Cnm ruya tabirlerine bak benimde ruyalarim cikar falcida ruya tabirinlerinden farksiz birsey demiyor inan bosa para vermeBayanlar merhaba. Rüya tabirinizle iyi olan biri var mı tavsiye edebileceginiz? Bu ara bir iki rüyam art arda çıktı ve yine garip bir rüya görüp aynı hisle uyandım.
Selena kesinliklekızlar fal baktırmayı düşünüyorum fakat binnazdaki fallar patladı, diğer fal sitelerine yönelmeyi düşünüyorum... ilkay, alex, nesibe, rezzan, selena bu isimleri çok duydum, eksiğim varsa da tamamlayın... bu saydıklarımdan en iyisi hangisi, yardım edebilir misiniz?
Iclerinden ilkay ve selenaya baktirdim ilkaya 1katina attim ve kart yorumlarini sohbet havasina dondurmeye calisir gbi okuyor. Googledan acip bakinca sok etti beni ayrica haftalarca bekletiyor, saygisiz kisacasi.kızlar fal baktırmayı düşünüyorum fakat binnazdaki fallar patladı, diğer fal sitelerine yönelmeyi düşünüyorum... ilkay, alex, nesibe, rezzan, selena bu isimleri çok duydum, eksiğim varsa da tamamlayın... bu saydıklarımdan en iyisi hangisi, yardım edebilir misiniz?
Meraba kizlar yaa Asenat ne zaman giree bilgisi olan varmi.. aylardir onu yakalamaya calisoyorum yakalayamadim. Bu haftada girdigini hic gormedim. Bilgisi olan varmi
kızlar cagnımlar kahve falı baktırmak istiyorum falcı var mı tavsiye edeceginiz (uzun aradan sonra paralı fal baktırıyorum da) iyi kim var
kemal devrim nasıl mesela
Diğer bayanın ettiği köpeğini cek vs hakaretlerden neden bahsetmiyorsunuz?? @kusurabakma o hakaret değl mi?? Sizde taraf tutuyorsunuz... Kusura bakmayın ... Açıklama yapıyorum hala burda ohh adam iyi ki sana böyle yapmış adam haklıymış evli adama mı sen benmsin diyosun vs vs... Adam evlenmemşti ben 3 yıldr tanıyorum onu... Nişanlısından ayrıldığı dönemde görüştük .. Evlenmelerine zaten inanılır bakılmıyordu... O kadar yıpranmış bir ilişki .... Ben demedm gel benm ol diye o zaman... Ben iyi bi adam değlm sevme brni dedi çekti gtti fal attm hümaya.. Bunlar imkansz evlenmesi birbirlerinei asık değl o kız mantık evliliği yapıyor uyanık bi kız cocuk da depresyonda ne yaptıgnı ne yaşadığını blmıyor resti çeker sana döner dedi ( son iki kartm günes ve sunit ) net konuştu...sende aklı vs dedi.. 1 ay sonra evlendi ben tabi hümaya daha önce falbskrdm mantıklıtdı her söyledgi boş falcı değl cıktı ilk fali ...evlendi tabi o an şok oldum mesaj attm amacım adamı ayartmak değl.. Aklımda soru işaretlerine cevap bulup o defteri kapatmak .. Onu seviyo msn evet kLbin ona ait mi dedim evet... O dur ona son mesajım ayartmadım (!) yani... Kıllandım tabi böyle bi ilişki evllge gtti? Bişi var bunda... Hümaya 2. Fal attm.. Hüma böle böle dedin böle böle oldu ... Iade etti falı .. Kusura bakma ben asla o kadına asık olduğunu almıyorum kartları dan senin anlattgnbaska bana yansıyan bambaşka dedi( onların cephesinde ters mezar valide) cıktı..
Ben de iade edince Elif'e attm Elif de aynısını dedi Aile baskısıyla zorla bi evllk kızla cinsellik yasamış bi de sebebi o dedi... Son kart kupa altılısı ( geridönüş) aff diler bu dedi... Olay bu daha kimseyi aramadım!!!! Mesaj atmadım !! Ayartmadım !!!
yohahhaaaBinnaz zam yapmış 35 ler 45 olmuş yuh diyorum artık
Burayı gayet de takip ediyorlar, artık bu kadarı da olmaz diyorum,yohahhaaa
Keriz yerine konmaktan da otesine gecildi artik...Binnaz zam yapmış 35 ler 45 olmuş yuh diyorum artık
İndirimden önce zam yapalımda aynı fiyata gelsin demişler galiba :)bayram indirimi olur şimdi :)
dogru diyosun.neyse baska siteler bklm napcak :)İndirimden önce zam yapalımda aynı fiyata gelsin demişler galiba :)
Cok pembeydi bende. Temmuzda baktırmıştım ağustos olur demişti ama malesef olmadıkızlar cagnımlar kahve falı baktırmak istiyorum falcı var mı tavsiye edeceginiz (uzun aradan sonra paralı fal baktırıyorum da) iyi kim var
kemal devrim nasıl mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?