Binnaz Abla

Nacizane bir sorum var. Bana dürüstçe bir aha şu kişi diye cevap verir misiniz? Ben forumdan kimi göndermişim?

Nacizane bir sorum var. Bana dürüstçe bir aha şu kişi diye cevap verir misiniz? Ben forumdan kimi göndermişim?
Siz aciklama yaptiktan sonrakileri size yazmadim dolayisiyla size birini gosteremem eger hatali bisey yazdiysam size karsi ozur dilerim ama dedigim gibi audrey surekli makarona soyledim makarona anlattim makaron bisey yazdi ona itafen diyince bende sizi sucladim hatirlarsaniz o aksam atartla olan kavgada gene sizi etiketledi makarona soyledim diye.

Benim burada kimse ile kişisel bir sıkıntım olamaz. Alt tarafı fal atıyoruz, herkesin kendine göre sıkıntıları var. Burada 1 yıldır 2 tartışmanın içine girdim, ikisi de falcıların göze batacak kadar övülmesinden ve aşırı savunulmasından ötürü idi. Başka bir gerekçe ile kimseyle ikili bir diyaloğa girmedim. Bildiğim ve gördüğüm pis şeylerden ötürü de forumdan uzaklaşma kararı aldım. Daha evvel de söylemiştim, derin2013 yüz tane baktırdığım fallar içinde yakın geleceği bana görmüş gibi anlatan tek falcıdır ondan ötürü de bu fal paylaşma olayını merak edip sordum. Size de sordum, falı paylaşılan arkadaşlara da, Audrey e de. O da bana bildiklerini anlattı ve geçmişte bir arkadaşın günahını almış bunun için pişman olduğunu söyledi. O yüzden beni etiketledi makaron a söyledim diye. Ben merak edip sormuştum nedir bu derin meselesi diye. Herhangi bir dedikodu amaçlı sohbet değildi. Bermuda ile de özelden hiç sohbetim yok ancak iyi bir insan olduğunu düşünüyorum o kadar bağımız. Bermuda, makaron ve sen insanların dedikodusunu yapıp kaçırıyorsunuz lafını hak ettiğimizi düşünmüyorum. Aksine ben naif bir insanım, yalancılıklara tahammül edemediğim için öyle bir mesaj yazıp çekilmek istedim bu topicten ve ne trajiktir ki kendimi alakam olmayan bir mevzuda savunma yaparken buldum yine. Lütfen hakkımda herhangi bir diyalog olmasını istemiyorum artık. Herkese iyi akşamlar.

Gerçekten çok doğru bir mesaj olmuş, kesinlikle katılıyorum ve de destekliyorum. Burda 2 aydır foruma giriyorum ve sürekli bir tartışma. Tamam Zamanın da birşeyler olmuş ama orda kalsın artık lütfen...

Arkadaslar geysuyu cok severim ana konu olmasa da ucundan kiyisindan degindigi seylerin cikmisligi da var ama Geysu=Gizem Hatun olayi artik canimi sıkıyor. Bariz ortada bu durum ve gecmis fallara bakarak fal baktigini dusunuyorum ozellikle gizem hatun olarak. Keske geysu gizem hatun olmasa cidden seviyorum geysuyu ama artik fal atmayacagim. Soylesin bu profilde bu profilde benim desin gonlumuz rahat atalim bu nedir arkadas.

Sizce Nurbanu da mı o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…