Binnaz Abla

Kızlar byv'da yakın Zaman'da baktıran var mı? Bir iki seferdir mobil ödeme kısmında hata alıyorum siz de yaşıyor musunuz aynı problemi?
Her mobil odemede ayni sorunu yasiyorum balim . Ödeme sistemlerinin problemli oldugunu kabul edip duzeltmediler bir turlu bir de uyenin hatasi diyorlar. Bir tek bu sitede yasaniyor bu sorun

Ben her seferinde hata alıyorum ve her seferinde bana gerizekalı muamelesi yapıyorlar

Her mobil odemede ayni sorunu yasiyorum balim . Ödeme sistemlerinin problemli oldugunu kabul edip duzeltmediler bir turlu bir de uyenin hatasi diyorlar. Bir tek bu sitede yasaniyor bu sorun

haklısınız kızlar ezelden beri mobil ödeme sonrası mail falan atmak zorunda kalıyoruz da benim bu sefer yaşadığım farklı bi problem ödeme sırasında sayfada hata mesajı alıyorum. yani ödemeyi de yapamıyorum.

Binnazın çoğu dandik zaten
Hüma pespembe herkese eski sevgilin dönecek diyor sorsan da sormasan da
Hira yuvarlak bir şeyler sallıyor işte kahvesi gayet dandikti buraya kopyalarım isteyen olursa

Kizlar ceren esemen nasildir kredim vardi attim pembecimidir arkadasimiz

bilgehatun da patlamış. ona göre o zamanki sevgilim beni ailesiyle tanıştırıyormuş 2016 da filan falan. ama hayatlarımızla ilgili diğer detayları bilmiş üstelik ben yazmadan. bu anlamda şu ana dek okuduğum fallarda byzmelek in falı ile birlikte en çok tutma oranına sahip olanlar.
ama byzmelek her falında fikir değiştirmiş. ayrıntıları, anlık durumları biliyor ama gelecek hep değişmiş. bi yerde kaderin derken diğer yerde bu adamda büyü var sizin iş olmaz demiş.

Binnazın çoğu dandik zaten
Hüma pespembe herkese eski sevgilin dönecek diyor sorsan da sormasan da
Hira yuvarlak bir şeyler sallıyor işte kahvesi gayet dandikti buraya kopyalarım isteyen olursa
.
Hümanın ilk falını birebir yasadım cok da olumsuzda adamın hayatındaki. Kadını vs herseyi döktü pembeci değldi hiç ikinci falı da aslında kartlara göre doğruydu .. Bazı durumlar oldu forumutakip edenler biliyor tekrar bAhsetmicem.hümaya 2 kere danıştım blmıyorum ama kadının falı doyurucu oluyor analizleri ve samimi buluyorum ben .. Hani pembeci vs deniyo ulaşmak imkansz durumda su an kadına.. Anında doluyo...

siz bahsedince binnaz hesabıma girip baktım. yaklaşık 2 sene önce baktırmışım Hüma'ya maalesef dediklerinden tek çıkan yok. o zaman yeni bir ilişkiye başlamıştım, beni ailesiyle tanıştırcağnı ve bu durumun sonunda evliliğin çok yüksek olasılık olacağını yazmış. devamında yazdığı şeyler de var ama hiç biri olmadı. biz ayrıldık hatta 1 yıl sonra.

popüler falcılar bana tutmuyor anladım ki :)

Burdaki insanlarin %90i Huma icin pembe demis, ilk kez sizden duydum aksini.

Binnazda genel bir pembelik var zaten, sanirim ise alinirken falcilara pembe olmalari ogutleniyor. Millete afyon verip bulutlarda ucmeye alistirsinlar ki, ayaklari kesilmesin. Yoksa baska turlu 37 tllik, 47 tllik fali satamazsiniz.

Sekerim gaybi bilmek gercekten cok zor. Bana efsane cikti diyecegim , tellwe Luna06, tellwe Derin ve meshur Fatima'dir. Bir de Binnaz'da astro bakan bir cocuk var Taygun'du sanirim adi. Onlar disinda ani super bilenlerin hicbirinin gelecegi tutmamis.

Falalem'deki Meryem degisti, ilk Meryem'e baktirmistim ben hatun felaket bilmisti. Dehset bir hatundu ama sonra yerine baska biri geldi, simdikini tavsiye etmem.

Genel olarak online fal tiri viri bence :) Bana super cikti dedigim insanlara hep yuz yuze baktirdim. Bir de efsane Cezmi'ye telefonda baktirmistim uzun vadede acaip cikti. Ben 5 parasiz ogrenciyken bana kendi sirketin olacak demisti burayi tutturamadi demistim ama simdi calistigim sirkete ortagim

G
Alttaki yorumlara göre baktıranlar her dediğini yasadım diyo sorun bizde sanırım ....

MissCherryBlossom cherry cim fatima dedigin nerdeki olan ?

LoveMeKyrenia A audrey_24 bende baktırdım facebookdaki iki kisiye ve isntagramdan bir kisiye.. oyle harıkaydı diyemem ama normaldi. bu simdi övülen yeni kisiye daha once calıstıgımız yerde biri baktırmıs cok fazla bilmis. biraz da kırık bi tip anlarsınız :)) baya müsterisi var gözüküyor.

Kiz bu cezmi hala iyi mi ki? 150 ye bakan adam di mi bu ?

BZm bi arkadas tasulA ya baktırıyor İstanbul daymış büyü var adamda dyp 400 tl sni aldı...olayda olumsz sonuçlandı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…