Binnaz Abla

Çok doğru söylüyorsunuz bunun farkına 2 sene once vardım ve fal baktırmayı kesmiştim ama yine durduramadım şimdi yine basladım

fena deildi sende nasldi cnm
Sanal falda bile bayagı nokta atıslıydı. Baska fal atıyım hemen dedgmde de 1 hafta sonra dedi...Ki genelde böyle durumlarda baska fal at daha ayrntılı bakaym,sanalda cıkmadı derler...Tarzını da önceden baktrdgım kimseye bnzeteedm. Bu da artı puan.

Ben bulamadim kupaasini gitmis mi aradim taradim tellwede yok.

Ben bulamadim kupaasini gitmis mi aradim taradim tellwede yok.
Cevirimiçi değilken "uzakta" görunuyor o nedenle ana sayfada görünmüyor. http://www.tellwe.com/KUPAASI/

Ha bu arada baldanım, bu falcı da "emsalsizim" denen falcı gibi olmasın sende,üzülürüm-sebep olmak istemem.Sadece hatun daha vipplus olup fiyat arttırmadan sizinle paylaşmak istedm Mesela telwede yeni? Meltem64 diye biri var,kapılardan ırak.İade aldm.

Capella emsalsizim diyen falcı kim çok merak ettim söyler misin

Capella emsalsizim diyen falcı kim çok merak ettim söyler misin
Tatlım, kış aylarında popüler olup kaybolan bir falcıydı telwede. @zehrina, sanal falda dediği çıktı deyince bende sanalfal attm.Anda iyiydi ama soru kısmında soru sorunca "sanalda göremedm baska fal at" demişti.....2.falında da sadece dua önerisi vermşti...... O dönem Baldankabak da ona baktrmış "çiçekli-böcekli-pembe panjurlu fal,bu ne böyle" demişti...Haliyle,emsalsizim denen hatunun da yıldızı parladığı gibi sönmüştü....

Ayy iyi bari benim baktırıp umut bağladığım biri mi acaba diye sordum ama hiç tanımıyorum bahsi geçen falcıyı. Ya her iyi denen falcıya atlıyoruz, suç bizde (

bugun sezgiden falım geldi.daha uzun ve özenli bakmış.çok net nokta atışları olmuş ağzım acık kaldı.günündeydi sanırım çok memnun kaldım daha önceki iki falındanda cok cok iyiydizaten cıkmıştı simdi farklı bir konu için attım.selin imerede attım bu arada hiç sevmedim bir iki tane nokta atışı vardı.gerisi masal gibiydi.derinede bu hafta baktırıcam sonucu yazarım.herkese iyi pazarlar

Önemli degil hayatim sadece bakacaktim 3 5 liraysa bir deneyeyim diye, pek fal atmadigim icin bu aralar, sorun degil tutup tutmamasi saglik olsun deriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…