Ayy teşekkür ederim Can'ım. Ben serüvenin kitap falını çok aşırı beğenmiştim. Rezzan da güzeldi ama şaibe iyi Bişi değil ya o ne öyleBen begenmemiştim. Kendisinin telwe serüven ile aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Telwede ki yazılı falında söylediklerini rezzan olarak attığımda sesli söyledi. Birebir cumleler aynıydı. Aynı kişi oldukları konusunda başka arkadaşlarda oldu topikte yazan. Serüven kitap falı olarak daha başarılı buldum. Serüvenin diğer falları kitap falı kadar başarıli değil. Keramet kitapta diyorum ben. Rezzan falı tamamen boş bir faldı....
Kızlar serüvene kitap atmıştım ben de beğendim ama benim en güvendiklerimle tamamen zıt konuştu. Beğeneni var ama ben şunu merak ediyorum, hep serüvene atarım, onu çok severim, her dediği de çıkar. Diyen var mı aramızda? Yoksa hep analiz iyi tespit iyi gelecek beklemede ler mi var?Ben begenmemiştim. Kendisinin telwe serüven ile aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Telwede ki yazılı falında söylediklerini rezzan olarak attığımda sesli söyledi. Birebir cumleler aynıydı. Aynı kişi oldukları konusunda başka arkadaşlarda oldu topikte yazan. Serüven kitap falı olarak daha başarılı buldum. Serüvenin diğer falları kitap falı kadar başarıli değil. Keramet kitapta diyorum ben. Rezzan falı tamamen boş bir faldı....
Gelecek ile ilgili zaman geçti. Ama zamana takılan biri degiyim. Digerleri ve en guvendiklerimle paralel konuştuğu için çıkmamış saymıyorum. Zaman sarkabilir diyorum. Tespitlerde iyiydi.Kızlar serüvene kitap atmıştım ben de beğendim ama benim en güvendiklerimle tamamen zıt konuştu. Beğeneni var ama ben şunu merak ediyorum, hep serüvene atarım, onu çok severim, her dediği de çıkar. Diyen var mı aramızda? Yoksa hep analiz iyi tespit iyi gelecek beklemede ler mi var?
Can'ım peki bu en güvendiğim dediğin Kişiler kimlerGelecek ile ilgili zaman geçti. Ama zamana takılan biri degiyim. Digerleri ve en guvendiklerimle paralel konuştuğu için çıkmamış saymıyorum. Zaman sarkabilir diyorum. Tespitlerde iyiydi.
Şu geysu tellwe profilinde çıkmıyor ulaşmanın yolu yok mudur yaDerin-sezgi-asenat-geysu....
Canım ben serüvenin anda çok iyi ama gelecekte fos olduğunu düşünüyorumKızlar serüvene kitap atmıştım ben de beğendim ama benim en güvendiklerimle tamamen zıt konuştu. Beğeneni var ama ben şunu merak ediyorum, hep serüvene atarım, onu çok severim, her dediği de çıkar. Diyen var mı aramızda? Yoksa hep analiz iyi tespit iyi gelecek beklemede ler mi var?
Merhaba Derin dediginiz hangi derin acaba?Derin-sezgi-asenat-geysu....
benim geçenlerde kupaasına akarken dikkatimi çekmişti 7kredi o da attım ama falda bişey yoktuTellwede nicolata'yı deneyen var mı?
Tellwede nicolata'yı deneyen var mı?
akhlys nin profil sayfa linkini atabilir misinz bulamadımBen beğenmedim canım sırf karakter analizi bana beni anlatmış, bir de sorudan yola çıkmış yazmış bir iki boş şey. 3 yıldız verince de kendi birden iade etti, halbuki o fala çoktu bile.
Kupaası ve akhlys yi beğendim yeni gelenlerden. Anlıyorlar bence faldan.
uzakta görünüyor canım 5 gün önce girmiş:/akhlys nin profil sayfa linkini atabilir misinz bulamadım
Kızlar serüvene kitap atmıştım ben de beğendim ama benim en güvendiklerimle tamamen zıt konuştu. Beğeneni var ama ben şunu merak ediyorum, hep serüvene atarım, onu çok severim, her dediği de çıkar. Diyen var mı aramızda? Yoksa hep analiz iyi tespit iyi gelecek beklemede ler mi var?
Şu geysu tellwe profilinde çıkmıyor ulaşmanın yolu yok mudur ya
Bana gecen seneye kadar her dediği cıkıyordu ama son zamanlarda baska bırısı bakmış gıbı geldi falıma o derece alakasızdı kadınla,telwede olan olaylardanda degısmiş olabilicegını bile dusundum .Kızlar serüvene kitap atmıştım ben de beğendim ama benim en güvendiklerimle tamamen zıt konuştu. Beğeneni var ama ben şunu merak ediyorum, hep serüvene atarım, onu çok severim, her dediği de çıkar. Diyen var mı aramızda? Yoksa hep analiz iyi tespit iyi gelecek beklemede ler mi var?
DERİN NEREDE BAKIYOR CANIM YADA BİLEN VARMIDerin-sezgi-asenat-geysu....
benim geçenlerde kupaasına akarken dikkatimi çekmişti 7kredi o da attım ama falda bişey yoktu
Ben beğenmedim canım sırf karakter analizi bana beni anlatmış, bir de sorudan yola çıkmış yazmış bir iki boş şey. 3 yıldız verince de kendi birden iade etti, halbuki o fala çoktu bile.
Kupaası ve akhlys yi beğendim yeni gelenlerden. Anlıyorlar bence faldan.
Maille bakıyorDERİN NEREDE BAKIYOR CANIM YADA BİLEN VARMI
Gelecek ile ilgili zaman geçti. Ama zamana takılan biri degiyim. Digerleri ve en guvendiklerimle paralel konuştuğu için çıkmamış saymıyorum. Zaman sarkabilir diyorum. Tespitlerde iyiydi.
Canım ben serüvenin anda çok iyi ama gelecekte fos olduğunu düşünüyorum
Ne olumlu ne olumsuz hicbir dedigini yasamadim. Vadeye takılmam ama 1 yili gecti. Patladı saymak icin yeterli :) ustelik an analizi mantigima yatmisti onunda yanlis oldugunu birtakm seyler ogrendikten sonra anladim
Mobilden giriyorsaniz "masaustu sitesi iste" secenegiyle giris yapin ve tellwe.com/geysu seklinde deneyin. Cıkıyor. Belki uzakta gorundugu icin listede gorunmuyordur ama birkac saat once girmis
kızlar yazamadım size dışardaydım çooook teşekkür ederim benim esas mevzum ne zaman belli olur bilmem ama söylediği bir şeyin sonuçlnmasına çok az var yazarım size sonucu :)Bana gecen seneye kadar her dediği cıkıyordu ama son zamanlarda baska bırısı bakmış gıbı geldi falıma o derece alakasızdı kadınla,telwede olan olaylardanda degısmiş olabilicegını bile dusundum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?