Ohaas yaa bunlar iyice uctuBinnazda Astroloji 300 olmuşş
Nehir atesoglu nu diyorsun sanırım onu bende bekliyorum ama girmiyor siteye yazıcam bugün banada takır takır saymisti. .. bu arada asiye sezgi de benmde fallarım var bugüneZaten Müge kesinlikle ama kesinlikle kahve yani başka bişey baktırmam ona. Ah nehir ya kimse sevmezdi seni ben severdim nerelerdesin duy sesimi :))
Sezgi yollasa bi bende merak içinde bekliyorum ama tarih konusuna takılma bende dediği 1 ay sonra oldu. Asiyeye attım valla kriz içindeyim o da gelmedi bakalım bu fama Asiye sezgi üçlüsü ne diyecek tutarlı mı olacaklar yoksa ayrı telden mi çalacaklar. Gerçi fama beni evlendirdi son falında ama neyse
asiye size çıkıyor mu ya? bana da çıksaydı ama olmadı çıkmayacak gibi..Nehir atesoglu nu diyorsun sanırım onu bende bekliyorum ama girmiyor siteye yazıcam bugün banada takır takır saymisti. .. bu arada asiye sezgi de benmde fallarım var bugüne
Ohaas yaa bunlar iyice ucturezzan kirazla birleşip susan miller mi bakıyormuş napıyormuş :)bize müstehak ama belki böyle fiyatlarda aklımız başına gelir atmayız
Ben asiyeyi çok begenmedim burada abartıldıgı kadar yok bence. Gaza gelip atmıştım. Daha zamanı olsa bile banada cıkmayacak gibi geliyor.asiye size çıkıyor mu ya? bana da çıksaydı ama olmadı çıkmayacak gibi..
Çok çıktigi söylenemez ilk faldaki tespitleri iyi diye 2. Ye attin ama duygusal davran üstüne gitme tarzında konuşmuş ilk fali iyidı ama bunu pek tutmadim. Ne olumlu ne olumsuzasiye size çıkıyor mu ya? bana da çıksaydı ama olmadı çıkmayacak gibi..
Genelde benimde senin gibi oluyor 3. Faldan sonra fiyaskoNehir' i bende bekliyorum ama Temmuzdan beri yok... Siteye mail attım da... Fal alımı yorumcunun kendi insiyatifinde gelir gelmez, ne zaman gelir, biz bilemeyiz dediler.... Gerçi benim beğendiğim isimler 2. bilemedin 3. falda gümlüyorlar. Çok da arka arkaya atmam en az 1 ay zaman olur arada ama... Gelirse ona atarım diye azcıkın kredi saklıyorum Binnaz'da...
Alıntı yapamadım cep telefonundan. Etiketlemek zorunda kaldım cevap belli olsun diye.kusurabakma
Nehir atesoglu nu diyorsun sanırım onu bende bekliyorum ama girmiyor siteye yazıcam bugün banada takır takır saymisti. .. bu arada asiye sezgi de benmde fallarım var bugüne
Binnaz abladaki Elif HANZADE resmen pembe tablocu ve yürümeyecek, olmayacak ilişki için aylar sonra dönecek, sen sessiz kal demiş.Ama o zamanlar geçti bahsettiği kişi başkası ile evlendi.O fala bağlanıp bekliyorsun.Gelen teklifleri de görmüyorsun.Onlar para kazanayım derken olan bize oluyor.Allah'tan o arada bu yok ortada ne oldu diye tekrar baktırmadım.Anlamıyorsan bakmazsın.An için iyi geliyor ama ya sonra?Bir de olumsuz yorum yapanı eleştiriyorlar.Tekrar para verme gibi bir niyetim olmadığı için olumsuz yorum yapmak için fal göndermedim ama sanırım tüm baktıranlar ben gibi aynı hata da.Aylar sonrasını umutla bekliyorlar.Yazık..Yazık..
Taa seneye haziranı nerden görmüş acaba, fal dediğin belli bir dönemi kapsar. Son kısmına takılmaAsiye falım geldi kızlar o da iletişim var demiş aynı tarih vermiş. Ama gelecek yok evlenmeyeceksiniz 38 40 yaşında seneye haziranda biri çıkacakmış karşıma
Bu konu hakkında ilk olumsuz falım bu oldu bakalım.
Taa seneye haziranı nerden görmüş acaba, fal dediğin belli bir dönemi kapsar. Son kısmına takılma
En gec 2 gunde döndü bana :) Ovuldugu kadar varmis gercekten. Sezginin olumsuzundan sonra moral oldu Selena daha guvenilir ve enerjisi yuksek geldi.Selena'ya atmak istiyorum da ne kadar bekletir tahminen?
2 hafta sonra tellweye donuyor. Su ara mailden alım yapiyormus havale ile aliyor ucreti ve siraya koyuyor ama bayram falan giriyor nasil yapar bilmiyorum bence mailden ulasıp sorunSelena'ya atmak istiyorum da ne kadar bekletir tahminen?
Elif bana mayıs ayında 11 ay sonra iletişim olacak demişti. Neyse ki o kadar sürmedi....Valla bilemedim bende artık bende kısa dönemi bildiklerini biliyodum ama kendisi haziranda olacak yeni biri demiş
Elif bana da 2-8 ay içinde geri dönüş dedi .. Ama kartlar onu gösteriyor Cdden .... İnş geri döner ona öle bi oyun oynucam kiElif bana mayıs ayında 11 ay sonra iletişim olacak demişti. Neyse ki o kadar sürmedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?