Binnaz Abla

Canım falın hala duruyormuş çıkan kartları atsana sadece yorumluym öZel veya burdan yada yaz buraya

Bir falcıya ( özellikle cok tutulan falcılar) kötü yorum yapılınca farkettyseniz ondan sonraki yorumlar hep savunmacı her dediğini yasadım sen ne diyosun vs vs yorumlar yapılıyır.. Bence falcı etrafında ne kadar tanıdık vs varsa fal attrıp olumlu yorum yaptırıyor biraz paranoyak bi düşünce ama ....

Hümaya bri serzenişde bulunmuş 1 yıldır nişanlıym hep danıştım hep dediklernz doğru ama gaybı Allah blir vs vs 1 yıllık nişanlıkk döneminden sonra ayrılmış.. Fallara güvenip uzatmış durumu sonuc hüsran...evet falcı durumu analiz eder bilir o anki olup bitenleri vs belki yakın gelecegi de az buçuk kestirir ama geleceği Allah bilir şüphesiz...​

Bende dikkat ediyorum ona ama millet genelde puu piss seklinde savunmaya gecmeye merakli yani falcinin tanidigiymis gibi hatta kendileri dogurmuşçasına sahipleniyorlar valla fanatikler..

Bir şey merak ediyorum .
Ben Bınnazda hıc ıade hakkımı kullanmadım. yanı sırf iade hakkım var diye çok aşırı memnunıyetsız olmadıgım bı faldan iade almak sanki falcının hakkına girmek gibi geliyor siz nasıl dusunuyorsunuz ? her ay iade hakkınızı mutlaka kullanıyor musunuz

Kızlar bodrumda olan varsa söyleyeyim gümbette medyum didem var bugüm gittik arkadaşımla çok beğendik haberiniz olsun. Bu arada hepinize iyi bayramlar :)
Tatilini yapp doyaa doyaaaa ohhhhh bizim yerimizedee :) bende falcımı izmirde bulmuştum gerçi :) adamın dedikleri cıkıyor hala

Tatilini yapp doyaa doyaaaa ohhhhh bizim yerimizedee :) bende falcımı izmirde bulmuştum gerçi :) adamın dedikleri cıkıyor hala
Kız burda da gitmicektim bi arkadaşımla denk geldik. O da bizim gibi fal delisi o bulmuş hatta daha önce de gitmiş o. Gümbette herkes biliyo hahahaha. Suratsız bi kadın baya itti enerjisi nedense

Aylin çok tatlı dilli bir bayan selin imer,ecem23 le aynı şeyleri söylediler gelecekle ilgilide aynı şeyler.geysuyla ters olarak. Geysu geçmişle aylinle ters düştü hangisine inansam kafam karıştı..(((((( ama şuan aylin selin imer ve ecem23 doğrultusunda ilerliyor durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…