derin mailden bakiyoDerin artık fal bakmıyor zaten ama ben ne dediyse yaşadım ya. Naz ve Derin mükemmel falcılardı. Keşke geri gelseler.
geysudan en çok şüphelenenlerden biriydim, burdan bilgi aldığını falan düşündüğüm için hiç atma gereği duymamıştım ama sonra krize girince attım tabiki. tellwede sıfırdan hesap açmıştım hiçbir yerde kullanmadığım maili verdim ve sorduğum konudaki olayı ne kimseye anlattım ne falcının birine sormuştum ama bana direk sorunun cevabını verdi.öyle basit bir cevap da değildi. kimseye bahsetmediğim şeylerden bahsetti o yüzden günahını almışım dedim tanıdık biri olduğunu düşünmüyorum artık. umarım da değildir çünkü gına geldi sürekli şüphelenmekten artıkbu arada daha önce ne nurbanuya ne gizem hatuna attım, onlardan biri olabilir diyerek. ama yeşilçingene ve ecem23le bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. çünkü yeşilçingene bende çok özensizdi soruma cevap bile vermedi, 2.falımı da enerji tutmadı diye iade etti.ecem de aynı konu için geysudan tamamen alakasız ve olumsuz konuşmuştu. eğer famagiller gibi ciddi şeyler ortaya çıkarsa ona da atmam artık tabi
Bir arkadaş özelden yazmış mail ile baktığını.. :) Derin ve Naz eski görüştüğüm erkeğin evli olduğunu söylemişlerdi bana. Güldüm geçtim. Adam evliymiş gerçekten. İkisi de cidden başarılı falcılar.derin mailden bakiyo
Herkese bilmiş zaten geysu. Çok şaşırdım.Hayatımda çok fal baktırdım ama bir fincandan bu kadar şey çıkaranı görmedim.
nazi mrk ediyorum bende ama donmedi hicBir arkadaş özelden yazmış mail ile baktığını.. :) Derin ve Naz eski görüştüğüm erkeğin evli olduğunu söylemişlerdi bana. Güldüm geçtim. Adam evliymiş gerçekten. İkisi de cidden başarılı falcılar.
nazi mrk ediyorum bende ama donmedi hic
2.cisi cıktı mıArkadaşlar geysu'ya iki kere baktırdım. Birinci falı patladı ama an konusunda çok başarılı. Ben özel hayatımı yakın çevreme bile çok açmam ve falcılara da çok fazla yönlendirici soruyla fal gondermem. Kısacası çıkmadı evet ama sanmıyorum bir yerlerden bilgi topluyor olsun.
2.si bambaşka bir konuyla ilgili ama malesef çıkacağını bile sanmıyorum artık. Çok büyük bir haksızlığa uğradım aklanabilir miyim şu saatten sonra bilmiyorum.2.cisi cıktı mı
hayırlısı olsun cnm2.si bambaşka bir konuyla ilgili ama malesef çıkacağını bile sanmıyorum artık. Çok büyük bir haksızlığa uğradım aklanabilir miyim şu saatten sonra bilmiyorum.
Yaşasınn çok heyecanlandımmm inşallah mutlu olacağın bi şeyler olurKızlar selamlarr umarım gününüz iyi geçiyordur :) kısmetse eğer pazartesi günü fallarımın çıkıp çıkmadığı belli olacak. Akşamına da gelir tek tek yazarım kim bilmiş kim bilememiş diye.
Hahaaaa derin in zam yapma zamanı gelmiştir arkadaşlarKızlar rica etsem ben de Derini alabilir miyim? Bir yere yazdıydım ama bulamadım.
Geçen hafta 25 TL idi.Maili kaptım sağ olun:) Derin ne kadara bakıyor?
Ben de Mail'ini isteyebilir miyim?Geçen hafta 25 TL idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?