- 23 Ağustos 2012
- 51.904
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.796
- 898
Ya siz kimseyi begenemiyorsunuz da bu falcılara yorum yapan kim kim kim !!! Cok içten yorumları olanlar vAr dua eden falan !! Kafayı yicem !!
Canım topiğin linkini atar mısınYa ilk fal baktırışları acemiler
Ya embesiller
Ya da site kendisi yazıyor
C şıkkı diyorum ben.
Bakın benim topiğim var iyi kötü falcılar diye. Tüm binnazın ipliğini pazara çıkardım. İsteyene falları da atarım buraya da kopyalarım iddialıyım o sitenin %99u falcı falan değil yuvarlaktan sallayan tipler.
Ben her falcıya tek satır soru soruyorum "aşk hayatım ne olacak, teşekkür ederim. " kendi her şeyi döken falcı iyidir, soru sormazsanız çuvallayan dalcı değildir. Bana inanmayanlar gidin siz de baktırın binnazda sorunuz kısa, ayrıntısız. Sonra gelin buraya yazın.
Ya ilk fal baktırışları acemiler
Ya embesiller
C şıkkı diyorum ben.
Bakın benim topiğim var iyi kötü falcılar diye. Tüm binnazın ipliğini pazara çıkardım. İsteyene falları da atarım buraya da kopyalarım iddialıyım o sitenin %99u falcı falan değil yuvarlaktan sallayan tipler.
Ben her falcıya tek satır soru soruyorum "aşk hayatım ne olacak, teşekkür ederim. " kendi her şeyi döken falcı iyidir, soru sormazsanız çuvallayan dalcı değildir. Bana inanmayanlar gidin siz de baktırın binnazda sorunuz kısa, ayrıntısız. Sonra gelin buraya yazın.
Açın okuyun topiğimi ben çok para döktüm sizler dökmeyin diye yazdım.
Günde 20-30 fal bakan kişi zaten gercek falcı değldr ki? Gnoxis diye bi site var orda gercekten bu işle ilgilenen ( para için vs değl ) durugörü telepati gelecekten haber verme tarot felsefesi katina vs vs onlara cok komik geliyor bi günde 20-30 kişiye fal bakmak ... Imkansz yani... Online daki falcılar kart okuyo sadece cogu blmıyo kartların anlamını..ben de okurum kartı spesifik soru olursa kartn anlamını bilen biraz oturup çalışan herkesokur ... Ask hayatm. Ne olucak sorusunu tabi sallıcak spesfk değlCanım topiğin linkini atar mısın
Ya ilk fal baktırışları acemiler
Ya embesiller
C şıkkı diyorum ben.
Açın okuyun topiğimi ben çok para döktüm sizler dökmeyin diye yazdım.
Ablalarım, kardeşlerim Hüma ve Hira'yı geçtik, katinada Ekin Sarpen, Müge Aydın ve Bilge Özdoğru'yu deneyen var mı? Ekin Sarpen bana çok dolu biri gibi geliyor kahve falında fakat katinayı bilemiyorum... Bu üç ismi deneyen olduysa yorumlarınızı bekliyorum... Lütfen...
Diğer sitelerin günahını almıyım ama binnazdaki yorumları sitenin yazdığını düşünüyorum ben
Mügenin katinası iyi değil çok karışık anlatıyor, anlamak için 3-5 kere dinlediğimi bilirim. Nitekim çıkmadı da falı ama ilk kahvesi muazzamdı, ikinci kahvesinde sorumu bile anlamamış iade aldım
Ekin sarpen iyiymiş bende uzun tarih vermiş o kadar uzun zamanda olmadı dediği, anlık durumda baya iyiymiş ama geçenlerde tekrar dinledim sadece kart yorumuymuş yaptığı. Yine de güzeldi ama o paraya değmez
Bilgeden kaç, cahiliye dönemindeyken giderdim azarlar gibi bakıyor. İlk falı sanırım çıktı ama son falı uzaktan yakından alakası yoktu. Genel anlamda olumsuz denmiş ama bana olumsuz değildi falları
Canım Ekin Sarpen ve Müge Aydın hakkındaki tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
ÜCanım peki Hüma ve Hira hakkında ne düşünüyorsun?
Yollayim mi o zaman :))Kızlar ben size bakarım ücretsiz :)
Canım peki Hüma ve Hira hakkında ne düşünüyorsun?
banada bkr msn cnm :)Kızlar ben size bakarım ücretsiz :)
Bende de patlamistiBu arada yine geysunun patladığı ecem23ün haklı çıktığını bir gündeyim. Geysuyu gerçekten sevdim cok nazik cok özenli bakan biri anda falan iyi ama geleceği tırt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?