- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
telefonla bakıyor galıba
baktıgımda 2 kısı vardı sımdı 1 alır heralde bir daha,ama oldugum yerde telefon cekmıyoryakalasam bıle olmaz yani
sanslıyım cok sanslı
Çok bekletmedi bende aynı günün gecesi attı.Selena'ya atmak istiyorum da ne kadar bekletir tahminen?
Ya şimdi online oldu... yeşil yeşil baktı bana tıkladım gönder fal dedi. Bıraktım... 10 gün önce baktı zaten. Nasıl yakalayamadın kuzum ya....Asenat almadı bi daha püüü
Ya şimdi online oldu... yeşil yeşil baktı bana tıkladım gönder fal dedi. Bıraktım... 10 gün önce baktı zaten. Nasıl yakalayamadın kuzum ya....
İskambil fazla açmıyor galiba ..Mobille kredi alıcam canım ondan zor oluyo sanırım tarayıcıdan. 16,5 kredim var şansa bak ya ahah demin de yakalayamadım umarım bir daha alır. İskambil istiyorum bi de ben.
Nasıldı selena canımÇok bekletmedi bende aynı günün gecesi attı.
ya açıkcası Mail'den baktığı için midir bilemem ama bana çoook Özenli geldi. Su falı atmıştım ben istediğin kadar soru sorabilirsin demişti ama beni kurcalayan 2 3 şey vardı onları sordum tam ayrıntılı anlattı. Ben çok beğendim gelecek çıkar mı bilemem çünkü bana hiçbir falcının gelecek dediği çıkmadı zaten. Özetle ben beğendim.Nasıldı selena canım
Hakkında hayırlı şeylerse inşallaah çıkar canım belki daha zamanı gelmemiştirY
ya açıkcası Mail'den baktığı için midir bilemem ama bana çoook Özenli geldi. Su falı atmıştım ben istediğin kadar soru sorabilirsin demişti ama beni kurcalayan 2 3 şey vardı onları sordum tam ayrıntılı anlattı. Ben çok beğendim gelecek çıkar mı bilemem çünkü bana hiçbir falcının gelecek dediği çıkmadı zaten. Özetle ben beğendim.
İskambil fazla açmıyor galiba ..
Canım bana konuya ilgili iki fal baktı ilki aşırı olumsuz ikincisi aşırı olumluydu ve aynı konu yani. Önceden aşırı severdim bana söylediği bi kaç şeyin çıkmışlığı da vardır ama şu sıralar atılıcak biri değil bence bi de bi ara burda bişeyler olmuştu hesap mı açmıştı kendine ne öyle bi muhabbet vardı ama tam net hakim değilim konuyaKızlarcım yine sorucam falalem Rezzan abla düşünceleriniz nelerdir
Can'ım cevap verdiğin için çok sağol. Ben attım ilgisini falan sevdim sesliyi uzun atmış analizleri güzel çıkar mı bilmem ama diğer insanların düşüncelerini çok Merak ettim teşekkür ederimCanım bana konuya ilgili iki fal baktı ilki aşırı olumsuz ikincisi aşırı olumluydu ve aynı konu yani. Önceden aşırı severdim bana söylediği bi kaç şeyin çıkmışlığı da vardır ama şu sıralar atılıcak biri değil bence bi de bi ara burda bişeyler olmuştu hesap mı açmıştı kendine ne öyle bi muhabbet vardı ama tam net hakim değilim konuya
Ben begenmemiştim. Kendisinin telwe serüven ile aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Telwede ki yazılı falında söylediklerini rezzan olarak attığımda sesli söyledi. Birebir cumleler aynıydı. Aynı kişi oldukları konusunda başka arkadaşlarda oldu topikte yazan. Serüven kitap falı olarak daha başarılı buldum. Serüvenin diğer falları kitap falı kadar başarıli değil. Keramet kitapta diyorum ben. Rezzan falı tamamen boş bir faldı....Can'ım cevap verdiğin için çok sağol. Ben attım ilgisini falan sevdim sesliyi uzun atmış analizleri güzel çıkar mı bilmem ama diğer insanların düşüncelerini çok Merak ettim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?