Binnaz Abla

Asenatı yakaladım.
Bende ilk falı iyi olanlar 2.ci de error verir hep ama 2. ci yorumu da iyiydi.
Telefonda misss gibi de sorularımı sordum:))) Tavsiyeleri de güzeldi...

Bana paralel konuştular canım sonuçla ilgili ama seruvenin tespitleri pek tutmadı bana kitap falında. 3 soru sormuştum, birinin cevabı tamamen yanlıştı. Diğer ikisi olabilir gibiydi ama pek öyle ilerlemiyor. Yine de sonuç selena ile aynı, bekliyorum bakalım :) ama selenayi daha çok sevdim, daha doğruydu tespitler.

Asenatı yakaladım.
Ben de ilk kez baktırdım ve kaçırmamak için soruyu bile düzgün soramadım, gayet iyiydi. Bir de telefonda baktirdigim ilk faldi, güzel bir yontemmis. Dilerim dediklerini yaşarım diyorum :)

Ben de ilk kez baktırdım ve kaçırmamak için soruyu bile düzgün soramadım, gayet iyiydi. Bir de telefonda baktirdigim ilk faldi, güzel bir yontemmis. Dilerim dediklerini yaşarım diyorum :)
Ben ilk falını yaşadım...2. ci de olası/olması beklenen şeyler... Adamın işini çat diye söyledi daha ne olsun...

Asenatı yakaladım.

Ay dün mü yakaladın, yarın öğleden sonra gireceğim demiş umarım bugün için dün yazmıştır onu. Asenat ay niiid yuuu

bu sadece binnaza özgü değil maalesef hatta binnazda yine arada kötü yorumlara rastladığım olmuştur ama bu konuda falsepeti kadar üçkağıtçısını görmedim. olumsuz yorum yaptığım hiçbir yorum yayınlanmadı, bir gün fal iadesi için mail attım ve bunu da söyledim hiç cevap veremediler. mesela yağmura yorum olarak, "zaten falın çok pahalı buna rağmen bu olayı bu falda göremem 1 ay sonra kahve at, bunun şimdi zamanı değil bunun için 2016nın ortasında katina gönder bu nasıl paragözlük üstelik ilk falımda şimdi göremem dediğiniz şeyi gayet de söylemiştiniz " diye yorum yaptım ama tabiki yayınlanmadı. sonra da ceyda özsoya göndermiştim rezalet bir faldı 10 dklık falın 4 dksı abartısız "eeee ıııı" dan ibaret, kalan 6dk da cümlelerin özne-yüklem yer değiştirmiş hali. bunu da yazdım özellikle de girdim baktım bu da yayınlanmadı. ama alttaki yorumlara bir bakarsın "kaçıncı kez geliyorum yine mi çıkar, harikasın, bu sitede en iyisin, herşeyi bildi, şok geçirdim" vs. kanmayın bunlara. bir de yine falsepeti için konuşuyorum eğer bir yorumcu hakkındaki aynı yorum defalarca tekrar etmişse mutlaka o yorum yerine olumsuz bir şey yazılmıştır ve yayınlanmamıştır bunu fark ettiğim için söylüyorum

Ya bana tamamen zıt konuştular ama yine de selena candır diyorum çok seviyorum ya. Yıllardır ne hallerimi gördü, serüvene fal attığımı bile unutmak istiyorum aşırı olumsuzdu.

Ya bana tamamen zıt konuştular ama yine de selena candır diyorum çok seviyorum ya. Yıllardır ne hallerimi gördü, serüvene fal attığımı bile unutmak istiyorum aşırı olumsuzdu.
Bana ikisi de olumsuz konuştu ama selena doğru tespitler yaptı, daha önce de dediklerinin bir kısmını yaşadım, o nedenle seruveni unut bence, boşver. Ben ikisini de unutup asenatin gerçek olmasını bekleyeceğim tabii, o ayrı

Falsepetini hic kullanmadim isin beni en igrendiren tarafi binnazabla "her yorum kabulumuz asla silmeyiz" diyor. Musteri hiz. ise alt tarafi 2 olumsuz oy icin "falci koruyoruz" diyor. Yeni politika uydurdular cok pislik insanlar ya sanırsın kac olumsuz vermism kaldı ki versem sanane? Sanki aynı kisiye defalarca baktirmisimda hep 1 yildiz vermisim. Binnaz da 1den fazla fal atmadim kimseye hepsi berbatti ama kusur kullanicida tabii ki bende

Deniz çok teşekkür ederim desteğin için inşallah selena ablacığım yanılmaz. Önceden reklam gibi anlaşılmasın diye susuyordum ama beni bilen bilir, çıksa da çıkmasa da ben selenayı çok sevdim, o kdr falcıdan baktırdığım bi selena kaldı. İnşallah sana da asenat çıkar hayırlısıyla canım benim

Son düzenleme:
İskambil demisken iskambili ne tur sorular icin seciyorsunuz? Bi ara bilgeye iskambil attigimda "bunun yanitini iskambille bulamayiz" demisti. Egitim is sorulmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…