Binnaz Abla

Benim de 2 ay evvel baktirdigim falda eylulde yuksek lisansla ilgili bir durum olabilir demisti, hic bahsetmemistim sormamistim gercekten de oyle bir planim vardi o zamandan. Esas mesele henuz beklemede.
Benimde işte asıl konu için 1 ay dedi kısa bir süre bakalım serkanla aynı tarihi vermiş oldu

Bana öyle gelmedi pek canim ama işte bilmiyorum cunku ben en çok iş konusuna şaşırdım onu da daha önce hiç bir falciyla paylasmamsitim ve yeni ortaya çıkan bir durum

Bana öyle gelmedi pek canim ama işte bilmiyorum cunku ben en çok iş konusuna şaşırdım onu da daha önce hiç bir falciyla paylasmamsitim ve yeni ortaya çıkan bir durum
Ben burada bir hafta önce bir erkekten bahsettim ve bilen bilmeyen falcıları yazdım. O olayı anlattığım iki falcı vardı yeşilçingene ve Ecem23 baska kimse bilmiyordu. Buradaki ismimle de asla fal atmam. Geysunun mesajından alıntı yapıyorum;

"Özellikle de yakın geçmişte çok etkilendiğin bir insandan yana üzülebilmişsin.Bu kişiyi hayatına almayı istemişsin fakat onun menfaatçi ve biraz da yalancı bir insan olduğunu anlayınca uzaklaşmışsın"

Hiçbir falcının bu kadar iyi bileceğine inanmıyorum. Eğer gerçekten paslaşma varsa hakkımı helal etmiyorum.

İşte bana da böyle ayrıntılı bildikleri vardı ama ben hiç kimseyle paylasmamsitim çok şaşırdım o yuzden

Ecem'e baktırmadım, yeşilçingeneye baktırmıştım şimdi sizin şüphenizden sonra tekrar okudum da onda bahsetmediğim durumları yazmış Geysu bana

Ben daha önce Geysu nun topikten bilgi bilgi topladığını okumuştum. O yüzden çok uzun bir zaman fal atmayı düşünmedim ona... sonra telwe de 2. Bir hesap açtım ki profil bilgisi olarak da hiç bir bilgiyi doğru vermedim. O dönem ona fal attığımı da burada yazmadım ve söylemedim uzun bir süre. Ama anda ve kişi analizinde gerçekten iyi buldum. Verdiği ilk tarih de biraz sarktı ama çıktı. Şimdi ;
1- ikinci falında dediği bazı şeyler derin ile paraleldi.
2- zaten geysu-gizem-Nurbanu aynı olduğunu söyleyenlerde oldu.
Bunlardan herhangi birine baktırdınız mı peki?
Lakin yine bende ciddi nokta atışları her 2 falında da oldu....

Ben söylediklerinden geysu dışında hiç birine baktirmadim ama şuan telwede ki bütün fallarimi okudum ama geysu gerçekten daha ayrıntılı daha iyi diğerleriyle benzer hiç birşey söylememiş sonucu zaten bana şuana kadar kime baktirdiysam aynı şeyi söylediler onun sonucuda aynıydı pek takilmadim ama gerçekten hiç bir falciyla konusmadigım şeyleri bilmiş ve ben burdan hiç ayrıntı yazmadım daha önce

Geysu bence gizem hatun. Ama tecrubeyle sabittir ki gercekten anda sana yazdigi seyler gibi nokta atislari var. Benim de kimseye soylemedigim seyleri soyledi. Ben forumda cook uzun zamandir bir sey anlatmiyorum, falcilara hic anlatmam zaten, bilmesi imkansiz yani ama bildi. Gelecekte karsima cikacak kisiyi de bilmis hatun ne diyeyim gelecegi bilmis. Ama sorumla ilgili olarak dedigi kisiyle olmadik.

Bana da yakın bir zamanda tanisacagim insanı tarif etti. Ama olmayacak dedi. Tanıştım ve olmadı....

Merhaba kızlar uzun zamandır formu takip ediyorum süpersiniz :) bende deneyimlerimi paylaşmak istedim
Derin 2013 :iş ile ilgili imkansız dediğim konuyu ve genel hayatımı tarihleri ile birlikte tutturdu.nerdeyse 1 yıl olacak baktıralı ilişki anlamında çok iyi olmadığı için tekrar tercih etmedim
Maya(binnaz abla):2 kez baktırdım.ikiside cıkmadı.
Fama:tam bir felaketti.ya gününde değildi yada enerjimiz tutmadı
Kemal devrim:iyi hoş ama olmadı.insanlığı tamamda cok pembeci
Hüma bal:çıkacağına cok inandım.anı önüme döktü.yarısı cıktı sonuç olmadı
Sezgi candan:ilk falı çok iyi değildi.yorumlardan sonra tekrar bir şans vermek istedim.şuan onun dediği gibi sonuçlandı.diğer sorduğum soru beklemede.bu arada anladığım kadarıyla maillede bakıyor.mailini bilen varsa özelden yazabilirmi?
Hülya demir:kesinlikle işine saygısı olmayan bir insan üstelik eleştiri kabul etmediği gibi site onun olumsuz yorumlarını genelde siliyor.benimkini sildi.çıkanı vardır bende hem anda hem gelecekte büyük patladı
Şimdi asenatı yakalamaya calışıyorum.gerci bir arkadaşım baktırdı.falın uzaktan yakından alakası yoktu.ama fal işi enerji işi bende denemek istiyorum.
Yani kızlar suan sezgi bende tamam hümada tarih olarak patlamış olsada henüz patladı saymıyorum.saymak istemiyorum :)

Hayır gizem ve nurbanu'ya bu olay için baktırmadım. Çok geçmişte baktırmıştım.

Derin artık fal bakmıyor zaten ama ben ne dediyse yaşadım ya. Naz ve Derin mükemmel falcılardı. Keşke geri gelseler.

Derin artık fal bakmıyor zaten ama ben ne dediyse yaşadım ya. Naz ve Derin mükemmel falcılardı. Keşke geri gelseler.
Dediğim gibi nerdeyse 1 yıl oldu baktıralı.aşk dışında dediği ne varsa yaşadım.fal bakmadığına üzüldüm gerçi ilişki anlamında çok iyi olmadığı için tekrar tercih etmedim.Ama en azından genel baktırırdım keşke geri gelse :)

Buraya yazdıktan sonra mı attın falı? Eger nıckın burdakine benziyorsa ve sorundada gecıyorsa tahmın etmiş olabılır hepsi burayı takip ediyor malum burdan anlamış olması daha büyük ihtimal gibi geldi bana.Geysu,gizem ve nurbanu deniliyor ama ecem ve yesılcıngedemi kime güvenicez biz

Fal baktırmak ayrı dert birde ajan yaptılar bizi kac hesapları var onun peşinde koşuyoruz

Hayır cnm burada yazılandan çok farklı bir nickim vardı. Nasıl bildi anlamışım değilim. Eğer bu kadar iyi bakıyorsa helal olsun. Tek falcım o olur. Çünkü bir konu dışında yaşadıklarımı sanki yanımda gibi anlattı. Tüylerim diken diken oldu herkes bana da bildi deyince. Demek ki kadın 3 harflilerden yardım alıyor.

geysudan en çok şüphelenenlerden biriydim, burdan bilgi aldığını falan düşündüğüm için hiç atma gereği duymamıştım ama sonra krize girince attım tabiki. tellwede sıfırdan hesap açmıştım hiçbir yerde kullanmadığım maili verdim ve sorduğum konudaki olayı ne kimseye anlattım ne falcının birine sormuştum ama bana direk sorunun cevabını verdi.öyle basit bir cevap da değildi. kimseye bahsetmediğim şeylerden bahsetti o yüzden günahını almışım dedim tanıdık biri olduğunu düşünmüyorum artık. umarım da değildir çünkü gına geldi sürekli şüphelenmekten artık bu arada daha önce ne nurbanuya ne gizem hatuna attım, onlardan biri olabilir diyerek. ama yeşilçingene ve ecem23le bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. çünkü yeşilçingene bende çok özensizdi soruma cevap bile vermedi, 2.falımı da enerji tutmadı diye iade etti.ecem de aynı konu için geysudan tamamen alakasız ve olumsuz konuşmuştu. eğer famagiller gibi ciddi şeyler ortaya çıkarsa ona da atmam artık tabi

Buna sonuna kadar katılıyorum,
Özellikle bir yolunda eminim coğu klon :) Fal aleminde öyle olduğunu düşünüyorum artık Rezzana eskiden cok baktırırdım bir ara Seruven mi acaba diye suphelenmiştim ama gecen burda gecen konuşmalardanda kendi adıma emin oldum .Birinde yazılı,birinde sesli götürüyorlar işi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…