Binnaz Abla

Ayy teşekkür ederim Can'ım. Ben serüvenin kitap falını çok aşırı beğenmiştim. Rezzan da güzeldi ama şaibe iyi Bişi değil ya o ne öyle

Kızlar serüvene kitap atmıştım ben de beğendim ama benim en güvendiklerimle tamamen zıt konuştu. Beğeneni var ama ben şunu merak ediyorum, hep serüvene atarım, onu çok severim, her dediği de çıkar. Diyen var mı aramızda? Yoksa hep analiz iyi tespit iyi gelecek beklemede ler mi var?

Gelecek ile ilgili zaman geçti. Ama zamana takılan biri degiyim. Digerleri ve en guvendiklerimle paralel konuştuğu için çıkmamış saymıyorum. Zaman sarkabilir diyorum. Tespitlerde iyiydi.

Gelecek ile ilgili zaman geçti. Ama zamana takılan biri degiyim. Digerleri ve en guvendiklerimle paralel konuştuğu için çıkmamış saymıyorum. Zaman sarkabilir diyorum. Tespitlerde iyiydi.
Can'ım peki bu en güvendiğim dediğin Kişiler kimler

Canım ben serüvenin anda çok iyi ama gelecekte fos olduğunu düşünüyorum

Tellwede nicolata'yı deneyen var mı?

Ben beğenmedim canım sırf karakter analizi bana beni anlatmış, bir de sorudan yola çıkmış yazmış bir iki boş şey. 3 yıldız verince de kendi birden iade etti, halbuki o fala çoktu bile.

Kupaası ve akhlys yi beğendim yeni gelenlerden. Anlıyorlar bence faldan.

akhlys nin profil sayfa linkini atabilir misinz bulamadım

Ne olumlu ne olumsuz hicbir dedigini yasamadim. Vadeye takılmam ama 1 yili gecti. Patladı saymak icin yeterli :) ustelik an analizi mantigima yatmisti onunda yanlis oldugunu birtakm seyler ogrendikten sonra anladim

Şu geysu tellwe profilinde çıkmıyor ulaşmanın yolu yok mudur ya

Mobilden giriyorsaniz "masaustu sitesi iste" secenegiyle giris yapin ve tellwe.com/geysu seklinde deneyin. Cıkıyor. Belki uzakta gorundugu icin listede gorunmuyordur ama birkac saat once girmis

Son düzenleme:
Bana gecen seneye kadar her dediği cıkıyordu ama son zamanlarda baska bırısı bakmış gıbı geldi falıma o derece alakasızdı kadınla,telwede olan olaylardanda degısmiş olabilicegını bile dusundum .

benim geçenlerde kupaasına akarken dikkatimi çekmişti 7kredi o da attım ama falda bişey yoktu

Teşekkür ederim kızlar Kupaası'nı ben de merak ediyorum ama falımı iade etmişti. Sonrasında da fal atmayı denediğimde de günlük fal limitinin dolduğuna dair uyarı aldım hep, şu anda da uzakta görünüyor zaten. Denk getirebilirsem onu deneyeceğim.

Canım ben serüvenin anda çok iyi ama gelecekte fos olduğunu düşünüyorum

Bana gecen seneye kadar her dediği cıkıyordu ama son zamanlarda baska bırısı bakmış gıbı geldi falıma o derece alakasızdı kadınla,telwede olan olaylardanda degısmiş olabilicegını bile dusundum .
kızlar yazamadım size dışardaydım çooook teşekkür ederim benim esas mevzum ne zaman belli olur bilmem ama söylediği bir şeyin sonuçlnmasına çok az var yazarım size sonucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…