkim neyse savunurum sabahtan beri kac tane b.k yazdin ben sayamadim ama sen sayip bir kadin olarak biraz utan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?