Binnaz Abla

Geysu sanki bir tik olumluya bagliyor ya da daha cok olumlu hissediyor. Bilerek pembe tablo cizdigini sanmiyorum ama ruh bali olumlu heralde
Kesinlikle katılıyorum.
Karşıdaki beş para etmez demişti ama sonucu olumluya bağlamıştı.
Geysu ne kadar geleceği tutturamasa da tellwede eeeen çok beğendiğim yorumcu.

Kızlar merhaba, geysu falım geldi
Şimdi size şöyle diyim burda okumuştum bir seyler. ben ne gizem hatunu biliyorum ne nurbanuyu hiçbirine fal atamdım hangi sitedeler onu bile bilmem bu forumda da kimseye bir seyimi anlatmadım.
Her neyse fal için şunu diyim kişilik analizi falan harikaydı anı ve gecmişi çok iyi tutturdu hani nasıl bilebilir ki dediğim şeyler oldu. Gelecekle ilgili tutarlı şeyler söyledi gerçekleşeceği o yonde ilerleyen şeyler.
Ecem23le kiyaslasam çok daha özenli ve uzun bir faldı daha ince ayrıntısına girip anlatmıs.
Birde Ecem23 bana çok farklı bir gelecek çizdi geysu çok farklı hangisi çıkıcak merak ediyorum bakalım.

ben de baktırdım bu arada kaçırmam ucuz gördüm mü:) hiç ayrıntı vermemiştim ama duruma uygun 1 paragraftı ondan merak ettim tesadüf mü acaba

Geysu beni de çok şaşırtmıştı, anla ilgili en iyi fal ondan geldi diyebilirim. Olumlu dediği her şey çıksın :)

Ne güzel, çok merak ediyorum onu. Ben de sezgi ve derinin maillerini isteyebilir miyim? :)

nasıldı sizde durumunuza uygun mantıklı mıydı falı?

O kadar kisa ki "boyle bi durum olunca bize su duser, su zamanlar dilegn olacak" gibi gibi yani anımla ilgili bir sey yoktu. Bi kizla sorunumu yazmistim onun nasi biri oldugu mantikliydi ama gelecek icin soyledigi bir sey olur gbi degil yinede kader belli olmaz ya bi tek sey ciksa burada yazicam puntolu puntolu :)

O paragraf nasildi uygun muydu? Bana taraca bile o fiyatina bir paragraf yazıp yollamisti simdi kiyaslamak gibi olmasin ama:)

Hahah bende taracayla art arda gondermisim ve taraca ile ayni seyi soyleyen tek falcı kupaası. Asude de paralel gitti bu 3u bi konuda hemfikir ama bakalim. Taraca da cok kisa cidden ya hadi kupa 7 lira taraca 20 ayıp valla..

Bu arada paragrafta benlik pek bir sey yoktu bi kızı sorunlu bahsettim ona uygun gitti onun disinda 2 3 cumle ogut, 2 cumle gelecek, ve merhaba falan dersek bu kadardi zaten

Geysunun başka hesabı olduğu düşünmüyorum. O kadar fal baktirdim kurduğu cümle yapısı seçtiği kelimeler bile çok çok farklı geysunun kültürlü okuyan biri belli.

Sezgiye ulaşmayı ben de istiyorum yardım eder misiniz lütfen ? Bir i kaldı :)

ben nedense nurbanu ve geysunun ayni kisi oldugunu düsünmüyorum yazim tarzlari bana farkli geliyor. Geysunun kahvesini özelikle cok begeniyorum. Derinin bana cikmisligi coktur.

Mrhabalar melih gun e baktiran oldumu
Iyyy bana eski erkek arkadaşım için olumsuz konuşmuştu olumsuz da oldu o zamanki kız arkadaşı için evlencek bunla demişti imkansız demiştim görürsün demişti ayrıldılar tabiki de çocuk dönmek bile istedi bana. Zaten o sıralar tek olumsuz konuştuğu bendim herkese çiçek böcekti. Hepsini geçtim neden o itici ses değiştirme programını kullanıyor hiç bir fikrim yok yani insanın falı dinleyesi gelmiyor

Hhahahah nasıl ses değiştirme ya

Nasil d3gisturiuor sesini bana konusmalari cok iui geldi ses tonuda sadece uykulu bakmis esnemis sonlara dogru nokta atislari oldu

Nasil d3gisturiuor sesini bana konusmalari cok iui geldi ses tonuda sadece uykulu bakmis esnemis sonlara dogru nokta atislari oldu

Hhahahah nasıl ses değiştirme ya

Melih sanirim eskiden (yani biz baktirali yillar oldu icin) sesini bir programla degistiroyrdu. Biz bir kiz arkadasa baktirmistik ses o kadar kötü ve iticiydiki dinleyemedik bile tek seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…