Binnaz Abla

Herkese bilmiş zaten geysu. Çok şaşırdım.Hayatımda çok fal baktırdım ama bir fincandan bu kadar şey çıkaranı görmedim.

derin mailden bakiyo
Bir arkadaş özelden yazmış mail ile baktığını.. :) Derin ve Naz eski görüştüğüm erkeğin evli olduğunu söylemişlerdi bana. Güldüm geçtim. Adam evliymiş gerçekten. İkisi de cidden başarılı falcılar.

Herkese bilmiş zaten geysu. Çok şaşırdım.Hayatımda çok fal baktırdım ama bir fincandan bu kadar şey çıkaranı görmedim.

aynı şeyi düşündüm ben de şu ana kadar bin tane fal baktırmışsam hiçbir falımda her kelimede bu kadar oha dememişimdir heralde. falcımı buldum bu zamana kadar neden baktırmamışım ki dedim hatta. umarım bunun altından da bir şey çıkmaz çünkü çok uzun ve özenli bakıyor, sorulara da aynı özenle cevap veriyor :S

Arkadaşlar geysu'ya iki kere baktırdım. Birinci falı patladı ama an konusunda çok başarılı. Ben özel hayatımı yakın çevreme bile çok açmam ve falcılara da çok fazla yönlendirici soruyla fal gondermem. Kısacası çıkmadı evet ama sanmıyorum bir yerlerden bilgi topluyor olsun.

Kızlar sezginin ve derinin mailini bilen varsa özelden paylaşabilir mi?çok teşekkür ederim şimdiden

2.cisi cıktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…