- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Canım fikrini yaz mutlaka bana baktığı ilk kahve harikaydı söylediklerinden çıkanlar da oldu ama esas mesele değil sonraki fallar boştu biraz ama ne düşünüceksin merak ettimester kiraya katina attım şimdi. beklemedeyim
Ablalarım, kardeşlerim Hüma ve Hira'yı geçtik, katinada Ekin Sarpen, Müge Aydın ve Bilge Özdoğru'yu deneyen var mı? Ekin Sarpen bana çok dolu biri gibi geliyor kahve falında fakat katinayı bilemiyorum... Bu üç ismi deneyen olduysa yorumlarınızı bekliyorum... Lütfen...
Ne fali attiniz eceme?Bu arada yine geysunun patladığı ecem23ün haklı çıktığını bir gündeyim. Geysuyu gerçekten sevdim cok nazik cok özenli bakan biri anda falan iyi ama geleceği tırt
Katina atmıştım canımNe fali attiniz eceme?
Tamam hemen yazıcam :)Canım fikrini yaz mutlaka bana baktığı ilk kahve harikaydı söylediklerinden çıkanlar da oldu ama esas mesele değil sonraki fallar boştu biraz ama ne düşünüceksin merak ettim
Bugün girdi canımBen simdi eceme ask sonuc fali attim da en son ne zaman girmis bakabilen var mi?
Ben simdi eceme ask sonuc fali attim da en son ne zaman girmis bakabilen var mi?
Kk forumda bir arkadasın hümanın falını gönderdi cidden SAÇMALAMIŞ....Hikaye yazmış .... Kartlarla ilgisi alakası yok ... Pembiş pembiş Cdden :)))
Ben kartlarımı kendim de yorumlarım benmki 7 kartlık ilişki acılımıydı netti acılımım ok güzeldi... Arkadasa 10 kartlık imparator acmış ..... Sallamış ya alakası yok bi kere imparatorda kartların yeri bellidir savurmuş resmen.... Hüma bal bu mu dedim :/ sonuc kartı ters yol evlllge yormuşSen hümayı sevdin mi sevmedin mi anlamadım hiç bişey .
Ya tam umuta bakıyordum ucuzmuş atsam mı diye biliyor musun. Yağmuru denedim tutarsız bi olcak bi olmıycak diyo bi de bin saat kendini dinliyosun. Burçlardan yola çıkıyo onda da bence. Oğlak burcuğum ben, ama gram hırs yoktur. Yok çok hırslısın yok derslerin senin için çok önemli bilmem ne. Abla burayı okuyorsan ben senin bildiğin oğlaklardan değilimKızlar cemile başaran'ı deneyip beğendim. An ve geçmişle alakalı bildiği şeyler oldu, gelecekle alakalı çok bir şey söylemedi ama dediği şeyler çıkarsa yazarım
Falsepetinde umut ya da yağmur'u deneyen var mı?
Her zamanki ben baktırmıcam bu son yeter diyorum bunalıp atıyorum :)Kızlr ben çok bunaldım aslında fal atmayacaktım ama bana kahvede iyi birini önerir misiniz
Var ama şuan yok baktımHer zamanki ben baktırmıcam bu son yeter diyorum bunalıp atıyorum :)
Selin imer var binnazda ona baktırdın mı hiç?
Ya tam umuta bakıyordum ucuzmuş atsam mı diye biliyor musun. Yağmuru denedim tutarsız bi olcak bi olmıycak diyo bi de bin saat kendini dinliyosun. Burçlardan yola çıkıyo onda da bence. Oğlak burcuğum ben, ama gram hırs yoktur. Yok çok hırslısın yok derslerin senin için çok önemli bilmem ne. Abla burayı okuyorsan ben senin bildiğin oğlaklardan değilim
Ben falı atarken bi kişi sıraya girmiş ben sen sandım onuBen de ucuz diye atsam mı diye düşünüyordum. Fazla para kaptırmadan fal isteğimi köreltmeye çalışıyorumKendimi dinlemeye ihtiyacım yok, Yağmur'u eleyeyim o zaman.
Umut'u denersen beğenip beğenmediğini yazar mısın?
Her zamanki ben baktırmıcam bu son yeter diyorum bunalıp atıyorum :)
Selin imer var binnazda ona baktırdın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?