Binnaz Abla

Yok artık melih güne mi

yok yok genel olarak en son fal baktirisim 8 gün önceymis ben melihe hic baktirmadim. 1-2 aydirda yeni kimseleri denememeye calisiyorum. Belli falcilarim var onlara baktiriyorum baktirirsam ama suan tellwedeki cosmonun kahvesini nasil cok merak ediyorum

En iyi nesibeye yorum yapmislar ki onuda begenmiyenler olmus gercekten enerji isi olduguna inaniyorum ben ilk defa fal baktirdim ayrintilariyla bildi agzim acik dinledim bir dediginide yasadim
Şaşma o zaman ondan canım ben artık sevdiklerimden şaşmıyorum kötü enerjiler üzerime almaktan bıktım çünkü. Benim de bi kaç falcı dışında attığım yok artık.

Kizlar tarot acilimi yapabilen var mi? Kupaasi kartlardan farkli komusmus bence de acilimimi yollayacagim size objektif nasil bir yorum olacak bakalim

önceden geysuya ne güzel rahatca fal gönderebiliyordum en fazla 3. sirada olurdum simdi alimlari hep dolu siralar taa 8 yükselmis

Taraca cıkmışmıydı sizde? Yada tutarlımıydı?Denenebilir mi yani:)

Taraca cıkmışmıydı sizde? Yada tutarlımıydı?Denenebilir mi yani:)
Ya bazı falcılar cok uyanık sadece bilemeyecegimiz gelecegi soyluyorlar beklemekten baska yolun kalmiyor taraca oyleydi zaten kisa bi faldi ve istersen yaparsin her sey degisecek temalıydı.

Ama 1 konuda cogu kisinin ütopik dusuncelerine karsı taraca farkli bi ongorude bulundu "olsa olda boyle olur" diyecek bir sey, bi o nokta mantıklydı.

Anda ve gelecekte sezgi mi kemal mi daha iyi ?simdi ikisi de cok begeniliyor ama bana tam zit konusmuslar kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…