Binnaz Abla

Kupaasını ilk ben önermiştm. 3 kez fal attm. An ve gelecekte cok iyi AMA 3. falda sorumu acıkca sorunca ilk 2 falında olacak dediği seye olmayacak dedi ve bende bitti. Madem öyle,madem iyi falcı o zaman soruya göre falı degstirmemelydi.

Bu arada bana Esterkira ile Sezgi'nin dediği 1 sey cıktı.

merhabalar, daha once birkac kere yazılarımın arasında byv daki semayı övmüştüm. cok da cıkmıslıgı vardır zamanları da bilmişti. en son attıgım falı sallamasyon bakmıs 3 paragraf yazmıs yarısı hosgeldin hosgittin fln. düsük oylasam bi turlu hic oy vermesem mi acaba? bidaha da baktırmam o ne öyle 30 tl bide. sanki kus konduruyo :/

Yani..Bizim olaya benzemiş.Adamın tüm kötü yanlarını yazdığım halde, başkaları ile de görüştüğünü belirttiğim halde onunla evlilik demesi.Bir de Binnaz abla sitesinde Elif Hanzade savunma mesajları gördüm.Para veremem olumsuzlukları oraya yazmak için.Araştıran buradan görsün.Adam mutlu yuvasında.Ben, Elif HANZADE nin falına göre bekliyorum sessizce adam dönsün, benimle evlensin diye.. Artık falın tutmadığı ortaya çıktı.Ama aklımı kullanmasam, hala inansam çok beklerim boşanır döner belki diye...Bu kadar umut fazla..Tutar tutmaz o ayrı ancak, EMİNİM diye vurgulayarak yorum yapınca buradaki tepkim çok normal.Kayıtlı hala falı.
SAĞLIKLA, NİCE BAYRAMLARA...

Son düzenleme:

Elifsude1453 dedi:
Kart fallarında sonuc olumsuz ( ters yıldız kılıç dokuzlusu vs ) çıkan fallarımin hepsi oldu cidden büyük mutsuzluk hayal kırıklıgı yasadm ... Sonuc güzel çıkan ( güneş kupa onlusu vs ) hiçbiri çıkmadı .... Olumsuz anında yaşanıyor ters Yildiz çıkan falımı 2 gün sonra yasadım ... Nedeni ne bunun ya???

Boşver nedenini:).Yaşanacak varsa yaşanıyor..

medyum gizem e fal baktırmısm dort ay once bir dedigi cıkmıs ama hep 2017 den bahsetmıs bilmiyorum anlık tek sey soylemıs o da olmus zaten. siz nasıl buluyorsunuz o falcıyı?

ayrıca 5 ay once asenat fal bakmıs ve dedigi gibi de olmus..karsı tarafla ilgili bir olay anlatmıs ama bilmedigim icin dogru yanlıs yorum yapamıycam onun dısında guzel..

fahriye ışıksacana baktırmısım..ooovvv tırtıngenin önde bayrak sallayanı...kaç kaç kaaaççç...

var mı suna da baktır VAZELINciğim dediginiz? iyi bayramlar herkese

kızlar merhaba. sezgiyi nasıl yakalıyorsunuz mailleyle mail adresini yazabilecek varsa çok teşekkür ederim şimdiden. birde naira şuman hakkında düşüncelerinz nelerdir merak ediyrm iyi bayramlar herkese musmutlu bayramlarınız olsun

Arkadaşlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram diliyorum.. Umuyorumki bayram vesilesiyle dualarımız beklentilerimiz isteklerimiz gerçekleşeceği günlere adım atmış bulunuyoruz. Buna yürekten inanıyor ve istiyorum. Rabbim bizlere tertemiz bir sayfa açar hayatımıza güzellikler bahşeder inşallah.. Sizleri cook seviyorum

Eklentiler

• IMG_20160911_213340.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…