Ben sizi tanımıyorum, benim mesajımı neden alıntıladınız?Sen kimsin ya ben seni tanimam etmem ozelden yazismisligimiz bile yok benim hakkimda ne hakla ithamda bulunuyosun siz nasil bi dedikodu yaptinizda kendi soylediklerinize kendiniz kandiniz ben seni tanimiyorum ithamlarini kendine sakla.
bende sızı tanımıyorum ama sureklı audreyle kavgamda sızın adınız gecıyor ben audreye karsı bısey yazdıgımda sureklı sızın begenınızı goruyorum sızın benımle alıp veremedıgınız ne?bı kotulukmu yaptım bıseymı soyledım hayır yanı dıyınkı tolın şunu yaptın eyvallah ozur dılıycem ama ben sızden bugunkı mesaj dısında alıntı yaptıgımı dahı hatırlamıyorum?Ben sizi tanımıyorum, benim mesajımı neden alıntıladınız?
uzak dur audrey uzak dur makaron bısey yazdı ben ona itafen yazdım falan dıyen sensın benım derdım başımdan aşkın gelmişsin bana yok evlı erkekle gezıyosun bılmem ne kanıtla benım evlı erkekle oldugumu yemın edıyorum kendımı ifşa edicem yeter ya bu ne çirkin itham bu ne çirkin konuşma hadı deep olayını benım uzerıme yıktın boyle bıseyı nasıl soylersın ya uzak dur audrey UZAK!senın yazman işime geliyor cunku ıftıradan başka yaptıgın bisey yok cevabınıda çatır çatır alıyosun benden.Ben burda tek basınayım sen halısınasyon falan mı goruyorsun ?
Ne acıtasyon yapıyorsun,tek basınayım tek sabahtan berı goruyor herkes kım benı korumus !!
Kımse yazmıyor sana,kımse bırlık olup ustune yurumuyor, ben yazıyorum BENNN ısıne gelmıyor ama
Ne sacmalıyorsun sen allah askına ya terbıyesız olan sensın sabahtan berı yazdıgım b.k dedıgın seylerı beynın algılasa keske,
Ayettle benı tehtıt edıp bana ıftıra atanada bak sen kadın olarak utan dıyor bide,neden utanıcakmısım ben tek utanıcagım sey varsa senın gıbı gereksıze laf anlatmak olur.
En son dedıgın sozun arkasında dur bencede gıt gereksız yer kaplama. Daha tek bır kelıme bıle yazma bana .
Benim sizinle özelde ya da genelde bir sohbetim yok. Eskiden olaylar olmuş forumda sanırım, pek bir bilgim de yok. Etiketlendiğim mesajlarda benlik ya da sizlik bir olay hiç görmedim. Beğendiğim mesajları Beğen tuşuna basıyorum elbette ama kronolojik bir hata yapıyor olabilir misiniz? Benim beğendiğim mesajlarda siz ve beni ilgilendiren mevzular yok. Bir sürü saçmalık yüzünden topicten ayrılma kararı aldım, benden hemen sonra sizin aranızda problem çıkmış ama benim mesajım alıntılanmış hiç bişey anlamadım. Bana kimse sizin dekikodunuzu yapmadı, ben derin2013 meselesi nedir diye size de bazı arkadaşlara da buradan sordum gizli kapaklı birşey yoktu. Buradaki olayların içine farkında olmadan bir kez daha çekilmek istemiyorum. Yazdığım mesajın sizinle uzaktan yakından bir alakası yok. İyi akşamlar.bende sızı tanımıyorum ama sureklı audreyle kavgamda sızın adınız gecıyor ben audreye karsı bısey yazdıgımda sureklı sızın begenınızı goruyorum sızın benımle alıp veremedıgınız ne?bı kotulukmu yaptım bıseymı soyledım hayır yanı dıyınkı tolın şunu yaptın eyvallah ozur dılıycem ama ben sızden bugunkı mesaj dısında alıntı yaptıgımı dahı hatırlamıyorum?
arkadasınız yanı audrey sızın yazdıgınız yazıya itafen bişeyler soyledı makaron bısey yazdı okusaydın anlardın dedı bende yazınızı okudum yonlendırıldıgım için halıyle uzerıme alındım cunku bende sızı tanımıyorum konusmuslugumda yok bana neden boyle yazılıyor dıye dusundum iyi aksamlar.Benim sizinle özelde ya da genelde bir sohbetim yok. Eskiden olaylar olmuş forumda sanırım, pek bir bilgim de yok. Etiketlendiğim mesajlarda benlik ya da sizlik bir olay hiç görmedim. Beğendiğim mesajları Beğen tuşuna basıyorum elbette ama kronolojik bir hata yapıyor olabilir misiniz? Benim beğendiğim mesajlarda siz ve beni ilgilendiren mevzular yok. Bir sürü saçmalık yüzünden topicten ayrılma kararı aldım, benden hemen sonra sizin aranızda problem çıkmış ama benim mesajım alıntılanmış hiç bişey anlamadım. Bana kimse sizin dekikodunuzu yapmadı, ben derin2013 meselesi nedir diye size de bazı arkadaşlara da buradan sordum gizli kapaklı birşey yoktu. Buradaki olayların içine farkında olmadan bir kez daha çekilmek istemiyorum. Yazdığım mesajın sizinle uzaktan yakından bir alakası yok. İyi akşamlar.
Derin'in mailini alabilir miyim rica etsem?mailinden bakıyor...
uzak dur audrey uzak dur makaron bısey yazdı ben ona itafen yazdım falan dıyen sensın benım derdım başımdan aşkın gelmişsin bana yok evlı erkekle gezıyosun bılmem ne kanıtla benım evlı erkekle oldugumu yemın edıyorum kendımı ifşa edicem yeter ya bu ne çirkin itham bu ne çirkin konuşma hadı deep olayını benım uzerıme yıktın boyle bıseyı nasıl soylersın ya uzak dur audrey UZAK!senın yazman işime geliyor cunku ıftıradan başka yaptıgın bisey yok cevabınıda çatır çatır alıyosun benden.
Gelmiş thalixi örnek veriyosun. Kusura bakma ama çok komiksin. Thalix kankası saraylıyla birlikte burdaki kişilerin özel hayatıyla dalga geçen birisi. Kimi savunduğuna örnek gösterdiğine dikkat et. Ayrıca hırlamak ne demek terbiyesizlik etme seviyesiz seni
arkadasınız yanı audrey sızın yazdıgınız yazıya itafen bişeyler soyledı makaron bısey yazdı okusaydın anlardın dedı bende yazınızı okudum yonlendırıldıgım için halıyle uzerıme alındım cunku bende sızı tanımıyorum konusmuslugumda yok bana neden boyle yazılıyor dıye dusundum iyi aksamlar.
Yanlış anlamadım sizi merak etmeniz normal :) geçmişte çok tartışıldı bu konu isterseniz özelden konuşabilirizMerhaba,
Amacım tartışmaya katılmak değil fakat saraylı ile ilgili durumu açmanızı istiyorum biraz. Geçmişteki olaylara hakim değilim fakat kendisine ara sıra fal atarım hala. Böyle bir durum gerçekten olmuşsa ne olursa olsun bir daha kendisine baktırmam ama bunun kanıtları var mı elinizde? Varsa eğer özelden veya burdan paylaşabilir misiniz?
Yanlış anlaşılmasın size bir ithamda bulunmuyorum sadece bu durumun söylenti mi gerçek mi olduğunu merak ediyorum
benım sınırlerımın bozukluguyla bı alakası yok olayın ben zaten atartın bana soguk durdugunun farkındaydım o akşamda patladım atarta atartta bana maşallah hakaretler etti küçük beyınlısın bılmem ne diye ama genede o uslupla cevap vermedım sonra bız banlandık sen devreye gırdın yok cevap verme atart canın sıkılacak ben neyın ne oldugunu bılıyorum bılmem ne dıye yazarsan kusura bakma ben cevapta verırım kendımıde savunurum bak sen o kadar ıyı nıyetlı olsa oyle bısey yazmazdın ve hala yok manyakmısın yok b.k bılmem ne dıye konusmaya devam edıyosun cunku sen busun gene soyluyorum deepi ben direk suclamadım ben fıkrımı soyledım arkasından bir kac kısı daha bana katıldı deep te kendını savunmadı ve ben ona dedım kendını savun dıye ama yazmadı yazsaydı ben ona zaten ınanırdım bak anlayın dıye kronolojık sırayla yazıyorum cunku yeter artık yanı:Ağlıycam sınırden yemın edıyorum aglıycam.
Bu yazıları okuyanlar bana dıyebılır mı benım yazdıgımı kac kısı tolın gıbı anladı allah askına,
Anlama sorunun mu var senın?
Kız genel bısey yazmıs burdakı ınsanlara yonelık fal camıasına yonelık bende senınle olan konuyu ona bagladım,oyle cok tıp var falcı kankası var cunku haklı dıye ordakı yazılanlar.ANLADIN MI ? ANLAMADIYSAN BASTAN BIR DAHA OKU!
Ben ne dıyorum sen ne dıyorsun ? manyakmısın arkadaşım sen ? Falcılardan savunamadın cımbızla laf cekıp evlı adamlar lafına mı takıldın manyakmısın sen ? GENEL ANLADIN MI GENEL KONUSTUM .
Ben orda hem sana cevap vermısım hem baska seyler yazmısım GENEL seyler .
Senın bellı sınırlerın bozuk senınle alakası olmayan seylerı bıle ustune alınabılıyorsun.
manyakta sensın ruh hastasıda sensın hala aynı uslup hala aynı terbıyesızlık hala aynı konuşmalar.Manyakmısın kızım sen sen kendın makarondan gırdın konuya bermudadan cıktın,arkadaşların gelıyor bende oku anla dedım sana ruh hastasımısın sen ? Ilk mesajım duruyor kurdugum cumlede su,
Sen kendini ne zannediyorsun ? Sana mi dusmus ayetten alinti yapip beni gunah kecisi ilan edip salak sacma yorumlar yapmak .Sabah sabah o kadar sinirlendim ki! Gercektende sinsiymisin sen bu forumda_Makaron_ un dedigi gibi igrenc insanlar var iyi insanlarda var hep gorusecegim ozelden konusup dertlestigim ama senden midem bulandi!
Kusura bakma sabah sabah ayetle tehtıt edıldıgım yapmadıgım seylerle ıtham edıldıgım bı mesajla uyanınca senın yanlıs anlamanı dusunupte yazamadım hanfendı !
Yazılanları ustune alınmakta haklısın ama,ayrıca kız benım yazdıklarımı begenır sanane?Sen kımsınde hesap soruyorsun ruh hastası.
Nasıl bır hazımsızlık bu ya nasıl bır manyaklık,
ANLAMAYANA LAF ANLATMAK DİYE BIR DURUM VARMIS CIDDEN DAHADA BISEY YAZMAM HERSEY ORTADA .
LAFININ ARKASINDA DUR .
İnsanları daha fazla rahatsız etmeyelım.
rahatsız eden sensın ruh hastası manyak b.k bilmem ne ya gercekten ne kadar alçaldın ya ben bıle bu kadarını tahmın edemezdım.Manyakmısın kızım sen sen kendın makarondan gırdın konuya bermudadan cıktın,arkadaşların gelıyor bende oku anla dedım sana ruh hastasımısın sen ? Ilk mesajım duruyor kurdugum cumlede su,
Sen kendini ne zannediyorsun ? Sana mi dusmus ayetten alinti yapip beni gunah kecisi ilan edip salak sacma yorumlar yapmak .Sabah sabah o kadar sinirlendim ki! Gercektende sinsiymisin sen bu forumda_Makaron_ un dedigi gibi igrenc insanlar var iyi insanlarda var hep gorusecegim ozelden konusup dertlestigim ama senden midem bulandi!
Kusura bakma sabah sabah ayetle tehtıt edıldıgım yapmadıgım seylerle ıtham edıldıgım bı mesajla uyanınca senın yanlıs anlamanı dusunupte yazamadım hanfendı !
Yazılanları ustune alınmakta haklısın ama,ayrıca kız benım yazdıklarımı begenır sanane?Sen kımsınde hesap soruyorsun ruh hastası.
ANLAMAYANA LAF ANLATMAK DİYE BIR DURUM VARMIS CIDDEN DAHADA BISEY YAZMAM HERSEY ORTADA .
LAFININ ARKASINDA DUR .
bide kadın olucaksın ayıp şu uslubuna bak iğrenç evet senınle muhattap olmamakla buyuk ıyılık yapmısım kendıme @bermuda hanı dıyodunya bana uslubunu bıl dıye sen once kankine soyle o uslubunu bılsın ama demezsın neden cunku korler sagırlar bırbırını agırlar.Manyakmısın kızım sen sen kendın makarondan gırdın konuya bermudadan cıktın,arkadaşların gelıyor bende oku anla dedım sana ruh hastasımısın sen ? Ilk mesajım duruyor kurdugum cumlede su,
LAFININ ARKASINDA DUR .
ben dıgerlerıne benzemem herkesı kacırdınız sıra bana geldı ama yaş tahtaya bastın benden cevabını alır alır oturursun kucuk beyınlı sen degılsın cunku sen dırek beyınsızsın ve asla ama asla deep olayını benım uzerıme yıkamazsınız . hadı bermudayla oturun şimdi dedıkodu yapın bol malzeme cıktı sıze .Sen gercekten belden asaga vurmaya calısıyorsun ama ben senın sevıyene ınmem once onu bı anla,
demınden berı abuk sabuk arkadaşların,yok teker teker gelın,yok o senı begendı bu,yazdıkların b.k dıyen sensın ben sana bana yazdigin lafi soyluyorum bana b.k dedin diyorsun :) hahaha yazik :) cimbizla bakalim daha cimbizla belki hakli cikarsin :)
Kendini beni cildirtip hakli cikartamiycaksin kusura bakma kendi kucuk beyninde sana mutluluklar hersey yazilanlar ortada daha diyicek nisey yok.
Sen cunku laftan anlamiyorsun.Allah islah etsin bunuda bana yolladigin ayete istinaden soyluyorum,terbiyesiz !
bu gercekten son artık cıkıcam benım deep oldugunu dusunmemın sebebı o
benım sınırlerımın bozukluguyla bı alakası yok olayın ben zaten atartın bana soguk durdugunun farkındaydım o akşamda patladım atarta atartta bana maşallah hakaretler etti küçük beyınlısın bılmem ne diye ama genede o uslupla cevap vermedım sonra bız banlandık sen devreye gırdın yok cevap verme atart canın sıkılacak ben neyın ne oldugunu bılıyorum bılmem ne dıye yazarsan kusura bakma ben cevapta verırım kendımıde savunurum bak sen o kadar ıyı nıyetlı olsa oyle bısey yazmazdın ve hala yok manyakmısın yok b.k bılmem ne dıye konusmaya devam edıyosun cunku sen busun gene soyluyorum deepi ben direk suclamadım ben fıkrımı soyledım arkasından bir kac kısı daha bana katıldı deep te kendını savunmadı ve ben ona dedım kendını savun dıye ama yazmadı yazsaydı ben ona zaten ınanırdım bak anlayın dıye kronolojık sırayla yazıyorum cunku yeter artık yanı:
kirpi faceden deepin derın oldugunu soyledı
bız burda buna ınanmadık bende ınanmadım cunku kırpı o kadar delıkanlı olsaydı bunu faceden degıl gelır burdan yazardı
deep kırpıyle ugrasmaya basladı ben dedımkı uğraşma ne yazarsa yazsın bosver dedım cunku gene soyluyorum ben ınanmıyodum
sonra deep bana durup duruken derınle olan mesajlasmalarını attı deep derıne sızızn ben oldugumu soyluyorlar falan dıye mesajlar atmıs bunlarında ekran goruntusunu bana attı
ben burda işkillendım cunku yanı bı ınsan kendını neden bu kadar savunsunkı zaten kırpının soyledıklerıne kımse ınanmıyordu yalansa yalan diyin kaç kere dalgaya aldık burda hatta benımle alakalıda yazdı ben guldum gectım kendımı ıspata ıhtıyac duymadım
sonrasında zaten derın geldı yazışmaları buraya yukledı ozel mesaj grubu actım 20 kişiye yakın ınsan vardı orda herkes kımden suphelendıgını soylesın dedım ben deepten suphelenıyorum dedım sonrasında bı kac kısıde bana destek verdı deepte kendını savunmadı
OLAY TAMAMEN BU ISTEYEN ESKI YAZISMALARI ACIP BAKAR ISTER INANIN ISTER INANMAYIN YETERRRRRRRRR.
ama o gunku kavgayı sen cıkardın tabı hakaretı edın edın sonra ben acıklama yapınca herkes ışıne baksın oluyor ben o gun sana karsi yazdim cunku surekli bi kac kisiyi etiketleyip diger insanlari dislamanizdan gina geldi mesafe koyan sensin bız o olay oncesınde senınle ecem yada telweden bırıyle alakalı yazışmışız cunku yazısmalar bende duruyor ben sana karşı bı cephe alma durumum olmadı yanı kısacası burda haksız yere hakaretleri yiyen ben oldum mutlu oldunmu atart ıcın rahat ettimi bu kadar kavgaya gurultuye terbıyesızlıge deydımı?mutlu olabılırsın.sana karsi bi kotu bi dusuncem yoktu ama sende artik muhattabim degilsin.Tolin benim toplu mesajıma bana ithafen laf atan sendin sonrasında evet varolan mesafe hep vardı ortada bir şey yokken de biz konumuuordık , sen sataştın ve o küçük beyinli lafından öncesinde de benle uğraşma demiştim
Yeter bence de Audrey tolin herkesin kendince haklı Oldığu sebepler var yok
Senin herhsngi bi nahoş ilişki durumun yok , Audrey bana söylemedi , deep derin hiç olmadı , thskix saraylı ile dedikodu yaptı mı bilmiyoruz..
Ama Bence de yeter adım geçtiği için söz hakkı kullandım . Herkes sağ olsun kendi işine yoluna baksın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?