Binnaz Abla

Arkadaşım yeni tanıştığı biri için fal atıyordu. Benim tavsiyemle 2 hafta kadar önce selenaya, kendi kararıyla da nesibe'ye atmıştı. Selena, hayatında açık tenli bi bayan olabilir ya da girmek üzere demiş. Cidden hayatında sarışın bayan olduğunu öğrendik. Bi de uzun zamandır birliktelermiş Nesibe de aklında başkası var demiş. O da bildi. Selena ayrıntılı bilmiş. Bu erkek milletine ne demeli kızdan saklamış resmen

kızlar fal baktırmayı düşünüyorum fakat binnazdaki fallar patladı, diğer fal sitelerine yönelmeyi düşünüyorum... ilkay, alex, nesibe, rezzan, selena bu isimleri çok duydum, eksiğim varsa da tamamlayın... bu saydıklarımdan en iyisi hangisi, yardım edebilir misiniz?

Bayanlar merhaba. Rüya tabirinizle iyi olan biri var mı tavsiye edebileceginiz? Bu ara bir iki rüyam art arda çıktı ve yine garip bir rüya görüp aynı hisle uyandım.
Cnm ruya tabirlerine bak benimde ruyalarim cikar falcida ruya tabirinlerinden farksiz birsey demiyor inan bosa para verme
Selena kesinlikle

Meraba kizlar yaa Asenat ne zaman giree bilgisi olan varmi.. aylardir onu yakalamaya calisoyorum yakalayamadim. Bu haftada girdigini hic gormedim. Bilgisi olan varmi

Iclerinden ilkay ve selenaya baktirdim ilkaya 1katina attim ve kart yorumlarini sohbet havasina dondurmeye calisir gbi okuyor. Googledan acip bakinca sok etti beni ayrica haftalarca bekletiyor, saygisiz kisacasi.
Selenaya gecen sene 3 fal atmistim birisiyle yapacagim tartismayi bildi, detayiyla. yani 1 seyimi bilen tek falci. O yuzden selena derim. (Su falı ) birkac hafta sonra tellweye donecekmis su anda mailden alım yapıyormus bu arada
Selenada da patlayan cok sey oldu benim icin.fallar boyle zaten 1 bilse 5 patlar :)

Meraba kizlar yaa Asenat ne zaman giree bilgisi olan varmi.. aylardir onu yakalamaya calisoyorum yakalayamadim. Bu haftada girdigini hic gormedim. Bilgisi olan varmi

Bu hafta hic girmedi en son gecen persembe girdi o zamanda sn surmuyor doluyor ve mesgul oluyor. Artık kabak tadı verdi asenatin bu durumu

Son düzenleme:
Bencede.. Uzun sure girmiyor girince yakalayamiyosun... Umarim okurda bunlari girer artik sisteme ve aninda mesgul olma durumunu cozer..

kızlar cagnımlar kahve falı baktırmak istiyorum falcı var mı tavsiye edeceginiz (uzun aradan sonra paralı fal baktırıyorum da) iyi kim var
kemal devrim nasıl mesela

Son düzenleme:
kızlar cagnımlar kahve falı baktırmak istiyorum falcı var mı tavsiye edeceginiz (uzun aradan sonra paralı fal baktırıyorum da) iyi kim var
kemal devrim nasıl mesela

tarih konusunda baya iyiidir.. daha cok pembe denilir ama.
müge, sevval, sezgi,derin,zeus,geysu kahvede benim begendiklerim..

Elif ciğim ;
senin olayını bilmiyorum.
bu aralar çok yoğunum , kaçırmış olabilirim.
şuan senin ne yazdığını da algılayamadım.
HERKES İSTEDİĞİ HERŞEYİ YAŞAYABİLİR SORUMLULUĞUNU ALMAK ŞARTI İLE..
kimsenin haddi değil zaten hakaret vs.. kim neyi nasıl dilerse yaşasın..
ben sentimentall den yola çıktım.. herkesin ne yaşadığını kimsenin bilmesi mümkün değil.
ve sen mutlu isen, kimseyi ilgilendirmez nasıl olduğu.. beni de..
herkesin ettiği hakarete cevap vermek gibi sorumluluğum olduğunu düşünmüyorum.
dediğim gibi , seni konuya bile katmadım.

binnaz bu gidişle kendi kendini batıracak.. lena koval bile 47.5 olmuş neremle güleceğimi şaşırdım. kartların anlamlarını bile bilmeyen bunun gibi kaç kişi hakkı olmadan böyle para kazanıyor ya fallardan, falcılardan ve bizi aptal yerine koyduğunu sanan sitelerden iyice tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…