Binnaz Abla

Kart okumuyomus demekii hahah, tmm banada yaz.. Biraz zaman var bende daha ama pek sanmiyorum.

Gelecek ne olur bilmiyorum da geçmiş ve an olarak ben başarılı buldum, keşke de dediği varsayımlar tutsa :)

Ben baktirdim şimdi mail ile bakıyormuş telde randevusu 1 ay dolu telde bakamam dedi mail ile gondericem tekrar. Hem daha indirimli oldu maille su 50 yapmış. Sen nasıl begendinmi canım
Bnde mailden baktiriyorum bu aksam gelicek falim ins daha once karalama baktirmistim.sen su mu bktrmstin cikmismiydi?

Loveme serüvenin anda iyi olduğu doğrudur. Kaç yıldır online fal baktırıyorum ama serüvene attığım son faldan sonra üstüme çöken kötü enerjiyi kimsede yaşamadım ve hiç unutamadım. Kaç dua okudum belli değil. Sen yazınca ben de anlatmak istedim. Evet anda çok iyi serüven. Üç harflilerden dolayı öyle olduğunu sanıyorum ama gelecek için söylediklerine çok takılıp kendini üzme derim

Kızlar binnazda asenat nasıl
yakalanmaması ile meshur oldu sanırım
Ben baktırmadım ama yorumlardan bildigim sunlar
Ozenli ama cıkmadı diyenler var
Iskambili 2 3 ay icinde bildi diyen var
Katina da dogu bati acilimi yapiyormus onuda yasamıs olan var
Falın tamamı patladı bi bende mi kotuydu diyen de var.
Yani esasen butu falcılarda oldugu gibi durum.birine cıkıyor birine cıkmıyor baktırmadıgım icin okudugum yorumları yyazdım zaten online bulmak zor oluyo hic girmedim o topa:)

Serüven anı bana bildiydi. Gelecek patladı.

Sag ol canım

Serüven anı bana bildiydi. Gelecek patladı.
yaa kızlar çok tatlısınız çok teşekkürler yanımda olduğunuz destek verdiğiniz için. Bende de anı çok iyi bildi, dedikleri olur mu bakalım göreceğiz . Ben allaha havale ettim artık durumu bekliyorum. Hayırlısı bu saatten sonra inşallah

Bana anda en iyi olanlardan biriydi, en iyisi bile olabilir sanırım. Merak ettim size de tutacak mi bakalım?

Kızlar benim geysudan falim geldi yani normal okuyorum sonuna gelene kadar gerçekten çok şaşırdım sonunda

Çok mu güzeldi canım nasıldı detaylı ve uzun mı
Detaylı ve uzundu canım işte benim ve karşı tarafın durumunu çok iyi analiz etmişti ona çok şaşirmadim belki burcumuzdan kaynaklı falandir dedim yani onlarda çok iyiydi ama benim şu sıralar okul ve iş anlamında kafam çok karışıkti hiç bahsetmedim ondan hiç minu acmadaim ama neyi seçmem gerektiğini söyledi bana

Benim de 2 ay evvel baktirdigim falda eylulde yuksek lisansla ilgili bir durum olabilir demisti, hic bahsetmemistim sormamistim gercekten de oyle bir planim vardi o zamandan. Esas mesele henuz beklemede.

kahve mi atmıştın geysuya? bir de kaç günde yorumladı çok bekletti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…