- 4 Temmuz 2016
- 55
- 18
- 3
- 30
Ne yapalım zaten mecburen bekliyecez :)cok yok ya :)
Ne yapalım zaten mecburen bekliyecez :)cok yok ya :)
Ben bunu bildiğim için sadece hep geysu ya atarım. Sık sık olmamak şartıyla....Arkadaslar geysuyu cok severim ana konu olmasa da ucundan kiyisindan degindigi seylerin cikmisligi da var ama Geysu=Gizem Hatun olayi artik canimi sıkıyor. Bariz ortada bu durum ve gecmis fallara bakarak fal baktigini dusunuyorum ozellikle gizem hatun olarak. Keske geysu gizem hatun olmasa cidden seviyorum geysuyu ama artik fal atmayacagim. Soylesin bu profilde bu profilde benim desin gonlumuz rahat atalim bu nedir arkadas.
Ben geysu'ya ve nurbanu'ya da baktırdım. Sanmıyorum bende farklılardıSizce Nurbanu da mı o?
Geçenler de Bi öyle yazdılar da kafam bulandı. Bende 2 ay önce nurbanuya attım çok da nokta atışı yoktu ama kötü de değildi. 15 gün falan önce de geysuya attım onun falı daha nokta atışlıydı acaba dedim. Rahatladım :)Ben geysu'ya ve nurbanu'ya da baktırdım. Sanmıyorum bende farklılardı
Bende de tam tersiydi :)Geçenler de Bi öyle yazdılar da kafam bulandı. Bende 2 ay önce nurbanuya attım çok da nokta atışı yoktu ama kötü de değildi. 15 gün falan önce de geysuya attım onun falı daha nokta atışlıydı acaba dedim. Rahatladım :)
Yıllardır baktırırım o 2 aylar hikaye. Yazın baktırıyorsan sonbahar bilemedin en geç kasım:) ocak şubatta baktırıyorsan kesin mayıs ayı yok mayıs gibi baktırırsan da ağustos diye diye dönüyor Zamanı hissetmeleri çok zor ve nadir gördüğüm oluyor. Geysu için demedim bu arada ilk defa denedimBende de tam tersiydi :)
Nurbanu'nun çook iyi analizleri vardı. Geysu benim ilk falımda patladı ikincisinde de iyi gibiydi analizleri doğruydu en kısa 2 ay dedi ama bilmiyorum çıkar mı.
Bu yazacagımın ustune eger bir falcı cirkefligi ile karsılasırsam; bilgilerin disariya acilmamasini beyan ettiklerinden, o siteye dava acacagım oncelikle bu bilinsin..
Binnazabla sitesi kotu yorumlari 1 muddet gosterip siliyor evet bu igrencligi de yapiyorlar. Mesela 1 gun tutuyor.Altta kalan tarihi gecen yorumlardan bahsetmiyorum. Bildiginiz yakin tarih yorumunu bir sure gosterip sonra silmisler. Bunu kim bilir kac kisiye yaptılar.. bunca insanin falı cıkmıyor bu yıldızlar nereden geliyor, Diyoruz ya hani? Verdiigimiz oyu birkac gun sonra kontrol etmek gerekiyormus megerse! 2 falcı icin yaptıgım yorumda bunu yasadım. Iade bile verilmeyen fallarin yorumunu silmisler. Ne utanmaz ne sahtekar bi siteymis.
Normalde cat diye dönen cevap veren siteden su an ses seda cıkmıyor. Boyle igrenclik var mı sorarım. Hicbir sitede basıma boyle bir sey gelmedi bu kadar ahlaksız iş anlayısı gormedim. Resmen cevap vermiyorlar ve ulasacagimiz bir numara bile yok, ne guzel.
Ekran görüntüsü alsaydınız keşke....Ve o falcıların kimler olduğunu paylaşmanız mümkünse eğer ?Bu yazacagımın ustune eger bir falcı cirkefligi ile karsılasırsam; bilgilerin disariya acilmamasini beyan ettiklerinden, o siteye dava acacagım oncelikle bu bilinsin..
Binnazabla sitesi kotu yorumlari 1 muddet gosterip siliyor evet bu igrencligi de yapiyorlar. Mesela 1 gun tutuyor.Altta kalan tarihi gecen yorumlardan bahsetmiyorum. Bildiginiz yakin tarih yorumunu bir sure gosterip sonra silmisler. Bunu kim bilir kac kisiye yaptılar.. bunca insanin falı cıkmıyor bu yıldızlar nereden geliyor, Diyoruz ya hani? Verdiigimiz oyu birkac gun sonra kontrol etmek gerekiyormus megerse! 2 falcı icin yaptıgım yorumda bunu yasadım. Iade bile verilmeyen fallarin yorumunu silmisler. Ne utanmaz ne sahtekar bi siteymis.
Normalde cat diye dönen cevap veren siteden su an ses seda cıkmıyor. Boyle igrenclik var mı sorarım. Hicbir sitede basıma boyle bir sey gelmedi bu kadar ahlaksız iş anlayısı gormedim. Resmen cevap vermiyorlar ve ulasacagimiz bir numara bile yok, ne guzel.
Nereden bilecektim ki ilk defa yasıyorum boyle bir sey. Iceride bir suru puanım kaldi ona yanıyorum bi daha fal mal istemiyorum ordan.Ekran görüntüsü alsaydınız keşke....Ve o falcıların kimler olduğunu paylaşmanız mümkünse eğer ?
yeni bi yorum degil aslında neden silindi anlamadım tamamen tesadufen gordum dusün yayinlayip oyle sildiler bu kadar ucubelik, bravo.. valla ben ilk binnazda yasadım bunuhaahah cnmmm bu binnaza özel bisey degil.. bunu diger sitelerdede yasadim. hatta bi arkadasim cok agir bi msj attmisdi yönetime o sekilde hemen düzeltme yaptilar. o iyi olan yorumlar "bana heepp cikiyosunn cinim binim bii numarasin " flnlar'da gercek oldugunuda düsünmüyorum
Ulastim cnm yazamadim sana bi turlu sen baktirdinmicanım didemin numarası eski kullandıgı numara gecen aylarda ondan ulastım bende. yaklasık 8 9 aydır baktırmamıstım. evet cok disiplini yoktu ozellıkle saat acısından ama yınede en basarılı karsı tarafın dusuncelerı ve tarıhler uc bes gun sassada o hala benım gözümde. aradım tel kapalı face sayfasından ulas fal evi yazınca cıkıyor dönüş yapıp kendısı aradı beni. beklemeyi göze alırsan ara sonra insan beziyor :) yınede numarasını yazıyorum sana
Müge'nin bu aralar var bir numarası ama hayırlısı bakalım.... Üst üste olayları oldu....Nereden bilecektim ki ilk defa yasıyorum boyle bir sey. Iceride bir suru puanım kaldi ona yanıyorum bi daha fal mal istemiyorum ordan.
Kotu oyu silinenler: muge aydın, kesira sirel
yeni bi yorum degil aslında neden silindi anlamadım tamamen tesadufen gordum dusün yayinlayip oyle sildiler bu kadar ucubelik, bravo.. valla ben ilk binnazda yasadım bunu
Kızlar merak ettım de şevval erdal nasıl baktıran oldu mu?
Ulastim cnm yazamadim sana bi turlu sen baktirdinmi
Bence gayet iyi enerjisi, kahve baktirmak daha mantıklı çünkü katina da acıyor sonunda :)Kızlar merak ettım de şevval erdal nasıl baktıran oldu mu?
Bildi mi hic geleceğiBence gayet iyi enerjisi, kahve baktirmak daha mantıklı çünkü katina da acıyor sonunda :)
Canım serüven ve selena bana o kdr zıt konuştular ki. Selenayı çok severim çok da inanırım, bana defalarca çıkmışlığı vardır. Serüvene ilk falım. Ama beni şok etti. Bildiği baya şey olmuş. Sana da zıt mı konuşmuşlardı. Aynı olayı söylemişler ama biri ak biri kara. Normalde selenadan şüphe etmezdim ama serüvenin de bu kdr şey bilmesi beni çok şaşırttı. Yine de selenanın ilk falı da bana aşırı olumsuzdu, bi yıl önce atmıştım. O olumsuzluğa rağmen selenayı çok sevmiştim, pozitif bi elektrik almıştım. Serüvende onı hissedemedim. Venüs amberde de olmuştı bu, ürküttü beni. İtti yani.Merhaba, aylardır takip ediyorum, bir türlü yazamamıştım, harikasınız öncelikle. Ben de tek konuyla ilgili yüzü aşkın fal baktırdım son bir yılda ve buradaki deneyimlerden hep yararlaniyorum. Bir ara detaylı bir değerlendirme yapmak istiyorum ama şimdilik benim için en makul olanları, tam olmasa da genel olarak tutturanlari yazmak istedim. Binnaz'da Şevval, Hüma, Müge. Asenat'a henüz baktırdım ama epey iyiydi. Bir de Çağrı Bilgin diye biri vardı, ona da baktırdım, hiç fena değildi. Kemal'in ilk falı tuttu, Hülya'nin da öyle, diğer falları zaman olarak tutmadı ama bence fena değiller. Kerem Avsar da bence iyi sayılır, ilk falı tutmuştu, ikincisi beklemede. Benna da zaman zaman tutturuyor ama anı tabii. Orada baktirmadigim falcı çok az sanırım ama bunlar dışındakileri hiç tutmadım ben. Ama Sezgi'ye baktiramadim henüz, onu bilmiyorum.
Tellwe deneyimim daha az. Selena'ya 3 kez baktırdım, ilk ikisi tuttu sayılır ama sonuncusu beklemede. Kafamı çok karıştırıyor, diğerleri olumlu bile dese, onun olumsuz demesi beni çok etkiliyor. Orda bana anı en iyi tutturan Geysu, epey şaşırdım, Selena'dan daha iyiydi bana anda. Ecem de fena sayılmazdı. Serüven, Çingene vs pek tutmadı bana. Diğerlerini hatırlamıyorum şu an, daha sonra yazarım.
Burdan okuduklarımdan sonra byv'ye de takıldım biraz, temkinliydim güya ama suphelerinize kesinlikle katılıyorum. Orda ilk Serkan'a baktirdigim için anda iyi olduğunu düşünüyorum. Fama, Sema, Asiye'ye sonradan baktirdigim için pek emin değilim ama Asiye'yi tutmadım pek. Sanırım Medyum Cem bu gruptan farklı, o bana daha iyi geldi, baya baya bildi.
Falalem'de rezzan abla ve gizem hatuna baktırdım sadece. Rezzan fena değildi ama gizem tutarlı değildi, onu tutmadım.
Şimdi baktirdigim konu hala netlesmedigi için beklemedeyim ama aslında zaman olarak çoğu patladı. Zamana çok takılmıyorum yine de ben. Dediğim gibi bu falcilarin çoğu anda iyi, bir kısmının dediklerini de yaşadım kısmen. Ve zaman sürekli oteleniyor elbette. En son eylülde netlesecekti güya, şimdi Aralık ocak deniliyor
Gelişmeler oldukça yazacağım, önümüzdeki hafta bir gelişme olma ihtimali yüksek.
Burayı okumayı çok seviyorum, iyi ki varsınız ama bir yandan da dilerim bir an önce kurtuluruz şu fallardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?