Binnaz Abla

Binnaz abladaki Elif HANZADE resmen pembe tablocu ve yürümeyecek, olmayacak ilişki için aylar sonra dönecek, sen sessiz kal demiş.Ama o zamanlar geçti bahsettiği kişi başkası ile evlendi.O fala bağlanıp bekliyorsun.Gelen teklifleri de görmüyorsun.Onlar para kazanayım derken olan bize oluyor.Allah'tan o arada bu yok ortada ne oldu diye tekrar baktırmadım.Anlamıyorsan bakmazsın.An için iyi geliyor ama ya sonra?Bir de olumsuz yorum yapanı eleştiriyorlar.Tekrar para verme gibi bir niyetim olmadığı için olumsuz yorum yapmak için fal göndermedim ama sanırım tüm baktıranlar ben gibi aynı hata da.Aylar sonrasını umutla bekliyorlar.Yazık..Yazık..

Nehir atesoglu nu diyorsun sanırım onu bende bekliyorum ama girmiyor siteye yazıcam bugün banada takır takır saymisti. .. bu arada asiye sezgi de benmde fallarım var bugüne

Nehir atesoglu nu diyorsun sanırım onu bende bekliyorum ama girmiyor siteye yazıcam bugün banada takır takır saymisti. .. bu arada asiye sezgi de benmde fallarım var bugüne
asiye size çıkıyor mu ya? bana da çıksaydı ama olmadı çıkmayacak gibi..

Ohaas yaa bunlar iyice uctu rezzan kirazla birleşip susan miller mi bakıyormuş napıyormuş :)bize müstehak ama belki böyle fiyatlarda aklımız başına gelir atmayız
Ayyy audreey alemsinn :)Farklı kişiler var ama rezzan kiraz veya nuray sayarı gelir mi bilemiyorum. 300tl baktırsam ben yıl boyunca birdaha kimselere atmamki fal.

asiye size çıkıyor mu ya? bana da çıksaydı ama olmadı çıkmayacak gibi..
Çok çıktigi söylenemez ilk faldaki tespitleri iyi diye 2. Ye attin ama duygusal davran üstüne gitme tarzında konuşmuş ilk fali iyidı ama bunu pek tutmadim. Ne olumlu ne olumsuz

Nehir' i bende bekliyorum ama Temmuzdan beri yok... Siteye mail attım da... Fal alımı yorumcunun kendi insiyatifinde gelir gelmez, ne zaman gelir, biz bilemeyiz dediler.... Gerçi benim beğendiğim isimler 2. bilemedin 3. falda gümlüyorlar. Çok da arka arkaya atmam en az 1 ay zaman olur arada ama... Gelirse ona atarım diye azcıkın kredi saklıyorum Binnaz'da...
Alıntı yapamadım cep telefonundan. Etiketlemek zorunda kaldım cevap belli olsun diye. kusurabakma

Genelde benimde senin gibi oluyor 3. Faldan sonra fiyasko zaman bende hıc yazmıyayim sağolasın söylediğin iyi oldu :) eğer buraları okuyorsa lütfen girsin

elif hanzadeyi çözemedim, ilk falı mükemmeldi oha dediğim hiçbir falda çıkmayacak şeyleri söyledi ve bana olumsuzdu. başka bir arkadaşıma o an hayatında biri olan biri için hayatında kimse yok 15 gün içinde arayacak demişti böyle bir olayda bu kadar umut vermek nedir üstelik adam da o kızla nişanlandı. bir daha atmadım artık atmam da diyorum

Asiye falım geldi kızlar o da iletişim var demiş aynı tarih vermiş. Ama gelecek yok evlenmeyeceksiniz 38 40 yaşında seneye haziranda biri çıkacakmış karşıma

Bu konu hakkında ilk olumsuz falım bu oldu bakalım.

Taa seneye haziranı nerden görmüş acaba, fal dediğin belli bir dönemi kapsar. Son kısmına takılma

Selena'ya atmak istiyorum da ne kadar bekletir tahminen?

Valla bilemedim bende artık bende kısa dönemi bildiklerini biliyodum ama kendisi haziranda olacak yeni biri demiş
Elif bana mayıs ayında 11 ay sonra iletişim olacak demişti. Neyse ki o kadar sürmedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…