Binnaz Abla

Ya siz kimseyi begenemiyorsunuz da bu falcılara yorum yapan kim kim kim !!! Cok içten yorumları olanlar vAr dua eden falan !! Kafayı yicem !!

Ya ilk fal baktırışları acemiler
Ya embesiller
Ya da site kendisi yazıyor

C şıkkı diyorum ben.

Bakın benim topiğim var iyi kötü falcılar diye. Tüm binnazın ipliğini pazara çıkardım. İsteyene falları da atarım buraya da kopyalarım iddialıyım o sitenin %99u falcı falan değil yuvarlaktan sallayan tipler.
Ben her falcıya tek satır soru soruyorum "aşk hayatım ne olacak, teşekkür ederim. " kendi her şeyi döken falcı iyidir, soru sormazsanız çuvallayan dalcı değildir. Bana inanmayanlar gidin siz de baktırın binnazda sorunuz kısa, ayrıntısız. Sonra gelin buraya yazın.

Açın okuyun topiğimi ben çok para döktüm sizler dökmeyin diye yazdım.

Canım topiğin linkini atar mısın

Canım topiğin linkini atar mısın
Günde 20-30 fal bakan kişi zaten gercek falcı değldr ki? Gnoxis diye bi site var orda gercekten bu işle ilgilenen ( para için vs değl ) durugörü telepati gelecekten haber verme tarot felsefesi katina vs vs onlara cok komik geliyor bi günde 20-30 kişiye fal bakmak ... Imkansz yani... Online daki falcılar kart okuyo sadece cogu blmıyo kartların anlamını..ben de okurum kartı spesifik soru olursa kartn anlamını bilen biraz oturup çalışan herkesokur ... Ask hayatm. Ne olucak sorusunu tabi sallıcak spesfk değl

Canım Ekin Sarpen ve Müge Aydın hakkındaki tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

Mügenin katinası iyi değil çok karışık anlatıyor, anlamak için 3-5 kere dinlediğimi bilirim. Nitekim çıkmadı da falı ama ilk kahvesi muazzamdı, ikinci kahvesinde sorumu bile anlamamış iade aldım
Ekin sarpen iyiymiş bende uzun tarih vermiş o kadar uzun zamanda olmadı dediği, anlık durumda baya iyiymiş ama geçenlerde tekrar dinledim sadece kart yorumuymuş yaptığı. Yine de güzeldi ama o paraya değmez
Bilgeden kaç, cahiliye dönemindeyken giderdim azarlar gibi bakıyor. İlk falı sanırım çıktı ama son falı uzaktan yakından alakası yoktu. Genel anlamda olumsuz denmiş ama bana olumsuz değildi falları

Diğer sitelerin günahını almıyım ama binnazdaki yorumları sitenin yazdığını düşünüyorum ben

Ben de bunu falsepeti için düşünüyorum. Olumsuz yorumlar hiç mi hiç yayınlanmıyor hatta birine olumsuz yazılmışsa daha önce olumlu yazan birinin yorumu konuluyor ayrıca bir kişi hakkında ard arda tarihlerde sanki farklı kişiler yazmış gibi ama aynı şekilde "apla harikasın hep geliyom yine gelecem apla herşeyi biliyon herkezee tavsiye ediyomm aplan sıtar bebeyim" diye yorumlar var. Bunları sitenin yazdığına %99 eminim ben de

Canım peki Hüma ve Hira hakkında ne düşünüyorsun?

Canım peki Hüma ve Hira hakkında ne düşünüyorsun?

telefondan yazarken yanlışıkla gönderdim ya. hümanın altına daha öncekiler çıktı diyenlerden biri de benim, bende çıktı cidden onun falları. eski sevgiliyle barıştırma olayına çok şahit oldum doğrudur ama olumsuz bir şey görünce de acımadan söylüyor, bana da söyledi zamanında. ama ondan akıl almayı seviyorum daha çok, dediklerini yaptığında işe yarıyor. bir de fallara ilk sardığım zamanlarda çok çok ciddi bir şeyi bana sadece hüma ve şevval söylemişti o yüzden hakkını yiyemem. kimine çok pembeci tabi
hira için de pembeci diyenler çoğunlukta olsa da bana da aslında onun bütün falları çıktı. hatta son 2 falı direk olumsuzdu. biri beklediğim gibi olumsuzdu diğeri de hiç tahmin etmediğim şekilde olumsuzdu. hatta bana olumsuz konuşan tek kişi oydu (hüma ne dedi dersen bunu ona sormamıştım) o zaman işime gelmemişti ama gerçekten dediği gibi oldu ve son 2 olumsuz falı da çıktı

Yıllardır falcilar a gide gide öğrendik artık boş kızlar geçmişi okuo lar gelecek yok malesef daha bilen görmedim beni daha doğrusu bilemediler hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…