Ben her seferinde hata alıyorum ve her seferinde bana gerizekalı muamelesi yapıyorlarKızlar byv'da yakın Zaman'da baktıran var mı? Bir iki seferdir mobil ödeme kısmında hata alıyorum siz de yaşıyor musunuz aynı problemi?
Her mobil odemede ayni sorunu yasiyorum balim . Ödeme sistemlerinin problemli oldugunu kabul edip duzeltmediler bir turlu bir de uyenin hatasi diyorlar. Bir tek bu sitede yasaniyor bu sorunKızlar byv'da yakın Zaman'da baktıran var mı? Bir iki seferdir mobil ödeme kısmında hata alıyorum siz de yaşıyor musunuz aynı problemi?
Ben her seferinde hata alıyorum ve her seferinde bana gerizekalı muamelesi yapıyorlar
Her mobil odemede ayni sorunu yasiyorum balim . Ödeme sistemlerinin problemli oldugunu kabul edip duzeltmediler bir turlu bir de uyenin hatasi diyorlar. Bir tek bu sitede yasaniyor bu sorun
Kızlar Binnaz'ın çok duyulmuş iki falcısı var biliyorsunuz ki biri Hira diğeri Hüma... Hira'ya baktırdım, öyle bir yorumladı ki ne iyi ne de kötü diyebilirim. Yorum yapamıyorum yani. Hüma ukte kaldı içimde, ona da baktırsam diyorum... Hüma'ya baktıranlara sesleniyorum bana bir görüşlerinizi aktarın kardeşlerim, ablalarım...
Mesah tekrarı
Hira kahve bakmıyordu ki :)
.Binnazın çoğu dandik zaten
Hüma pespembe herkese eski sevgilin dönecek diyor sorsan da sormasan da
Hira yuvarlak bir şeyler sallıyor işte kahvesi gayet dandikti buraya kopyalarım isteyen olursa
siz bahsedince binnaz hesabıma girip baktım. yaklaşık 2 sene önce baktırmışım Hüma'ya maalesef dediklerinden tek çıkan yok. o zaman yeni bir ilişkiye başlamıştım, beni ailesiyle tanıştırcağnı ve bu durumun sonunda evliliğin çok yüksek olasılık olacağını yazmış. devamında yazdığı şeyler de var ama hiç biri olmadı. biz ayrıldık hatta 1 yıl sonra..
Hümanın ilk falını birebir yasadım cok da olumsuzda adamın hayatındaki. Kadını vs herseyi döktü pembeci değldi hiç ikinci falı da aslında kartlara göre doğruydu .. Bazı durumlar oldu forumutakip edenler biliyor tekrar bAhsetmicem.hümaya 2 kere danıştım blmıyorum ama kadının falı doyurucu oluyor analizleri ve samimi buluyorum ben .. Hani pembeci vs deniyo ulaşmak imkansz durumda su an kadına.. Anında doluyo...
.
Hümanın ilk falını birebir yasadım cok da olumsuzda adamın hayatındaki. Kadını vs herseyi döktü pembeci değldi hiç ikinci falı da aslında kartlara göre doğruydu .. Bazı durumlar oldu forumutakip edenler biliyor tekrar bAhsetmicem.hümaya 2 kere danıştım blmıyorum ama kadının falı doyurucu oluyor analizleri ve samimi buluyorum ben .. Hani pembeci vs deniyo ulaşmak imkansz durumda su an kadına.. Anında doluyo...
siz bahsedince binnaz hesabıma girip baktım. yaklaşık 2 sene önce baktırmışım Hüma'ya maalesef dediklerinden tek çıkan yok. o zaman yeni bir ilişkiye başlamıştım, beni ailesiyle tanıştırcağnı ve bu durumun sonunda evliliğin çok yüksek olasılık olacağını yazmış. devamında yazdığı şeyler de var ama hiç biri olmadı. biz ayrıldık hatta 1 yıl sonra.
popüler falcılar bana tutmuyor anladım ki :)
Alttaki yorumlara göre baktıranlar her dediğini yasadım diyoBurdaki insanlarin %90i Huma icin pembe demis, ilk kez sizden duydum aksini.
Binnazda genel bir pembelik var zaten, sanirim ise alinirken falcilara pembe olmalari ogutleniyor. Millete afyon verip bulutlarda ucmeye alistirsinlar ki, ayaklari kesilmesin. Yoksa baska turlu 37 tllik, 47 tllik fali satamazsiniz.
Sekerim gaybi bilmek gercekten cok zor. Bana efsane cikti diyecegim , tellwe Luna06, tellwe Derin ve meshur Fatima'dir. Bir de Binnaz'da astro bakan bir cocuk var Taygun'du sanirim adi. Onlar disinda ani super bilenlerin hicbirinin gelecegi tutmamis.
Falalem'deki Meryem degisti, ilk Meryem'e baktirmistim ben hatun felaket bilmisti. Dehset bir hatundu ama sonra yerine baska biri geldi, simdikini tavsiye etmem.
Genel olarak online fal tiri viri bence :) Bana super cikti dedigim insanlara hep yuz yuze baktirdim. Bir de efsane Cezmi'ye telefonda baktirmistim uzun vadede acaip cikti. Ben 5 parasiz ogrenciyken bana kendi sirketin olacak demisti burayi tutturamadi demistim ama simdi calistigim sirkete ortagim
Sekerim gaybi bilmek gercekten cok zor. Bana efsane cikti diyecegim , tellwe Luna06, tellwe Derin ve meshur Fatima'dir. Bir de Binnaz'da astro bakan bir cocuk var Taygun'du sanirim adi. Onlar disinda ani super bilenlerin hicbirinin gelecegi tutmamis.
Falalem'deki Meryem degisti, ilk Meryem'e baktirmistim ben hatun felaket bilmisti. Dehset bir hatundu ama sonra yerine baska biri geldi, simdikini tavsiye etmem.
Genel olarak online fal tiri viri bence :) Bana super cikti dedigim insanlara hep yuz yuze baktirdim. Bir de efsane Cezmi'ye telefonda baktirmistim uzun vadede acaip cikti. Ben 5 parasiz ogrenciyken bana kendi sirketin olacak demisti burayi tutturamadi demistim ama simdi calistigim sirkete ortagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?