Evet mesela bana şeytan kartı çıktı ki kötü , yani en azından dikkatli olmak lazım gibi bir uyarı olmasi lazim bildigim kadariyla ama ona rağmen çok olumlu ki durumlar imkansız gibiyken bile.. He dediği gibi olursa zaten saygı duyup gelip buraya yazacağım çünkü gerçekten daha önce verdiği tarihlerde gelişmeler oldu bunda da olursa yok artık derim :)
Bnde mailden baktiriyorum bu aksam gelicek falim ins daha once karalama baktirmistim.sen su mu bktrmstin cikmismiydi?Ben baktirdim şimdi mail ile bakıyormuş telde randevusu 1 ay dolu telde bakamam dedi mail ile gondericem tekrar. Hem daha indirimli oldu maille su 50 yapmış. Sen nasıl begendinmi canım
Loveme serüvenin anda iyi olduğu doğrudur. Kaç yıldır online fal baktırıyorum ama serüvene attığım son faldan sonra üstüme çöken kötü enerjiyi kimsede yaşamadım ve hiç unutamadım. Kaç dua okudum belli değil. Sen yazınca ben de anlatmak istedim. Evet anda çok iyi serüven. Üç harflilerden dolayı öyle olduğunu sanıyorum ama gelecek için söylediklerine çok takılıp kendini üzme derimNolur yazamasınbenim gerçekten üzülecek halim kalmadı ya. Nolur ptlamış olsun. Ya çok saçmaladığı şeyler de oldu, ailesi baya modern eğitimli insanlar benimkinin. Neymiş üçüncü dereceden bi akrabayı yakıştırıyormış ailesi. Ya inkansız. Ama yuh bunu nasıl bildi dediklerim de oldu. Çocuğu efsane iyi tarif etmiş. Ama bana aşırı bi megatif elektrik geçti hatta falı sildim direk. Sizin de başınızı şişirdim ama aşırı kötü oldum ya
yakalanmaması ile meshur oldu sanırımKızlar binnazda asenat nasıl
Loveme serüvenin anda iyi olduğu doğrudur. Kaç yıldır online fal baktırıyorum ama serüvene attığım son faldan sonra üstüme çöken kötü enerjiyi kimsede yaşamadım ve hiç unutamadım. Kaç dua okudum belli değil. Sen yazınca ben de anlatmak istedim. Evet anda çok iyi serüven. Üç harflilerden dolayı öyle olduğunu sanıyorum ama gelecek için söylediklerine çok takılıp kendini üzme derim
Sag ol canımyakalanmaması ile meshur oldu sanırım
Ben baktırmadım ama yorumlardan bildigim sunlar
Ozenli ama cıkmadı diyenler var
Iskambili 2 3 ay icinde bildi diyen var
Katina da dogu bati acilimi yapiyormus onuda yasamıs olan var
Falın tamamı patladı bi bende mi kotuydu diyen de var.
Yani esasen butu falcılarda oldugu gibi durum.birine cıkıyor birine cıkmıyor baktırmadıgım icin okudugum yorumları yyazdım zaten online bulmak zor oluyo hic girmedim o topa:)
Loveme serüvenin anda iyi olduğu doğrudur. Kaç yıldır online fal baktırıyorum ama serüvene attığım son faldan sonra üstüme çöken kötü enerjiyi kimsede yaşamadım ve hiç unutamadım. Kaç dua okudum belli değil. Sen yazınca ben de anlatmak istedim. Evet anda çok iyi serüven. Üç harflilerden dolayı öyle olduğunu sanıyorum ama gelecek için söylediklerine çok takılıp kendini üzme derim
yaa kızlar çok tatlısınızSerüven anı bana bildiydi. Gelecek patladı.
:) bende merak ediyorum canım online inşallah banada sıra gelir haber veririm.Alintilamayi unuttum, geysu için yazdım :)
Çok mu güzeldi canım nasıldı detaylı ve uzun mıKızlar benim geysudan falim geldi yani normal okuyorum sonuna gelene kadar gerçekten çok şaşırdım sonunda
Detaylı ve uzundu canım işte benim ve karşı tarafın durumunu çok iyi analiz etmişti ona çok şaşirmadim belki burcumuzdan kaynaklı falandir dedim yani onlarda çok iyiydi ama benim şu sıralar okul ve iş anlamında kafam çok karışıkti hiç bahsetmedim ondan hiç minu acmadaim ama neyi seçmem gerektiğini söyledi banaÇok mu güzeldi canım nasıldı detaylı ve uzun mı
Benim de 2 ay evvel baktirdigim falda eylulde yuksek lisansla ilgili bir durum olabilir demisti, hic bahsetmemistim sormamistim gercekten de oyle bir planim vardi o zamandan. Esas mesele henuz beklemede.Detaylı ve uzundu canım işte benim ve karşı tarafın durumunu çok iyi analiz etmişti ona çok şaşirmadim belki burcumuzdan kaynaklı falandir dedim yani onlarda çok iyiydi ama benim şu sıralar okul ve iş anlamında kafam çok karışıkti hiç bahsetmedim ondan hiç minu acmadaim ama neyi seçmem gerektiğini söyledi bana
kahve mi atmıştın geysuya? bir de kaç günde yorumladı çok bekletti mi?Detaylı ve uzundu canım işte benim ve karşı tarafın durumunu çok iyi analiz etmişti ona çok şaşirmadim belki burcumuzdan kaynaklı falandir dedim yani onlarda çok iyiydi ama benim şu sıralar okul ve iş anlamında kafam çok karışıkti hiç bahsetmedim ondan hiç minu acmadaim ama neyi seçmem gerektiğini söyledi bana
Evet canım kahve attım yok çok bekletmedi zaten hafta sonuna kadar girmeyecem demişti girdiği gibi yorumladikahve mi atmıştın geysuya? bir de kaç günde yorumladı çok bekletti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?