Cok üzüldüm ya biraz. Benm durumuma benzemiş seninkiBinnaz abladaki Elif HANZADE resmen pembe tablocu ve yürümeyecek, olmayacak ilişki için aylar sonra dönecek, sen sessiz kal demiş.Ama o zamanlar geçti bahsettiği kişi başkası ile evlendi.O fala bağlanıp bekliyorsun.Gelen teklifleri de görmüyorsun.Onlar para kazanayım derken olan bize oluyor.Allah'tan o arada bu yok ortada ne oldu diye tekrar baktırmadım.Anlamıyorsan bakmazsın.An için iyi geliyor ama ya sonra?Bir de olumsuz yorum yapanı eleştiriyorlar.Tekrar para verme gibi bir niyetim olmadığı için olumsuz yorum yapmak için fal göndermedim ama sanırım tüm baktıranlar ben gibi aynı hata da.Aylar sonrasını umutla bekliyorlar.Yazık..Yazık..
Galiba biz olucak güzel şeyleride fal baktırarak olmıycak bi hale sokuyoruzKart fallarında sonuc olumsuz ( ters yıldız kılıç dokuzlusu vs ) çıkan fallarımin hepsi oldu cidden büyük mutsuzluk hayal kırıklıgı yasadm ... Sonuc güzel çıkan ( güneş kupa onlusu vs ) hiçbiri çıkmadı .... Olumsuz anında yaşanıyor ters Yildiz çıkan falımı 2 gün sonra yasadım ... Nedeni ne bunun ya???
Aynen Rabb'imin zoruna gdıyo.. Ben de değştrym su kaderi diyo tövbe. TövbeGaliba biz olucak güzel şeyleride fal baktırarak olmıycak bi hale sokuyoruz
Katina destesi alıcam ama bZm sehirde d&r da yokşimdi netten versem bi de kargoparasıöderm d&r a gidip ordan getrmekerini istesem kargo vs ücreti olur mu ?
Girmiş miAsenat'ı yine yeni yeniden yakalayamayanlar online mi
çok mu kötüydüüü?Kızlar sakın telwede akrepgoze atmatın sakın !
çok mu kötüydüüü?
Girmiş mi
kotu dıyıp hakkını yemıyım ( 2dkya herseyı sığdırmış)ama en nefret ettıgım sey ay bunda gozukmuyor bırde su fala bakalım dıyen falcılar oda onlardanmış,falda 2 dk ankara_84
20 25 dakika önce girdi pusudayım=)
:) şans işte boşver vakti geldiğin de denk gelir baktırırsıntelefonla bakıyor galıba
baktıgımda 2 kısı vardı sımdı 1 alır heralde bir daha,ama oldugum yerde telefon cekmıyoryakalasam bıle olmaz yani
sanslıyım cok sanslı
Kuzumm iyice sardın yine fallara gözümden kaçmadı değilGirmiş mi
Ne oldu canımKızlar sakın telwede akrepgoze atmatın sakın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?