Binnaz Abla

Kızlar ester kira falım geldi ester kirada ecem23 aylin gibi aynı geleceği söyledi yani .. İlk dinlerken inancım yoktu ama daha detaylı ve diğerlernden daha güzeldi bence ve hep beklediğim bir kaç kelimeler vardı kişiler vardı fal baktırırken bunları ester söyledi bu beni etkiledi.

Canım çok sağol yorumun için inşallah çıkar ya aylin hakkında fikrim belli falcı değil o bence. Ester iyidir ama

Kizlar simdi baktirdigim tum online falcilari yorumlayip bir sure fala ara veriyorum. Mayista 1 yillik iliskim bitti,

Ruya Yildiz, inanilmaz derecede pembeci bizi evlendirmis aralikta baktirmisim gelecegim sadece bu kisiyleymis sozde.

Suzan Özyaz, yine aralıkta baktırmışım ilişkimin sorunsuz gideceğini evleneceğimi söylemiş, bu da pembeci anlayacağınız.

Natali Derinsu, mayıs ayında ilişkimize ara verdiğimizde baktırmıştım bana sevgilimin iki ay içinde çok kararlı şekilde geleceğini söylemiş bu da pembeci.

Aybüke Can, mayısta baktırmışım haziranda barıştırmış, hiçbir dediği tutmadı, pembeci

Ebru İyihuylu, bana hayatında kimsenin olmadığını öxellikle belirtmiş ama o dönem birileri varmış meğersem sonradan öğrendim, en önemli detayı görememiş.

Selin İmer, bu bayanın falı çok ilginç çünkü şöyle demiş:
Yine falinda senin sosyal medya hesaplari uzerinden yasamini takip etmeye calistigin bir baska insan oldugunu goruyorum. Bu senin yuregine yaklasmis ve seni gecmiste incitmis bir insan ve onun ile ilgili tum gelismeler seni ilgilendiriyor. Onun da benzer bicimde senin yasamini takip ettigini de soylemeliyim. Ama onun yaninda bir baska genc kizin oldugunu ve birbirlerine sarilmis olduklarini goruyorum. Bu beraberligine karsin halen senin yasamini takip ediyor olusu ise onun da halen seni unutamadigini gosterir. Bu gencin de tekrar karsina cikarak duygularini aciklayacagini goruyorum. Falinin goruntulerinde zayif ve yuzunde huzunlu bir anlam olan dalgali sacli biri olarak gorunuyor. Bu kısım tamamen doğru ama falım diğer kısımları fos.

Kemal Devrim, bana eylül 12 de biriyle tanışacağım 20 ekime dek konuşup sonra ilişkiye başlayacağımı söyledi, tarih olarak tutmadı ortada biri de yok. Ayrıca şu ana dek tek bir erkek arkadaşım olmasına rağmen iki kişi varmış gibi yorum yapmış, çok kibar biri ama beğenmedim.

Yesil cingene, karakter analizi muazzamdı eğer sabredersem eylülde düzeleceğimizi söyledi net patladı diyemem çünkü dediklerine uymadım.

Taraca, çok pişman olduğunu söyledi ama o egoyla pişman olacak biri değil maalesef, güzel bakmış ama daha zamanı var bi de bi tık pembeci sanki

Ecem23, tam olarak şöyle demişti 4 vade içinde farklı bir yola gireceksiniz ama bir şeyler olmayacak rayına oturmayacak küslükler olacak. Tam dediği tarihte gerçekten küslük yaşadık ama fal çok kısaydı ve sorumu bile yanıtlamadı.

Serkan Tek, sanırım en az beğendiğim fallardandı asla olmayan olayları yazmış an olarak bile çok kötüydü yani.

Asenat Kılıç, benim online olarak baktırdığım en iyi faldı sanırım telefonda baktı. Gelecek olarak vadesi var ama anlık olarak dediği yanlış hiçbir şey yoktu.

Sezgi Candan, an olarak gayet iyi ama gelecek odaklı o yüzden aralık ayına dek yorum tam yapamam.

Selena, an olarak beğendim aynı Sezgi gibi daha çok gelecek odaklı ama dedikleri mantıklıydı.

Neşe Eraslan, efsunlu, melek fal kutusundakiler hepsi pembeci.

Boyle yani :)

Aynen öyle. Her şey onun dediği gibi güllük gülistanlık olsa keşke.
Yeni biri olacak sana ama onunlada olmayacak mevcut kiside olmayacak diyeli bir sene gecti ama cikmadi mevcut kisi ile devam (o donem kisa bir ayrilik girmisti aramiza dusunun uzuntuden olmustum)

Son düzenleme:
Sadece şunu yazmak istiyorum hiçbir fala inanmayın.....ex için hepsi ama nerdeyse hepsi hayatında kimse yok dönecek dedi..ve bugün bizzat kendisinden öğrendimki hayatındaki kişi hala hayatında.......1 yıldır bittiğini söyleyenlerin hepsi patladı....diyicek hiçbişey bulamıyorum.sadece byv ilkay sen adım atarsan öğrenirsin dedi...doğru..
Ve selena 1 konuşma olcak durumları öğrenceksin devamı olmıcak dedi..
Lütfen bişey sormayın gercekten halim kötü foruma giremiycem bile.hepinize iyi bayramlar

İnşallah en hayırlısı olmuştur dualarımız seninle

..iyi bayramlar

Son düzenleme:
Kızlar birde bir tavsiye ester kira ve saraylı hanıma fal atarken burc tarihlerini yazın daha iyi oluyor

Aynı durumu bende yaşadım seni çok iyi anlıyorumm.. Kac gündür yazıyorum inanmayın diye hayal kırıklıgına ugramayın diyee. Lanet olsun demekten başka bişey diyemiyosun bogazının düğümlenmesiyle kalıyosun ortada. Ama Allahtan ümidini kesme hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…