Binnaz Abla

Katina destesi alıcam ama bZm sehirde d&r da yok şimdi netten versem bi de kargoparasıöderm d&r a gidip ordan getrmekerini istesem kargo vs ücreti olur mu ?

Cok üzüldüm ya biraz. Benm durumuma benzemiş seninki kartların neydi canm en azından sonuc kartın neydi? Rezzan kirazı dinledm tarotta (10 lu açılım ) sonuc kartı ne derse o yaşanır. Demişti ... 6 ve 10 kartlar gelecek kartıdur

Kart fallarında sonuc olumsuz ( ters yıldız kılıç dokuzlusu vs ) çıkan fallarımin hepsi oldu cidden büyük mutsuzluk hayal kırıklıgı yasadm ... Sonuc güzel çıkan ( güneş kupa onlusu vs ) hiçbiri çıkmadı .... Olumsuz anında yaşanıyor ters Yildiz çıkan falımı 2 gün sonra yasadım ... Nedeni ne bunun ya???

Galiba biz olucak güzel şeyleride fal baktırarak olmıycak bi hale sokuyoruz

Meraba kizlar sezgi sen fal bekliyenlere soruyorum.. Aezgi siteye ne zaman girdi. Baska bi sekilde ulasiyosaniz banada bilgi verirmisiniz

kotu dıyıp hakkını yemıyım ( 2dkya herseyı sığdırmış )ama en nefret ettıgım sey ay bunda gozukmuyor bırde su fala bakalım dıyen falcılar oda onlardanmış,falda 2 dk ankara_84

yok artıkk 2 dk mı yuhh ayıp gerçekten :)) bu da çok abartmış yani tam ticarette dökmüş. iyi ki yazdın buraya da bilgilendik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…