Binnaz Abla

ya maşallah inşallah cok güzel birşeydir çıkan
ama olmaz böyle detay isteriz :)
ne dediler,ne kadarını bıldıler :) darısı başımıza

ya maşallah inşallah cok güzel birşeydir çıkan
ama olmaz böyle detay isteriz :)
ne dediler,ne kadarını bıldıler :) darısı başımıza

esas konu cnmm, güüzel biisey evet..umarim böyle kalir bu sefer.
kemale sanirim 3 kez baktirdim. ilk iki fali iletisimler bildi tam tarihiyle. son falii biraz gecikmeli cikti tam tuturamadii.
ilkayda sunu söylemeliyimki.. her falda degisik konusmusdu bi olumlu sora olumsuz.. anlamadim bende ama son fali tuturmus biraz yani aralarindan dedikleri olmus.
en sevdigim de zeus'dur onun hemen hemen her fali cikiyo.. sadece tarihlerde iyi degil. ama bu kadinla enerjim baya tuttu.
sezginin ilk fali cikmadi.. ikinci fali cok iyidi. biraz gecikmeli olsada olaylar tam onun dedigi gibi gelisti.
derine bikez baktirdim...bazi yerleri cikmasada.. sonucu tuturdu
müge gecikmeli cikti.
nesibede bayaa baya gecikmeli ciktii ama diyodu ztn kendisi gecikmeli de olabilir tam zaman veremiyorum son fallari bu sekildeydi, ama sonuc olarak cikti. bu arada katinasi, tarotu degil.
binlerce fal attim.. birsürü görmedikleri seyler de oldu. bu yazdiklarim da dahil hepsine 3-4 falim oldu cünkü sezgi haric. ilk fali tamamen patlayip ikinci fali ( bi olumsuzluk olmustu hic bi falci görmemisti ) o ara ikinci kez sezgiyi deniyim dedim. ve cok detayli bakip biraz sarkmayla baya cikti fali, söyledigi sekilde ilerledi.
byv kimse cikmadi, ilkay haric hepsini gecin derim.. falalem de ayni sekilde. tellweyi saymiyorum bile.. hee unuttum.. geysuu ve seruveni de cikmis sayiyorum.. sonuc olarak cünkü bunlarada kisa zaman önce atmisdim.

Bayanlar merhaba. Rüya tabirinizle iyi olan biri var mı tavsiye edebileceginiz? Bu ara bir iki rüyam art arda çıktı ve yine garip bir rüya görüp aynı hisle uyandım.

kızlarrr Binnazda serkan arsalana baktırıp falı çıkan var mı?yrumları çok iyi. iki kere baktırdım baya nokta atışları vardı.
başka deneyen var mı merak ettim.

canımm sevindim adına.umarım mutluluğun daim olur.maşallah diyelim..

çokk çokk sevindim senin adına ınan kı, ınsallah dahada mutlu olursun
ilkay ve kemal dışında az cok benzer falcılar begenmısız .
ilkay biraz dengesiz evet,kemalde cok pembeci geliyor bana .

çokk çokk sevindim senin adına ınan kı, ınsallah dahada mutlu olursun
ilkay ve kemal dışında az cok benzer falcılar begenmısız .
ilkay biraz dengesiz evet,kemalde cok pembeci geliyor bana .

sagoll caanim.. insallah sende cok mutlu olursun.
ya ilkayi bilmiyorum iste... aralarindan ucundan fln tuturdu ama her fali degisikdi.kemalde tarihlerde cok iyi oldugunu düsünüyorum.
ya zaten pembeciliye bakarsak daha birsürüü "cikmis " olan var simdi.. ama bunlar tamam sallamamis diyebildiklerim.
ve benim cok cok önemli bi olay yasanmisti.. bunu hiiic kimse bilmemisti bu da var tabi. ondan sora tekrar baktirip cikanlar oldu. yani bu durumda gercekten fallar mi cikti bilemiyorum, olucagi varmis olmus gibi aslinda.
saydiklarima kac fal atimmm son fallar cikti... anlicagin aslinda tesadüf.. cikmislik da degilde neyse... :)) nezmn biraktim uzun zaman atmadim. olaylar gelisti..atmamaya bakin derim

burada benim söylediğim şey
yaşasın, kutsal aşk... woooowwww helal olsun değil...
yaşadığı şeyi safça yazmış kız..
bunun altında birşey aramaya gerek yok.
illa ahlak dersi vermeye de..
2.kadın olabilmeyi kendine yedirebilen her arkadaşın da kendi özgürlüğü.
2.kadın olabilmek yada olamamak da bizim özgürlüğümüz
çok merak edilir ise ;
ben tercih etmem, tercih eden bir mantık ile de ( sevdiğimi başkası ile paylaşamama durumumdan dolayı) anlayamam!
ama çok aşık olmuşum
unutamamışım nişanlanmış üzülür ve düşünürüm
bulaşma meselesine gelir isek ;
ben sevgilimi aramıyorum ki başka birinin olmuş adamı arayım ?
ben ilahi adalete çok inanırım
can yakan beklesin canı yanana kadar demişler..
ama büyükte konuşmam diyorum.
Rabb'im beni böyle birşeyle imtihan etmesin.
elmayı armuttan ayırmak şart..
bu tarz ilişkileri aşk kisvesi ile meşru göstermek ayrı bir durum..
bizim @sentimental e aferin dediğimiz farklı..
o kadar çok ki 'ahlak bekçisi' burada..
kız yazmış geçmiş..
içten samimi ve eleştirilmekten korkmadan.. tü ka ka yapmanın kafası yok.
cesareti ve dürüstlüğü için Helal Olsun tekrar..

kapanmis halledilmis bi konuyu hala niye uzatiyosunuz, herkesin düsünce tarzi dogrusu yanlisi farkli demeki. bizler böyle düsünüyoruz sizler öyle. ama konu kapatildi yani uzatilmanin gercekten bi anlami yok. kimse ne " tü ka ka " ne de ahlak bekciligi yapti. Soru soruldu sadece ve herkes icin dogru bisey degil, tartisilcak konu da degil artik. ortaligi karistirmanin anlami yok tekrardan.

yeni gördüğüm için yeni yanıt vermiş olabilirim
değil mi
böyle düşünün..
görmeyiverin ne deyim size şimdi..

Diğer bayanın ettiği köpeğini cek vs hakaretlerden neden bahsetmiyorsunuz?? kusurabakma o hakaret değl mi?? Sizde taraf tutuyorsunuz... Kusura bakmayın ... Açıklama yapıyorum hala burda ohh adam iyi ki sana böyle yapmış adam haklıymış evli adama mı sen benmsin diyosun vs vs... Adam evlenmemşti ben 3 yıldr tanıyorum onu... Nişanlısından ayrıldığı dönemde görüştük .. Evlenmelerine zaten inanılır bakılmıyordu... O kadar yıpranmış bir ilişki .... Ben demedm gel benm ol diye o zaman... Ben iyi bi adam değlm sevme brni dedi çekti gtti fal attm hümaya.. Bunlar imkansz evlenmesi birbirlerinei asık değl o kız mantık evliliği yapıyor uyanık bi kız cocuk da depresyonda ne yaptıgnı ne yaşadığını blmıyor resti çeker sana döner dedi ( son iki kartm günes ve sunit ) net konuştu...sende aklı vs dedi.. 1 ay sonra evlendi ben tabi hümaya daha önce falbskrdm mantıklıtdı her söyledgi boş falcı değl cıktı ilk fali ...evlendi tabi o an şok oldum mesaj attm amacım adamı ayartmak değl.. Aklımda soru işaretlerine cevap bulup o defteri kapatmak .. Onu seviyo msn evet kLbin ona ait mi dedim evet... O dur ona son mesajım ayartmadım (!) yani... Kıllandım tabi böyle bi ilişki evllge gtti? Bişi var bunda... Hümaya 2. Fal attm.. Hüma böle böle dedin böle böle oldu ... Iade etti falı .. Kusura bakma ben asla o kadına asık olduğunu almıyorum kartları dan senin anlattgnbaska bana yansıyan bambaşka dedi( onların cephesinde ters mezar valide) cıktı..
Ben de iade edince Elif'e attm Elif de aynısını dedi Aile baskısıyla zorla bi evllk kızla cinsellik yasamış bi de sebebi o dedi... Son kart kupa altılısı ( geridönüş) aff diler bu dedi... Olay bu daha kimseyi aramadım!!!! Mesaj atmadım !! Ayartmadım !!!

Yaa kıyamam üç ay bekledin mi gerçekten bence tellwedeki falını çek, medyumselena@hotmail.com mail adresi. Bi kaç günde dönüyor
selena kac gune cevap yazar maile?bide parayi yatirdigi gun baka biliyormu?ben en cok selenanin fali cikiyor diye okuyorum burdan sen kac kez baktirdin??cikti mi hepsi?ani ve gecmisi nasil biliyor??cok soru sordum kusra bakma

selena kac gune cevap yazar maile?bide parayi yatirdigi gun baka biliyormu?ben en cok selenanin fali cikiyor diye okuyorum burdan sen kac kez baktirdin??cikti mi hepsi?ani ve gecmisi nasil biliyor??cok soru sordum kusra bakma
Hahaha canım hiç önemli değil gerçekten. Ben bu fal meselelerinin enerji işi olduğunu düşünüyorum. Ben selenaya sanırım 10 kere falan fal attım. Tabi iki yıllık süre zarfında ve üç ayrı konuda. İlk iki falı bana harfiyen çıktı, son fallarında çıkanlar oldu söylediklerinden ama esas konu henüz yaşanmadı. Yani benim enerjim tuttu selena ile. Ama senin ki tutmayabilir. Bana bu kdr bilen, belki sana hiç bilemeyebilir. Ki selenanın söylediklerinin tam tersini yaşayan arkadaşlarımız da var forumda. Ama denemek istersen bi kaç güne dönüyor maksimum 2-3 güne de attı hep benim fallarımı

Siz mail attiniz mi? Ben 3 gun once attim cevap vermedi henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…