Binnaz Abla

arkadaşlar yeniden merhaba... binnazda katina ve tarotta en iyi kim? lütfen tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

Bu derin hangi derin bir zamanlar falsepetinde olan derin mi
Ben de alabilir miyim memnunsanız
Bir de ödemeyi Nasıl yapıyoruz

Arkadaşlar merhaba,
Olay sonuçlandı. Herkes patladı bir tek fallarkraliçesi haklı çıktı ama o yeni biriyle tanışacaksın dedi o olmadı.
Falcıların dediklerine göre devam ettim beklemeye unutmadım seviyor dedim alakası yokmuş.
Aylin,sezgi,nurbanu,taraca,geysu ve geri kalan herkes gelecekte patladı.
Evim kafeye gitmeyin. Rengarenktekilere de aklınıza gelebilecek her yere de.
Çok üzgünüm, çok mutsuzum artık hayatıma birini almayacağım. Kaldıramıyorum olmuyor. Umudun olmadığı bir olayda bekledim bekledim bekledim. Ödün verdim bekledim, sevdim bekledim olur dedim bekledim, geçmiş ve an süper dedim bekledim.
Olmadı.

sanırım bu fallar hepimizin beklemesine neden oluyor
olay nihayetlendi demişsin ama belki de henüz sonuç bu değildir? olamaz mı?

Allah yardımcın olsun canım benim. İnşallah sen şimdi göremesen de, hakkında hayırlısı olmuştur. İnşallah bu günlere gülüp geçeceğin, iyi ki de olmamış diyeceğin günler gelir. Ne olur sabret. İnan bana kendim yaşamış gibi üzüldüm, şu sıralar aşırı hassasım çünkü.

Baktırdığın falcılara gelecek olrsak, sadece aylin ve nurbanu ile ilgili konuşabilirim. Aylin beni 1.5 sene önce eski sevgilimle barıştırmıştı. Asla öyle bi şey olmadı çocuk şuan aklımda bile değil. Nurbanuya da eskiden kısa süreli hoşlandığım bi çocuk için baktırmıştım. O da çok olumlu konuşmıştu. Ama çocuğu unuttum gitti. Aylin meryem nurbanı vs benim gözümde falcı değil masalcı.

Gerçekten de öyle ya. Olacağı varsa oluyor. Olmayacaksa sen istediğin kadar didin, istersen iki cihanı ellerinle birleştir olmuyor. Olayların çözümü bu kadar basit aslında. Bunu idrak edebilince sorun kalmıyor ama işte hiç birimiz idrak edemiyoruz ne yazıkki ben dahil. Harap oluyoruz boş yere

Çok uzuldum insallah bundan sonra guzel seyler yasarsin bu yasadiklarini unutturcak,gercekten sana deger vericek birisi cikar karsina insallahhh .

Fallar gercekten bizim umut etmemizi sagliyor ama boşa bazilarinin gorup bilerek istiyerek soylemediklerini dusunuyorum hatta.Cunku hep devami geliyor olmiycak deseler bir daha baktirmiycak ama derdi var dediklerinde ne derdi var diyoruz ? Gelicek dediklerinde, ne zaman gelicek? Diyoruz boyle boyle onlara bagimli bir hal aliyoruz en sik soyledikleri yalanlarda bunlar bi sorunu var ailevi, maddi,isi yuzunden yalan seven insan bunlari dusunmez sevdigi insani yaninda ister bizi kandirmanin yolunu bulmuslar

Gecen gun ilkay yazmisti facede duvarina cok dogru 3-4 ay gecmis hala seni aramiyorsa bilisi nolur gibilerinden o kadinin fallari bende cikmadi enerjisinide sevmem ama olumsuz gorunce soyledigine inaniyorum boyle bir elin parmagini gecmez olumsuzu gercekten gordugunu soyliyen falcilar, onlari bulana kadarda olan bize oluyor yada gercekten hepsi sacmaliyor

Böyle olması iyi oldu en azından beklemeyeceğim artık. Umrunda bile değilmişim. Uğraşmak bile istemediğini belirtti.
Şu saatten sonra barışmam. Kimler unutuluyor neler geçiyor. İçim parçalanıyor ama en azından beklemiyorum bunu biliyorum artık.

Aynı şey banada oldu seviyor dedi beklettiler sonu hüsran. Gecmis olsun Allah karşına en hayırlı kısmeti çıkarır insallah.

Arkadaşlar size tüm tecrübelerimden yararlanarak şunu söyleyeyim.
İsteseydi arardı, Özleseydi gelirdi, Sevseydi üzmezdi. Her seferinde, bu değişmez.
Zaten bunu yapmayan adam ya çocuktur ya da aptaldır. Her iki türlü de hoşçakal demeyi bilmek gerekiyor.
Fallara muhtaç eden adam değil. Ne kızlar var el üstünde tutuluyor ben paralarıma üzülüyüorum zamanıma üzülüyorum.
Uzak dursun bu saatten sonra.

Düşüncelerine gerçekten katılıyorum ama işte bunu uygulamak zor birde uygulayabilsek. Boşu boşuna bekliyoruz belki de beklediklerimiz çoktan hayatlarına başkalarını almışlardır bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…