Binnaz Abla

Bilgeye tarot ve iskambil attim aasla fal tarzi yok. Yorum yapiyo ama kart yorumu degil sorunu yorumluyo.. enerjiye inaniyor belli cok klise bi soruya bu iskambildr cikmaz demisti. Bilge braz mantiktan yuruyor ama kader mantiksal islemiyor ve herkesin mantigi kendine :)

Muge aydina katina attim burda kahvesi begeniliyordu ama cikmamis cogu. Benim fal daha yeni sayilir ama hiiic o paraya degmez bir katinaydi. Zaten internetten kart fallarina sicak bakmiyorum artik bence katina atma mugeye

Ben simdi eceme ask sonuc fali attim da en son ne zaman girmis bakabilen var mi?

Kk forumda bir arkadasın hümanın falını gönderdi cidden SAÇMALAMIŞ....Hikaye yazmış .... Kartlarla ilgisi alakası yok ... Pembiş pembiş Cdden :)))

ecemin cevap vermeme huyu cok sinir bozucu diğerleri nasıl görüp cevap veriyor birtek onun sisteminde sorun yoktur heralde ,o kadının fallarını seviyorum ama cevap verme konusundada özenli olması gerekir .

Kızlar cemile başaran'ı deneyip beğendim. An ve geçmişle alakalı bildiği şeyler oldu, gelecekle alakalı çok bir şey söylemedi ama dediği şeyler çıkarsa yazarım

Falsepetinde umut ya da yağmur'u deneyen var mı?

Sen hümayı sevdin mi sevmedin mi anlamadım hiç bişey .
Ben kartlarımı kendim de yorumlarım benmki 7 kartlık ilişki acılımıydı netti acılımım ok güzeldi... Arkadasa 10 kartlık imparator acmış ..... Sallamış ya alakası yok bi kere imparatorda kartların yeri bellidir savurmuş resmen.... Hüma bal bu mu dedim :/ sonuc kartı ters yol evlllge yormuş ((

Ya tam umuta bakıyordum ucuzmuş atsam mı diye biliyor musun. Yağmuru denedim tutarsız bi olcak bi olmıycak diyo bi de bin saat kendini dinliyosun. Burçlardan yola çıkıyo onda da bence. Oğlak burcuğum ben, ama gram hırs yoktur. Yok çok hırslısın yok derslerin senin için çok önemli bilmem ne. Abla burayı okuyorsan ben senin bildiğin oğlaklardan değilim

Ben de ucuz diye atsam mı diye düşünüyordum. Fazla para kaptırmadan fal isteğimi köreltmeye çalışıyorum Kendimi dinlemeye ihtiyacım yok, Yağmur'u eleyeyim o zaman.
Umut'u denersen beğenip beğenmediğini yazar mısın?

Ben falı atarken bi kişi sıraya girmiş ben sen sandım onu yazarım tabiki zaten çok bi beklentim yok ya öyle azıcık konuşsun kafam dağılsın. Gelince falım yazarım

Her zamanki ben baktırmıcam bu son yeter diyorum bunalıp atıyorum :)
Selin imer var binnazda ona baktırdın mı hiç?

Selin İmer'in falı masal gibiydi. Sen çiçeksin, o böcek çok mutlu olacaksınız vs.
Yazım dili çok güçlü biri, fal baktıran kişileri bu yönüyle etkilediğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…