- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Kızlar byv aylin nasıl
Katina attım bakalım nasıl :)detaysız sorduğum katinası çok iyiydi, çıkmıştı falları ama kahvesini beğenmemiştim
Benim exle barışacağımı iddia etmişti sözde yanındakini hiç sevmiyomuş bana aşıkmış bik bik bik. 1.5 yıl geçti benim ex hala o sevmediği yanındakiyleKızlar byv aylin nasıl
Hahahah bakalım bana ne dicekBenim exle barışacağımı iddia etmişti sözde yanındakini hiç sevmiyomuş bana aşıkmış bik bik bik. 1.5 yıl geçti benim ex hala o sevmediği yanındakiyle
Canim falin gelince yorum yapar misin merak ettim nasil katinası :) kahvesi iyiydi bendeHahahah bakalım bana ne dicek
Tamamdır :)Canim falin gelince yorum yapar misin merak ettim nasil katinası :) kahvesi iyiydi bende
Elifsude1453 dedi: ↑
Kart fallarında sonuc olumsuz ( ters yıldız kılıç dokuzlusu vs ) çıkan fallarımin hepsi oldu cidden büyük mutsuzluk hayal kırıklıgı yasadm ... Sonuc güzel çıkan ( güneş kupa onlusu vs ) hiçbiri çıkmadı .... Olumsuz anında yaşanıyor ters Yildiz çıkan falımı 2 gün sonra yasadım ... Nedeni ne bunun ya???
Boşver nedenini:).Yaşanacak varsa yaşanıyor..
Canım falın hala duruyormuş çıkan kartları atsana sadece yorumluym öZel veya burdan yada yaz burayaElifsude1453 dedi: ↑
Kart fallarında sonuc olumsuz ( ters yıldız kılıç dokuzlusu vs ) çıkan fallarımin hepsi oldu cidden büyük mutsuzluk hayal kırıklıgı yasadm ... Sonuc güzel çıkan ( güneş kupa onlusu vs ) hiçbiri çıkmadı .... Olumsuz anında yaşanıyor ters Yildiz çıkan falımı 2 gün sonra yasadım ... Nedeni ne bunun ya???
Boşver nedenini:).Yaşanacak varsa yaşanıyor..
Bir falcıya ( özellikle cok tutulan falcılar) kötü yorum yapılınca farkettyseniz ondan sonraki yorumlar hep savunmacı her dediğini yasadım sen ne diyosun vs vs yorumlar yapılıyır.. Bence falcı etrafında ne kadar tanıdık vs varsa fal attrıp olumlu yorum yaptırıyorbiraz paranoyak bi düşünce ama ....
kızlar merhaba. sezgiyi nasıl yakalıyorsunuz mailleyle mail adresini yazabilecek varsa çok teşekkür ederim şimdiden. birde naira şuman hakkında düşüncelerinz nelerdir merak ediyrm iyi bayramlar herkese musmutlu bayramlarınız olsun
Tatilini yapp doyaa doyaaaa ohhhhh bizim yerimizedee :) bende falcımı izmirde bulmuştum gerçi :) adamın dedikleri cıkıyor halaKızlar bodrumda olan varsa söyleyeyim gümbette medyum didem var bugüm gittik arkadaşımla çok beğendik haberiniz olsun. Bu arada hepinize iyi bayramlar :)
Kız burda da gitmicektim bi arkadaşımla denk geldik. O da bizim gibi fal delisi o bulmuş hatta daha önce de gitmiş o. Gümbette herkes biliyo hahahaha. Suratsız bi kadın baya itti enerjisi nedenseTatilini yapp doyaa doyaaaa ohhhhh bizim yerimizedee :) bende falcımı izmirde bulmuştum gerçi :) adamın dedikleri cıkıyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?