ben denemedim ama fiyatı suan cok uygun 13 tlCemile başaran'ı deneyen var mı kızlar?
O da beni ex le barıştırmıştı sorsan şimdi ex in adını hatırlamam ya bu aylinmiş meryemmiş nairaymış çok pembeci tiplerKIZLAR NAİRA ŞUMAN NASIL
Canım bilmiyorum ki enerji meselesi ya biraz benim selenayla tutar enerjim onun dışında serüven anda iyiydi ama gelecek zıttı biraz. Esteri severim ben. Ayışığını severim. Medyum cemi severim. Başka da gelmiyor aklıma. Sen kimleri önerirsinteşekkür ederim canım peki kimi önerirsn çoğunu denedim bende ama
Yalan hepsi bütün falcılar uyduruyoah benim salak kafam ne diyee bekliyorumkii. Gözlerimle görüyorum yinede uslanmıyorum falcıya inanmak istiyorum. Kimse inanmasın yaa ciddiyimm hayal kırıklıgınız daha büyük oluyor
Numara alsaydin hayatim belki bakardi bize deKızlar bodrumda olan varsa söyleyeyim gümbette medyum didem var bugüm gittik arkadaşımla çok beğendik haberiniz olsun. Bu arada hepinize iyi bayramlar :)
Ayyy telefonda bakar mı bilmem kiii. Hiç aklıma gelmedi yarın öğrenirim amaNumara alsaydin hayatim belki bakardi bize de
Ayyy telefonda bakar mı bilmem kiii. Hiç aklıma gelmedi yarın öğrenirim ama
Tatilini yapp doyaa doyaaaa ohhhhh bizim yerimizedee :) bende falcımı izmirde bulmuştum gerçi :) adamın dedikleri cıkıyor hala
ben mail attım ama dönmedi :/Bu aralar selenaya baktıran var mı?
Bana da dönmedi internet az çeken bir yerdeymiş ama metakla bekliyorum falıben mail attım ama dönmedi :/
İzmir'deki kim?
Twittera ben de şok oluyorum ya bi de fenomenlere para mı veriyorlar bedava mı bakıyorlar artık sürekli kendi relamlarını yaptırıyorlarbayaa ortalıkda instagram da, facebook da hatta twitter da bile fal bakan online falcılar var. ben bir kac tanesini denedim. sizin baktırdıklarınız oldu mu hiç ? yine bir tane (tavsiye üzerine) birisini önerdiler. baktırmadım ama sayfasında baya kendi reklamını yapmıs. bende yazmıyım burdan double reklam olmasın smdi :) dün de twitter da denk geldim baya cogalmıs ordan burdan bakan.. deneye deneye bulcaz bakalım amaç deneyim kazanmak
Twittera ben de şok oluyorum ya bi de fenomenlere para mı veriyorlar bedava mı bakıyorlar artık sürekli kendi relamlarını yaptırıyorlar
kızlarağasında murat diye birisi ama yerin adını hatırlamıyorum :)
adamın dediği çıktı agustos ayında hemde hiç yokken şaşkınım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?