- 23 Ağustos 2012
- 51.883
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.694
- 898
İskambil demisken iskambili ne tur sorular icin seciyorsunuz? Bi ara bilgeye iskambil attigimda "bunun yanitini iskambille bulamayiz" demisti. Egitim is sorulmuyor mu
Canım serüven ve selena bana o kdr zıt konuştular ki. Selenayı çok severim çok da inanırım, bana defalarca çıkmışlığı vardır. Serüvene ilk falım. Ama beni şok etti. Bildiği baya şey olmuş. Sana da zıt mı konuşmuşlardı. Aynı olayı söylemişler ama biri ak biri kara. Normalde selenadan şüphe etmezdim ama serüvenin de bu kdr şey bilmesi beni çok şaşırttı. Yine de selenanın ilk falı da bana aşırı olumsuzdu, bi yıl önce atmıştım. O olumsuzluğa rağmen selenayı çok sevmiştim, pozitif bi elektrik almıştım. Serüvende onı hissedemedim. Venüs amberde de olmuştı bu, ürküttü beni. İtti yani.
İlk on dakika 1 fal ücreti kadar oluyor sonrası hesabındaki kredilerden gidiyor. Kredin bitene kadar konuşuyorsun istersen...Telefonda fal nasil isliyor kizlar sure vs var mi?
Oo supermişİlk on dakika 1 fal ücreti kadar oluyor sonrası hesabındaki kredilerden gidiyor. Kredin bitene kadar konuşuyorsun istersen...
Canım bu fal işi cidden enerji meselesi. Ben selenaya da serüvene de durumu anlatmadım. Tamamen zıt konuştular ama hangisi çıkar bilmem. Durum şuan aşırı olumsuz ama selrna da resmen mucize diyeceksin başına gelenler için demişti. Bilmiyorum kafam çok karışık. Normalde olumsuz falları çok takmam ama serüvene aşırı üzüldümgeldimi yorumun canimmsevindim begenmene.. yanliz selena ve serüvende bende okadar zit kii.. selenaya ilk kez baktirdim feci olumsuz , serüven de olumlu.. ikisinin de yorumu iyidi benimde kafam karisti ve selenanin cok ciktigini duydukca iyice bunalima giriyorum. ama kendisinin "canim benim patlayan falim cok, bazilarina cikiyo bazilarina hic cikmaz, umarim cikmaz " demesi cok hosuma gitti. ilk defa bi falcinin bu sekil konusdugunu gördüm. selenanin olumsuz falimi cikti sana?? birde sorudan gitme ihtimali varmi.. cünkü ben mesela serüvene soru sormadim. döktürdü. selenaya da aksine bütün herseyiiiiiiiiii anlattim. o da gecmisi gelecegi karistirdigini okumusdum burda o yüzden yazdim ama bilemedim sorudan yürürmü diye. Derin e de baktirdim bi bu ikili kalmisti derin de aksine olumluydu ve o da cok iyidi.
Canım bu fal işi cidden enerji meselesi. Ben selenaya da serüvene de durumu anlatmadım. Tamamen zıt konuştular ama hangisi çıkar bilmem. Durum şuan aşırı olumsuz ama selrna da resmen mucize diyeceksin başına gelenler için demişti. Bilmiyorum kafam çok karışık. Normalde olumsuz falları çok takmam ama serüvene aşırı üzüldüm
Bilge hiçbir şeyin yanıtını bulamıyor zaten neye baktığından bağımsız olarak
Seruveni hic takma kyrenia bana cok tatli tatli konustu ufacik bi para icin "parca parca alacaksin" dedi parcalanamycak bir paraydi. Ve hicbiri cikmadi yani olumlu konusmstu guya. O kadin bi olayi tutturuyo ama hikayeyi yazamiyoCanım bu fal işi cidden enerji meselesi. Ben selenaya da serüvene de durumu anlatmadım. Tamamen zıt konuştular ama hangisi çıkar bilmem. Durum şuan aşırı olumsuz ama selrna da resmen mucize diyeceksin başına gelenler için demişti. Bilmiyorum kafam çok karışık. Normalde olumsuz falları çok takmam ama serüvene aşırı üzüldüm
Kuzum benim hala ne olursa olsun en sevdiğim falcı. Daha çıkan patlayan bi şey yok. Sadece gidişat olumsuz. Ama serüveni de kötüleyemem bildiği baya şey oldu. İnşallah dediğin gibi olur, sana serüven, bana selena çıksın. Çnkü gerçekten ben üzülmekten bıktım artıkhadi ya.. bende selenada asiri üzülmüstüm iyi bi falci diye... umarim ozmn sana selena ciksin servu patlasin banada tam tersii..
Nolur yazamasınSeruveni hic takma kyrenia bana cok tatli tatli konustu ufacik bi para icin "parca parca alacaksin" dedi parcalanamycak bir paraydi. Ve hicbiri cikmadi yani olumlu konusmstu guya. O kadin bi olayi tutturuyo ama hikayeyi yazamiyo
Nolur yazamasınbenim gerçekten üzülecek halim kalmadı ya. Nolur ptlamış olsun. Ya çok saçmaladığı şeyler de oldu, ailesi baya modern eğitimli insanlar benimkinin. Neymiş üçüncü dereceden bi akrabayı yakıştırıyormış ailesi. Ya inkansız. Ama yuh bunu nasıl bildi dediklerim de oldu. Çocuğu efsane iyi tarif etmiş. Ama bana aşırı bi megatif elektrik geçti hatta falı sildim direk. Sizin de başınızı şişirdim ama aşırı kötü oldum ya
Nolur yazamasınbenim gerçekten üzülecek halim kalmadı ya. Nolur ptlamış olsun. Ya çok saçmaladığı şeyler de oldu, ailesi baya modern eğitimli insanlar benimkinin. Neymiş üçüncü dereceden bi akrabayı yakıştırıyormış ailesi. Ya inkansız. Ama yuh bunu nasıl bildi dediklerim de oldu. Çocuğu efsane iyi tarif etmiş. Ama bana aşırı bi megatif elektrik geçti hatta falı sildim direk. Sizin de başınızı şişirdim ama aşırı kötü oldum ya
evet o benim ya keşke yazmasaydım soruyor herkes asla hatırlamak istemiyorum olayı serüvene olay olmadan bi gece önce atmıştım falı, çekmedim sonrada. Adam da instagramdan takip edip foto beğenmiş yani ben yürümek derken biraz abartmış olabilirim arkadaşına yürüyen adam için fal baktırıyora çıkmasın bi de adımCanim sen geçen fal attığım adam arkadaşıma yürüdü yazdın sanki aynı adam için mi bu fallar? Yanlış mı anlamışsın orda yoksa ?
zaten neticede hepsi insan değil mi, yanılabilirler, bilebilirler. Sonuçta en doğrusunu allah biliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.Hayır oyle kotu dusunme lutfen. fal bu cogunluk patlıyor zaten evet bende de genel hatlari bildi mesela diyelim kisiyi anlatti ama atacagı adımların hicbirini bilemedi. Hatta bambaska seyler oldu ve sadece birini tarif edebildi diye seruvene guvenecek diilim cok bos cıkabiliyo fallar bence umarım oyle olur kaldı ki bazen tesaduf tutturuyolar
evet o benim ya keşke yazmasaydım soruyor herkes asla hatırlamak istemiyorum olayı serüvene olay olmadan bi gece önce atmıştım falı, çekmedim sonrada. Adam da instagramdan takip edip foto beğenmiş yani ben yürümek derken biraz abartmış olabilirim arkadaşına yürüyen adam için fal baktırıyora çıkmasın bi de adım
zaten neticede hepsi insan değil mi, yanılabilirler, bilebilirler. Sonuçta en doğrusunu allah biliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz içinOluyor öyle insan mantıklı düşünemiyor bir beğeniden bile gözü dönebiliyor o sinirle :) umarım güzel olur sonuç sizin için
Kızlar bende Elif hanzade genelde tarih tutturdu. tabi o da daha olumlu bi tablo çizmisti ama öyle ilerlemedi. Sizce çok aşırı pembeci mi ?
Bunu bende merak ediyorum bi kac kez baktirdim ve acayip olumlu. Boyle boyle oldu diyorum imkani yok.. Yoooookk olcaaak bak gorursunn fln. Ama anlik tespitleri vee gecmiss cok cok iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?