- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kizlar geysu olumsuzda konusuyo mu
Kesinlikle katılıyorum.Geysu sanki bir tik olumluya bagliyor ya da daha cok olumlu hissediyor. Bilerek pembe tablo cizdigini sanmiyorum ama ruh bali olumlu heralde
nasıldı sizde durumunuza uygun mantıklı mıydı falı?Kupaasının yalnizca bir paragraf fal gonderip soruya bakmamasi cidden sinir bozucu.
O paragraf nasildi uygun muydu? Bana taraca bile o fiyatina bir paragraf yazıp yollamisti simdi kiyaslamak gibi olmasin ama:)Kupaasının yalnizca bir paragraf fal gonderip soruya bakmamasi cidden sinir bozucu.
Kızlar merhaba, geysu falım geldi
Şimdi size şöyle diyim burda okumuştum bir seyler. ben ne gizem hatunu biliyorum ne nurbanuyu hiçbirine fal atamdım hangi sitedeler onu bile bilmem bu forumda da kimseye bir seyimi anlatmadım.
Her neyse fal için şunu diyim kişilik analizi falan harikaydı anı ve gecmişi çok iyi tutturdu hani nasıl bilebilir ki dediğim şeyler oldu. Gelecekle ilgili tutarlı şeyler söyledi gerçekleşeceği o yonde ilerleyen şeyler.
Ecem23le kiyaslasam çok daha özenli ve uzun bir faldı daha ince ayrıntısına girip anlatmıs.
Birde Ecem23 bana çok farklı bir gelecek çizdi geysu çok farklı hangisi çıkıcak merak ediyorum bakalım.
bugun sezgiden falım geldi.daha uzun ve özenli bakmış.çok net nokta atışları olmuş ağzım acık kaldı.günündeydi sanırım çok memnun kaldım daha önceki iki falındanda cok cok iyiydizaten cıkmıştı simdi farklı bir konu için attım.selin imerede attım bu arada hiç sevmedim bir iki tane nokta atışı vardı.gerisi masal gibiydi. derinede bu hafta baktırıcam sonucu yazarım.herkese iyi pazarlar
nasıldı sizde durumunuza uygun mantıklı mıydı falı?
O paragraf nasildi uygun muydu? Bana taraca bile o fiyatina bir paragraf yazıp yollamisti simdi kiyaslamak gibi olmasin ama:)
Iyyy bana eski erkek arkadaşım için olumsuz konuşmuştu olumsuz da oldu o zamanki kız arkadaşı için evlencek bunla demişti imkansız demiştim görürsün demişti ayrıldılar tabiki de çocuk dönmek bile istedi bana. Zaten o sıralar tek olumsuz konuştuğu bendim herkese çiçek böcekti. Hepsini geçtim neden o itici ses değiştirme programını kullanıyor hiç bir fikrim yok yani insanın falı dinleyesi gelmiyorMrhabalar melih gun e baktiran oldumu
Hhahahah nasıl ses değiştirme yaIyyy bana eski erkek arkadaşım için olumsuz konuşmuştu olumsuz da oldu o zamanki kız arkadaşı için evlencek bunla demişti imkansız demiştim görürsün demişti ayrıldılar tabiki de çocuk dönmek bile istedi bana. Zaten o sıralar tek olumsuz konuştuğu bendim herkese çiçek böcekti. Hepsini geçtim neden o itici ses değiştirme programını kullanıyor hiç bir fikrim yok yani insanın falı dinleyesi gelmiyor
Iyyy bana eski erkek arkadaşım için olumsuz konuşmuştu olumsuz da oldu o zamanki kız arkadaşı için evlencek bunla demişti imkansız demiştim görürsün demişti ayrıldılar tabiki de çocuk dönmek bile istedi bana. Zaten o sıralar tek olumsuz konuştuğu bendim herkese çiçek böcekti. Hepsini geçtim neden o itici ses değiştirme programını kullanıyor hiç bir fikrim yok yani insanın falı dinleyesi gelmiyor
Nasil d3gisturiuor sesini bana konusmalari cok iui geldi ses tonuda sadece uykulu bakmis esnemis sonlara dogru nokta atislari oldu
Iyyy bana eski erkek arkadaşım için olumsuz konuşmuştu olumsuz da oldu o zamanki kız arkadaşı için evlencek bunla demişti imkansız demiştim görürsün demişti ayrıldılar tabiki de çocuk dönmek bile istedi bana. Zaten o sıralar tek olumsuz konuştuğu bendim herkese çiçek böcekti. Hepsini geçtim neden o itici ses değiştirme programını kullanıyor hiç bir fikrim yok yani insanın falı dinleyesi gelmiyor
Hhahahah nasıl ses değiştirme ya
Demekki artık kullanmıyor ben baktıralı bi yıl oldu aramaya yaz adını berbat yorumlar göreceksin ben kötülemiş olmak istemiyorumNasil d3gisturiuor sesini bana konusmalari cok iui geldi ses tonuda sadece uykulu bakmis esnemis sonlara dogru nokta atislari oldu
Hahahah artık değiştirmiyormuş bi de iyi bakıyormuş geliştirdi herhalde kendiniMelih sanirim eskiden (yani biz baktirali yillar oldu icin) sesini bir programla degistiroyrdu. Biz bir kiz arkadasa baktirmistik ses o kadar kötü ve iticiydiki dinleyemedik bile tek seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?