- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
:) ben de en çok ona şaşırdım. Tekrar inceledim de sabitlememişler 3 ve 4 yıldız olanlar karışık fiyatlar eskisi gibi olan var arttıranlar varbinnaz bu gidişle kendi kendini batıracak.. lena koval bile 47.5 olmuş neremle güleceğimi şaşırdım. kartların anlamlarını bile bilmeyen bunun gibi kaç kişi hakkı olmadan böyle para kazanıyor ya fallardan, falcılardan ve bizi aptal yerine koyduğunu sanan sitelerden iyice tiksindim.
:) ben de en çok ona şaşırdım. Tekrar inceledim de sabitlememişler 3 ve 4 yıldız olanlar karışık fiyatlar eskisi gibi olan var arttıranlar var
Kızlar Hira Soydan'da patladı zaman olarak bilginize.
Katılıyorum hiç de gerek yok, garip garip isimler bir sürü para faldan soğuruz belki de gereksiz yere atmayız. Zaten düzgün olan 1 kaç kişi yakalanmıyordu şimdi hiç yakalanmazevet onu ben de fark ettim neye göre yapmışlar anlamadım, hira soydan 25ten 35 olmuş ama hüma aynı kalmış. binnazda da zaten iyi denilecek falcı bir elimin parmağını geçmez onlar da artarsa kimsenin kalkıp da o dandik falcılara 50ye yakın bir şey vereceğini sanmıyorum
Benim fal çok kısa sürmüştü, sadece olumlu olduğunu söylemişti hiç bi şekilde ayrıntı yoktu falda o yüzden hatırlıyorum direk :) verdigi tarih tutmadıben daha önce hira soydana baktırmamıştım dün deneyeyim bi dedim çok kötüydü fal değildi.. demek bana olmadı nerjisi bomboş 1 cümlesini bile hatrlamıyorum:)
Keşke atmadan önce sorsaydın. :) Görünce cevaplıyorumben daha önce hira soydana baktırmamıştım dün deneyeyim bi dedim çok kötüydü fal değildi.. demek bana olmadı nerjisi bomboş 1 cümlesini bile hatrlamıyorum:)
aynen öyleee ayrıntı hiç yok ne olmuş durum neymiş yok..oyle ben de bakarım atarım tutarım .. fal değilldi yani..Benim fal çok kısa sürmüştü, sadece olumlu olduğunu söylemişti hiç bi şekilde ayrıntı yoktu falda o yüzden hatırlıyorum direk :) verdigi tarih tutmadı
içimde kalmıştı haha baktırmasam olmazdı öyle yeşil yeşil görünce dayanamadım deniyeyim dedim:))Keşke atmadan önce sorsaydın. :) Görünce cevaplıyorum
Hahaha o bendede var yeşil görünce dayanamıyorum. Sonuç = Pişmanlıkiçimde kalmıştı haha baktırmasam olmazdı öyle yeşil yeşil görünce dayanamadım deniyeyim dedim:))
Cok pembeydi bende. Temmuzda baktırmıştım ağustos olur demişti ama malesef olmadı
Kesinliklee hemen hemen hepsine baktırdım cogu patladı ,böyle paraları çöpe atmaktansa kendimize bakım ürünleri almak en mantıklısıVazgeçtim bende canım fiyatlar cidden her sitede uçmuş. Hiç değmez. Gidip alışveriş yaptım bugün indirim varken cilt bakım urunu falan aldım. En güzeli.
Konusu açılmışken bahsedeyim Elani bende patlamadı henüz.. falını begendim aslında ama birkac kısmında sallamış sanki. ( Örnegin; Olmayan birinden bahsetmişElani soylu ve Tuana Akınsa patladı sayılır
Çok ilginç ama herşey bir anda değişebiliyo. benimde gidişat değişti ve kimse bilemedi. Bu yüzden fallara umut bağlayarak salaklık etmişm diyorumSelam kızlaaarrr.. Size patlayan fal haberi daha önce çıktı dediklerimin hepsi patladı yani bütün fallarım patladı hayır birleşmeyi gördün yeniden ayrılık olcağını niye göremedin derler adama ama diyemiyosun. Dedikleri tarihte barışma olmuştu şimdi ayrılık oldu tekrar yani sizin sonunuz bir diyenlere pırt diyip geçiyorum artık. Sultan falcı hele ekimde nişanlamış mayısta evlendirmiş iki de kız çocuk yaptırmıştı. Ecem23 te aynen evlilik demişti. Güyaaaa... Geçen famaya attım o tarihi bilmişti tam olarak diye birde baya detay vermişti geçen sefer ve öyle olmuştu yeniden attım hala aynı şeyi diyo tövbe yarabbim dedim. Sezgiye attım bekliyorum onunda son söylediğinde baya detay vardı dediği gibi olmuştu şimdi ne diyecek bilmiyorum henüz gelmedi falı umarım çabuk bakar.
Çok ilginç ama herşey bir anda değişebiliyo. benimde gidişat değişti ve kimse bilemedi. Bu yüzden fallara umut bağlayarak salaklık etmişm diyorum
Olabiliyo yeniden kesişebiliyo hayatlarınız bi noktadan sonra özlem arsızlaşıyo hatta falcıların gazına gelip madem yine birlikte olacagz yeter bukadar hasret diyerekten kendin bile ulaşabilirsin o kişiye. Yada bi bakıyorsun ki aniden yepyeni biri çıkmış karşına. 2 secenek var zaten hayatta her zaman.. biz bu 2secenek için 100bin kişiye fal baktırıyoruz işte boşuna :)Genelde favorilerim Müge sezgi Asenat aslında nehir vardı tak tak yakın geleceği söylemişti inanamamıştım ama şimdi gitmiş kaçırmışlar kadını. O zamanlar dediklerini yaşıyordum özellikle müge'nin Şevvalin de hakkını yemem o da çok iyi bilmişti ama işte olmadı o Zaman çıkıyordu şimdi patladı sizin yolunuz birlikte diyenlere inanmıyordum zaten nerden biliyosun diye ama şu durumda hala aynı şeyi derlerse bırakırım falı bu nasıl şey anlamadım valla
Olabiliyo yeniden kesişebiliyo hayatlarınız bi noktadan sonra özlem arsızlaşıyo hatta falcıların gazına gelip madem yine birlikte olacagz yeter bukadar hasret diyerekten kendin bile ulaşabilirsin o kişiye. Yada bi bakıyorsun ki aniden yepyeni biri çıkmış karşına. 2 secenek var zaten hayatta her zaman.. biz bu 2secenek için 100bin kişiye fal baktırıyoruz işte boşuna :)
Bende Sezgi,Asenat,Müge yi severim ama çıktı mı dersen , tam olarak dediğini yaşadığm kişi Sezgi.
ilk falı tarihiyle tuttu. 2.falı olmadı ne yazıkki verdiği tarih geçti çoktan. Gecikmelide olsa sonuç dedigi gibi olur belki bilemiyorum ama değişen durumlar oldu onları bilemedi. yinede çok seviyorum onu.
Asenata çok önceleri baktırmıştım durumu iyi anlatmıştı birkaç bildiği şey olmustu boş biri degil ama Sezgi kadar şaşırdıgımı hatırlamıyorum ne yalan söyliym. Esma vermişti okumam için ilgisini alakasını begenmistim.
Müge şaşırttı beni özellikle kahvesi.. Katinada verdigi tarih patladı kahvesinde verdigi tarihin dolmasınada cok az kaldı..çıkan birşeyi olmasada sevdiklerim arasında . Şevval bndede çıkmamıştı falınıda begenmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?