Kupaasını ilk ben önermiştm. 3 kez fal attm. An ve gelecekte cok iyi AMA 3. falda sorumu acıkca sorunca ilk 2 falında olacak dediği seye olmayacak dedi ve bende bitti. Madem öyle,madem iyi falcı o zaman soruya göre falı degstirmemelydi.Teşekkür ederim kızlarKupaası'nı ben de merak ediyorum ama falımı iade etmişti. Sonrasında da fal atmayı denediğimde de günlük fal limitinin dolduğuna dair uyarı aldım hep, şu anda da uzakta görünüyor zaten. Denk getirebilirsem onu deneyeceğim.
elif hanzadeyi çözemedim, ilk falı mükemmeldi oha dediğim hiçbir falda çıkmayacak şeyleri söyledi ve bana olumsuzdu. başka bir arkadaşıma o an hayatında biri olan biri için hayatında kimse yok 15 gün içinde arayacak demişti böyle bir olayda bu kadar umut vermek nedir üstelik adam da o kızla nişanlandı. bir daha atmadım artık atmam da diyorum
Kart fallarında sonuc olumsuz ( ters yıldız kılıç dokuzlusu vs ) çıkan fallarımin hepsi oldu cidden büyük mutsuzluk hayal kırıklıgı yasadm ... Sonuc güzel çıkan ( güneş kupa onlusu vs ) hiçbiri çıkmadı .... Olumsuz anında yaşanıyor ters Yildiz çıkan falımı 2 gün sonra yasadım ... Nedeni ne bunun ya???[/QUOTE
herkese iyi bayramlar binnazda bir yolun varda yok sanırım indirim?
fal sepetinde nerede yazıyo cnm göremedim deHerkese mutlu, huzurlu, keyifli bayramlar
Bu arada fal sitelerinde indirim var mı diye baktım hemen; Falalemde %25, falsepetinde de %30 indirim var
Falsepetinde önerebileceğiniz birileri var mı?
fal sepetinde nerede yazıyo cnm göremedim de
saol cnmFalsepetinin instagram sayfasında indirim kodu paylaşılmış, orada gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?