Çok doğru söylüyorsunuz bunun farkına 2 sene once vardım ve fal baktırmayı kesmiştim ama yine durduramadım şimdi yine basladımArkadaşlar size tüm tecrübelerimden yararlanarak şunu söyleyeyim.
İsteseydi arardı, Özleseydi gelirdi, Sevseydi üzmezdi. Her seferinde, bu değişmez.
Zaten bunu yapmayan adam ya çocuktur ya da aptaldır. Her iki türlü de hoşçakal demeyi bilmek gerekiyor.
Fallara muhtaç eden adam değil. Ne kızlar var el üstünde tutuluyor ben paralarıma üzülüyüorum zamanıma üzülüyorum.
Uzak dursun bu saatten sonra.
ARKADAŞLAR TELWE 'DE LELİEL E BAKTIRAN VARMI YORUMLARI VEDE BİLGİLERİ ÇOK GÜZEL ÖZELLİKLE ASTROLOJİ ALANINDA UZMAN GİBİ GÖRÜNÜYOR
fena deildi sende nasldi cnmKonuya orta yerinden girmiş gibi olacagım ama tellwede Kupaası'na fal baktıran varmı? Varsa sizde nasıldı?
Eslina fal bakmıyormuş... başka bir şey yapıyormuş ben anlayamadım. Ev ödevi mi ne vercekmiş bize?
Sanal falda bile bayagı nokta atıslıydı. Baska fal atıyım hemen dedgmde de 1 hafta sonra dedi...Ki genelde böyle durumlarda baska fal at daha ayrntılı bakaym,sanalda cıkmadı derler...Tarzını da önceden baktrdgım kimseye bnzeteedm. Bu da artı puan.fena deildi sende nasldi cnm
Sanal falda bile bayagı nokta atıslıydı. Baska fal atıyım hemen dedgmde de 1 hafta sonra dedi...Ki genelde böyle durumlarda baska fal at daha ayrntılı bakaym,sanalda cıkmadı derler...Tarzını da önceden baktrdgım kimseye bnzeteedm. Bu da artı puan.
Cevirimiçi değilken "uzakta" görunuyor o nedenle ana sayfada görünmüyor. http://www.tellwe.com/KUPAASI/Ben bulamadim kupaasini gitmis miaradim taradim tellwede yok.
Capella emsalsizim diyen falcı kim çok merak ettim söyler misinCevirimiçi değilken "uzakta" görunuyor o nedenle ana sayfada görünmüyor. http://www.tellwe.com/KUPAASI/
Ha bu arada baldanım, bu falcı da "emsalsizim" denen falcı gibi olmasın sende,üzülürüm-sebep olmak istemem.Sadece hatun daha vipplus olup fiyat arttırmadan sizinle paylaşmak istedm Mesela telwede yeni? Meltem64 diye biri var,kapılardan ırak.İade aldm.
Tatlım, kış aylarında popüler olup kaybolan bir falcıydı telwede. @zehrina, sanal falda dediği çıktı deyince bende sanalfal attm.Anda iyiydi ama soru kısmında soru sorunca "sanalda göremedm baska fal at" demişti.....2.falında da sadece dua önerisi vermşti...... O dönemCapella emsalsizim diyen falcı kim çok merak ettim söyler misin
Ayy iyi bari benim baktırıp umut bağladığım biri mi acaba diye sordum ama hiç tanımıyorum bahsi geçen falcıyı. Ya her iyi denen falcıya atlıyoruz, suç bizdeTatlım, kış aylarında popüler olup kaybolan bir falcıydı telwede. @zehrina, sanal falda dediği çıktı deyince bende sanalfal attm.Anda iyiydi ama soru kısmında soru sorunca "sanalda göremedm baska fal at" demişti.....2.falında da sadece dua önerisi vermşti...... O dönemBaldankabak da ona baktrmış "çiçekli-böcekli-pembe panjurlu fal,bu ne böyle" demişti...Haliyle,emsalsizim denen hatunun da yıldızı parladığı gibi sönmüştü....
Falcı bazen fala bakmadan once soru soruyor falın ustunde mesaj kısmı haric kutu acılmıs oluyor.Kızlar bu telwede kutu acma olayı ne
Bana konuştu canım yani istediğim şeyin olacağını ama sadece 2_3 ay süreceğini sonra yine biteceğini söylediKizlar geysu olumsuzda konusuyo mu
Bana da konusmadigi icin olumsuz algiladim hem fal sorusu hem mesajda sordugum seye cevap vermeyince "olumduzdur herhalde" mantigina girdimKizlar geysu olumsuzda konusuyo mu
Cevirimiçi değilken "uzakta" görunuyor o nedenle ana sayfada görünmüyor. http://www.tellwe.com/KUPAASI/
Ha bu arada baldanım, bu falcı da "emsalsizim" denen falcı gibi olmasın sende,üzülürüm-sebep olmak istemem.Sadece hatun daha vipplus olup fiyat arttırmadan sizinle paylaşmak istedm Mesela telwede yeni? Meltem64 diye biri var,kapılardan ırak.İade aldm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?