ayy herkesler biliyo bi ben bilmiyomusumKiz bu cezmi hala iyi mi ki? 150 ye bakan adam di mi bu ?
BZm bi arkadas tasulA ya baktırıyor İstanbul daymış büyü var adamda dyp 400 tl sni aldı...olayda olumsz sonuçlandı yani
400 fala verilir mi yahu. Hadi bizde zamaninda 20 30 diye diye verdik ama bir kisiye 400 vermek bilmiyorum pek saglikli bir durum degil. Ben oyle falcilara kizmiyorum alsinlar kardesim 500 de alsinlar 1000 de alsinlar. 20 30 vermek baska 400 vermek cok baska. O paranin verildigi kisilerim buyuyle muyuyle ugrastigi cok asikar zaten.[/QUOT
Şimdi de beklentiyor kızı ekimi bekle kasımı bekle su bu
Şimdi de bekletiyor kızı kasımı bekle ekimi bekle Mayıs'ta dönecek vs büyü işi fos cıktı tabi ....hep yalan dolan400 fala verilir mi yahu. Hadi bizde zamaninda 20 30 diye diye verdik ama bir kisiye 400 vermek bilmiyorum pek saglikli bir durum degil. Ben oyle falcilara kizmiyorum alsinlar kardesim 500 de alsinlar 1000 de alsinlar. 20 30 vermek baska 400 vermek cok baska. O paranin verildigi kisilerim buyuyle muyuyle ugrastigi cok asikar zaten.
Kiz bu cezmi hala iyi mi ki? 150 ye bakan adam di mi bu ?
MissCherryBlossom cherry cim fatima dedigin nerdeki olan ?
Kızlar Binnaz'ın çok duyulmuş iki falcısı var biliyorsunuz ki biri Hira diğeri Hüma... Hira'ya baktırdım, öyle bir yorumladı ki ne iyi ne de kötü diyebilirim. Yorum yapamıyorum yani. Hüma ukte kaldı içimde, ona da baktırsam diyorum... Hüma'ya baktıranlara sesleniyorum bana bir görüşlerinizi aktarın kardeşlerim, ablalarım...
İçinde değil dış taraftaydı cafenin ismi fısıltı :) @SimplyLove sagolsun hatırladım :) adamın adıda ömermiş murat değil :) bunadım ben iyice balık hafiza oldum :)Ay kızlarağasında çok falcı var Nası bulalım Murat'ı şimdi en önemli kısmı atlamışsın hahah.
Ben ekin sarpeni denedim ama pek begenmedim çok alakasızdiAblalarım, kardeşlerim Hüma ve Hira'yı geçtik, katinada Ekin Sarpen, Müge Aydın ve Bilge Özdoğru'yu deneyen var mı? Ekin Sarpen bana çok dolu biri gibi geliyor kahve falında fakat katinayı bilemiyorum... Bu üç ismi deneyen olduysa yorumlarınızı bekliyorum... Lütfen...
Bilgeye baktrma olumsuz dicek zatenBen ekin sarpeni denedim ama pek begenmedim çok alakasızdi
Hahahahahahahahaha ilahiBilgeye baktrma olumsuz dicek zatenpembe tablo çizmiyorumcu
Diğer sitelerin günahını almıyım ama binnazdaki yorumları sitenin yazdığını düşünüyorum benYa siz kimseyi begenemiyorsunuz da bu falcılara yorum yapan kim kim kim !!! Cok içten yorumları olanlar vAr dua eden falan !! Kafayı yicem !!
Sana bişi söylüym mü Elif Hanzade deki yorum aynısı ceren ezgi de de var .... Mesaj attm yönetime Binnazablacom a sakacı bi müşteri ikisine de yazmış dedi sonuna da :) yapmış gevsek .... Aynen Serpiştiriyooar yorumları araya.....Diğer sitelerin günahını almıyım ama binnazdaki yorumları sitenin yazdığını düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?