Maille baktırınca havaleyle ödeme yapıyorsun mailden atıyor falı da evet ama tellweden almaz sanmıyorummailden mi gonderiyor fali??odeme nasi oluyor peki?ben tellweden yaptim odemeyi ordan alir herhalde degilmi?
Bakıyor canım ben bu yıl ekimden beri hep mailden baktırdım hiç tellweden atmadımbir de profilinde uzakta yazdigi donemlerde bile mailden bakiyormu?
Kizlar, cikan fal haberlerini yaziyorum hemen.
Dün olaylar olmadan önce yazcaktim aslinda..sorasinda da zaten firsat olmadi.
Kemal Devrim Kahve
Asenat Iskambil-Katina
Sezgi Kahve
Nesibe katina
Derin Kahve
Zeus Kahve
Müge Kahve
birde ucundan ilkay..
umarim unuttugum birisi yoktur..
ins hepiniz mutlu olursunuzzHoscakalinnnn...
ya maşallah inşallah cok güzel birşeydir çıkan
ama olmaz böyle detay isteriz :)
ne dediler,ne kadarını bıldıler :) darısı başımıza
canımm sevindim adına.umarım mutluluğun daim olur.maşallah diyelim..esas konu cnmm, güüzel biisey evet..umarim böyle kalir bu sefer.
kemale sanirim 3 kez baktirdim. ilk iki fali iletisimler bildi tam tarihiyle. son falii biraz gecikmeli cikti tam tuturamadii.
ilkayda sunu söylemeliyimki.. her falda degisik konusmusdu bi olumlu sora olumsuz.. anlamadim bende ama son fali tuturmus biraz yani aralarindan dedikleri olmus.
en sevdigim de zeus'dur onun hemen hemen her fali cikiyo.. sadece tarihlerde iyi degil. ama bu kadinla enerjim baya tuttu.
sezginin ilk fali cikmadi.. ikinci fali cok iyidi. biraz gecikmeli olsada olaylar tam onun dedigi gibi gelisti.
derine bikez baktirdim...bazi yerleri cikmasada.. sonucu tuturdu
müge gecikmeli cikti.
nesibede bayaa baya gecikmeli ciktii ama diyodu ztn kendisi gecikmeli de olabilir tam zaman veremiyorum son fallari bu sekildeydi, ama sonuc olarak cikti. bu arada katinasi, tarotu degil.
binlerce fal attim.. birsürü görmedikleri seyler de oldu. bu yazdiklarim da dahil hepsine 3-4 falim oldu cünkü sezgi haric. ilk fali tamamen patlayip ikinci fali ( bi olumsuzluk olmustu hic bi falci görmemisti ) o ara ikinci kez sezgiyi deniyim dedim. ve cok detayli bakip biraz sarkmayla baya cikti fali, söyledigi sekilde ilerledi.
byv kimse cikmadi, ilkay haric hepsini gecin derim.. falalem de ayni sekilde. tellweyi saymiyorum bile.. hee unuttum.. geysuu ve seruveni de cikmis sayiyorum.. sonuc olarak cünkü bunlarada kisa zaman önce atmisdim.
canımm sevindim adına.umarım mutluluğun daim olur.maşallah diyelim..
esas konu cnmm, güüzel biisey evet..umarim böyle kalir bu sefer.
kemale sanirim 3 kez baktirdim. ilk iki fali iletisimler bildi tam tarihiyle. son falii biraz gecikmeli cikti tam tuturamadii.
ilkayda sunu söylemeliyimki.. her falda degisik konusmusdu bi olumlu sora olumsuz.. anlamadim bende ama son fali tuturmus biraz yani aralarindan dedikleri olmus.
en sevdigim de zeus'dur onun hemen hemen her fali cikiyo.. sadece tarihlerde iyi degil. ama bu kadinla enerjim baya tuttu.
sezginin ilk fali cikmadi.. ikinci fali cok iyidi. biraz gecikmeli olsada olaylar tam onun dedigi gibi gelisti.
derine bikez baktirdim...bazi yerleri cikmasada.. sonucu tuturdu
müge gecikmeli cikti.
nesibede bayaa baya gecikmeli ciktii ama diyodu ztn kendisi gecikmeli de olabilir tam zaman veremiyorum son fallari bu sekildeydi, ama sonuc olarak cikti. bu arada katinasi, tarotu degil.
binlerce fal attim.. birsürü görmedikleri seyler de oldu. bu yazdiklarim da dahil hepsine 3-4 falim oldu cünkü sezgi haric. ilk fali tamamen patlayip ikinci fali ( bi olumsuzluk olmustu hic bi falci görmemisti ) o ara ikinci kez sezgiyi deniyim dedim. ve cok detayli bakip biraz sarkmayla baya cikti fali, söyledigi sekilde ilerledi.
byv kimse cikmadi, ilkay haric hepsini gecin derim.. falalem de ayni sekilde. tellweyi saymiyorum bile.. hee unuttum.. geysuu ve seruveni de cikmis sayiyorum.. sonuc olarak cünkü bunlarada kisa zaman önce atmisdim.
çokk çokk sevindim senin adına ınan kı, ınsallah dahada mutlu olursun
ilkay ve kemal dışında az cok benzer falcılar begenmısız .
ilkay biraz dengesiz evet,kemalde cok pembeci geliyor bana .
Burda bugun olan bir konudan bi konuşma geçti konunun ana sebebi de nişanlı biri için niye fal atiyorsunuz sorusundan kaynaklandı. 2 kisinin konusmasina 3. Bir kisinin ahlak bekcisiminiz? Al bu gerizekalilarin kafasını duvara surt sokak kadini seytan ruhlu gibi cirkin laflar kullanildi ve konu uzadi gitti. Konuyu uzatmak istemiyorum ama bugün buraya kim ne yapıyorsa yapsın diye savunan helal olsun diyen kişiler oldu. Tabiki kimin ne yaptığı kim için fal attığı kimseyi ilgilendirmez. Ama biraz empati lütfen @sentimentall sanırım yanlış kisiysede kusura bakmasın sözüm sana değil. İnsanız sasiririz hata yapariz ama evli birine gidip sen benimsin diyene helal olsun açık yurekle soylemis deniyorsa gercekten diyecek lafım kalmıyor. Çünkü bu tarz davranışlara helal olsun deniliyorsa herkes kapasin kendini otursun evinde ne sevgili ne es hiç o topa girmesinler. Kırdığım ettiğim varsa da kusura bakmasın bu konuda hassasim çünkü bu tarz şeylerden dolayi psikolojik olarak yıkılan yuvalarinin yıkıldığı bir çok insana sahİt oldum
burada benim söylediğim şey
yaşasın, kutsal aşk... woooowwww helal olsun değil...
yaşadığı şeyi safça yazmış kız..
bunun altında birşey aramaya gerek yok.
illa ahlak dersi vermeye de..
2.kadın olabilmeyi kendine yedirebilen her arkadaşın da kendi özgürlüğü.
2.kadın olabilmek yada olamamak da bizim özgürlüğümüz
çok merak edilir ise ;
ben tercih etmem, tercih eden bir mantık ile de ( sevdiğimi başkası ile paylaşamama durumumdan dolayı) anlayamam!
ama çok aşık olmuşum
unutamamışım nişanlanmış üzülür ve düşünürüm
bulaşma meselesine gelir isek ;
ben sevgilimi aramıyorum ki başka birinin olmuş adamı arayım ?
ben ilahi adalete çok inanırım
can yakan beklesin canı yanana kadar demişler..
ama büyükte konuşmam diyorum.
Rabb'im beni böyle birşeyle imtihan etmesin.
elmayı armuttan ayırmak şart..
bu tarz ilişkileri aşk kisvesi ile meşru göstermek ayrı bir durum..
bizim @sentimental e aferin dediğimiz farklı..
o kadar çok ki 'ahlak bekçisi' burada..
kız yazmış geçmiş..
içten samimi ve eleştirilmekten korkmadan.. tü ka ka yapmanın kafası yok.
cesareti ve dürüstlüğü için Helal Olsun tekrar..
kapanmis halledilmis bi konuyu hala niye uzatiyosunuz, herkesin düsünce tarzi dogrusu yanlisi farkli demeki. bizler böyle düsünüyoruz sizler öyle. ama konu kapatildi yani uzatilmanin gercekten bi anlami yok. kimse ne " tü ka ka " ne de ahlak bekciligi yapti. Soru soruldu sadece ve herkes icin dogru bisey degil, tartisilcak konu da degil artik. ortaligi karistirmanin anlami yok tekrardan.
yeni gördüğüm için yeni yanıt vermiş olabilirim
değil mi
böyle düşünün..
görmeyiverin ne deyim size şimdi..
Diğer bayanın ettiği köpeğini cek vs hakaretlerden neden bahsetmiyorsunuz??burada benim söylediğim şey
yaşasın, kutsal aşk... woooowwww helal olsun değil...
yaşadığı şeyi safça yazmış kız..
bunun altında birşey aramaya gerek yok.
illa ahlak dersi vermeye de..
2.kadın olabilmeyi kendine yedirebilen her arkadaşın da kendi özgürlüğü.
2.kadın olabilmek yada olamamak da bizim özgürlüğümüz
çok merak edilir ise ;
ben tercih etmem, tercih eden bir mantık ile de ( sevdiğimi başkası ile paylaşamama durumumdan dolayı) anlayamam!
ama çok aşık olmuşum
unutamamışım nişanlanmış üzülür ve düşünürüm
bulaşma meselesine gelir isek ;
ben sevgilimi aramıyorum ki başka birinin olmuş adamı arayım ?
ben ilahi adalete çok inanırım
can yakan beklesin canı yanana kadar demişler..
ama büyükte konuşmam diyorum.
Rabb'im beni böyle birşeyle imtihan etmesin.
elmayı armuttan ayırmak şart..
bu tarz ilişkileri aşk kisvesi ile meşru göstermek ayrı bir durum..
bizim @sentimental e aferin dediğimiz farklı..
o kadar çok ki 'ahlak bekçisi' burada..
kız yazmış geçmiş..
içten samimi ve eleştirilmekten korkmadan.. tü ka ka yapmanın kafası yok.
cesareti ve dürüstlüğü için Helal Olsun tekrar..
Hiç de o parayı hak ettiğini düşünmüyorumBiryolunvar Serkan 35 tl olmus, saka gibi
selena kac gune cevap yazar maile?bide parayi yatirdigi gun baka biliyormu?ben en cok selenanin fali cikiyor diye okuyorum burdan sen kac kez baktirdin??cikti mi hepsi?ani ve gecmisi nasil biliyor??cok soru sordum kusra bakmaYaa kıyamam üç ay bekledin mi gerçektenbence tellwedeki falını çek, medyumselena@hotmail.com mail adresi. Bi kaç günde dönüyor
Hahaha canım hiç önemli değil gerçekten. Ben bu fal meselelerinin enerji işi olduğunu düşünüyorum. Ben selenaya sanırım 10 kere falan fal attım. Tabi iki yıllık süre zarfında ve üç ayrı konuda. İlk iki falı bana harfiyen çıktı, son fallarında çıkanlar oldu söylediklerinden ama esas konu henüz yaşanmadı. Yani benim enerjim tuttu selena ile. Ama senin ki tutmayabilir. Bana bu kdr bilen, belki sana hiç bilemeyebilir. Ki selenanın söylediklerinin tam tersini yaşayan arkadaşlarımız da var forumda. Ama denemek istersen bi kaç güne dönüyor maksimum 2-3 güne de attı hep benim fallarımıselena kac gune cevap yazar maile?bide parayi yatirdigi gun baka biliyormu?ben en cok selenanin fali cikiyor diye okuyorum burdan sen kac kez baktirdin??cikti mi hepsi?ani ve gecmisi nasil biliyor??cok soru sordum kusra bakma
selena kac gune cevap yazar maile?bide parayi yatirdigi gun baka biliyormu?ben en cok selenanin fali cikiyor diye okuyorum burdan sen kac kez baktirdin??cikti mi hepsi?ani ve gecmisi nasil biliyor??cok soru sordum kusra bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?