Hahahah artık değiştirmiyormuş bi de iyi bakıyormuş geliştirdi herhalde kendini
Hahahah artık değiştirmiyormuş bi de iyi bakıyormuş geliştirdi herhalde kendini
Yok artık melih güne miEn son 8 gün önce baktirmisim yuhu
Enerji meselesi biraz da canım sevdiysen devam etCok sasiriyorum sizler iyle deyince ben cok memnun kaldim telde gorusme imkaniniz yok degilmi nedibeyi merak efiyorum bugun onlein olcakmis
Yok artık melih güne mi
Enerji meselesi biraz da canım sevdiysen devam et
Şaşma o zaman ondan canım ben artık sevdiklerimden şaşmıyorum kötü enerjiler üzerime almaktan bıktım çünkü. Benim de bi kaç falcı dışında attığım yok artık.En iyi nesibeye yorum yapmislar ki onuda begenmiyenler olmus gercekten enerji isi olduguna inaniyorum ben ilk defa fal baktirdim ayrintilariyla bildi agzim acik dinledim bir dediginide yasadim
Taraca cıkmışmıydı sizde? Yada tutarlımıydı?Denenebilir mi yani:)O kadar kisa ki "boyle bi durum olunca bize su duser, su zamanlar dilegn olacak" gibi gibi yani anımla ilgili bir sey yoktu. Bi kizla sorunumu yazmistim onun nasi biri oldugu mantikliydi ama gelecek icin soyledigi bir sey olur gbi degil yinede kader belli olmaz ya bi tek sey ciksa burada yazicam puntolu puntolu :)
Hahah bende taracayla art arda gondermisim ve taraca ile ayni seyi soyleyen tek falcı kupaası. Asude de paralel gitti bu 3u bi konuda hemfikir ama bakalim. Taraca da cok kisa cidden ya hadi kupa 7 lira taraca 20 ayıp valla..
Bu arada paragrafta benlik pek bir sey yoktu bi kızı sorunlu bahsettim ona uygun gitti onun disinda 2 3 cumle ogut, 2 cumle gelecek, ve merhaba falan dersek bu kadardi zaten
Ya bazı falcılar cok uyanık sadece bilemeyecegimiz gelecegi soyluyorlar beklemekten baska yolun kalmiyor taraca oyleydi zaten kisa bi faldi ve istersen yaparsin her sey degisecek temalıydı.Taraca cıkmışmıydı sizde? Yada tutarlımıydı?Denenebilir mi yani:)
Taraca bende 20_25 gune doluyor vade ama patlayacak gibi size bildi mi? Olumlu muydu?Taraca cıkmışmıydı sizde? Yada tutarlımıydı?Denenebilir mi yani:)
Olumlu denemez olumsuzda ama mantıklıydı, daha zamanı varTaraca bende 20_25 gune doluyor vade ama patlayacak gibi size bildi mi? Olumlu muydu?
Sezgi canımAnda ve gelecekte sezgi mi kemal mi daha iyi ?simdi ikisi de cok begeniliyor ama bana tam zit konusmuslar kafam karisti
sezgi bence de :)Anda ve gelecekte sezgi mi kemal mi daha iyi ?simdi ikisi de cok begeniliyor ama bana tam zit konusmuslar kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?