Binnaz Abla

BZm bi arkadas tasulA ya baktırıyor İstanbul daymış büyü var adamda dyp 400 tl sni aldı...olayda olumsz sonuçlandı yani

400 fala verilir mi yahu. Hadi bizde zamaninda 20 30 diye diye verdik ama bir kisiye 400 vermek bilmiyorum pek saglikli bir durum degil. Ben oyle falcilara kizmiyorum alsinlar kardesim 500 de alsinlar 1000 de alsinlar. 20 30 vermek baska 400 vermek cok baska. O paranin verildigi kisilerim buyuyle muyuyle ugrastigi cok asikar zaten.

Şimdi de bekletiyor kızı kasımı bekle ekimi bekle Mayıs'ta dönecek vs büyü işi fos cıktı tabi ....hep yalan dolan

Hiraya gecen yil katina baktirdim. Canim pembe tablo cizmiyorum dedi ama ne dedigini yasadim ne dedigi gibi birini gordum.. beni analizi iyiydi ama karsi taraf, gelecek, egitim falan hiicbir sey cikmadi. Verdigi tarih 1 seneyi gecti

Huma ise sorsan da sormasanda eski sevgiliyi donduruyor.Bak ablacim olmaz soyle soyle diyorsun yoooo gorceksin bak gor. Biliyorum o da ucar gider zaten vakit yok. Vakit verdigi tek seye de 7 ay dedi. Eskiden 2 ay derdi hepsi, sacma oldugunu anlamis uzatiyorlar artik. Aman ne guzel

Ay kızlarağasında çok falcı var Nası bulalım Murat'ı şimdi en önemli kısmı atlamışsın hahah.
İçinde değil dış taraftaydı cafenin ismi fısıltı :) @SimplyLove sagolsun hatırladım :) adamın adıda ömermiş murat değil :) bunadım ben iyice balık hafiza oldum :)

gelicek değil anda iyimiş ama bende bildi durumu

Ablalarım, kardeşlerim Hüma ve Hira'yı geçtik, katinada Ekin Sarpen, Müge Aydın ve Bilge Özdoğru'yu deneyen var mı? Ekin Sarpen bana çok dolu biri gibi geliyor kahve falında fakat katinayı bilemiyorum... Bu üç ismi deneyen olduysa yorumlarınızı bekliyorum... Lütfen...

Ben ekin sarpeni denedim ama pek begenmedim çok alakasızdi

Bu fala cok para yatırdım annem ablam hep yani şimdi eşim mali Müşavir ona sordum mailden bakan bilmem telefon hepsini yazıyorum mail telefon aldım şikayet edicem burayı okuyorlar bilgilerine olsunn çok üyelikli dışarda ayrı bakan burda üye olan herkesi istisnasız biliyorum biliyoruz çok uyardım ama reklamcıların gazına geldiler parayı Ağaçtan toplamayan akıllı Arkadaşlarım yoklar burda artık ne yaparlarsa yapsınlar millet enayi değil

Katinada önerebileceğiniz biri var mı? Benim falımda bir falcının dediği ile diğer falcının dediği uymuyor sağlama yapmam için son bir kişi lazım

Diğer sitelerin günahını almıyım ama binnazdaki yorumları sitenin yazdığını düşünüyorum ben
Sana bişi söylüym mü Elif Hanzade deki yorum aynısı ceren ezgi de de var .... Mesaj attm yönetime Binnazablacom a sakacı bi müşteri ikisine de yazmış dedi sonuna da :) yapmış gevsek .... Aynen Serpiştiriyooar yorumları araya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…