Binnaz Abla

teşekkür ederim canım peki kimi önerirsn çoğunu denedim bende ama
Canım bilmiyorum ki enerji meselesi ya biraz benim selenayla tutar enerjim onun dışında serüven anda iyiydi ama gelecek zıttı biraz. Esteri severim ben. Ayışığını severim. Medyum cemi severim. Başka da gelmiyor aklıma. Sen kimleri önerirsin

bayaa ortalıkda instagram da, facebook da hatta twitter da bile fal bakan online falcılar var. ben bir kac tanesini denedim. sizin baktırdıklarınız oldu mu hiç ? yine bir tane (tavsiye üzerine) birisini önerdiler. baktırmadım ama sayfasında baya kendi reklamını yapmıs. bende yazmıyım burdan double reklam olmasın smdi :) dün de twitter da denk geldim baya cogalmıs ordan burdan bakan.. deneye deneye bulcaz bakalım amaç deneyim kazanmak

Twittera ben de şok oluyorum ya bi de fenomenlere para mı veriyorlar bedava mı bakıyorlar artık sürekli kendi relamlarını yaptırıyorlar

Twittera ben de şok oluyorum ya bi de fenomenlere para mı veriyorlar bedava mı bakıyorlar artık sürekli kendi relamlarını yaptırıyorlar

bence kesinlikle para donuyor zaten bır urun tanıtırken bile alıyorlar para,şu meşhur youtuberin tavsiyesiyle arkadaşım beni götürmüştü kız öyle bir anlatmış ki sanırsın nostradamus, beklentim tavandı :) hayatımda bu kadar kötü bir fal baktırmamıştım acayıp kalabalıktı ve kadın soruyordu benı nerden buldunuz görkemden mi diye o zaman jeton düştü

aman yani bu sitelere laf ediyoruz onlar daha beter eminim V vaselin

Kızlar Binnaz'ın çok duyulmuş iki falcısı var biliyorsunuz ki biri Hira diğeri Hüma... Hira'ya baktırdım, öyle bir yorumladı ki ne iyi ne de kötü diyebilirim. Yorum yapamıyorum yani. Hüma ukte kaldı içimde, ona da baktırsam diyorum... Hüma'ya baktıranlara sesleniyorum bana bir görüşlerinizi aktarın kardeşlerim, ablalarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…