- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Var ama şuan yok baktım
banada öyleydi masal yazmıstı.. kuş böcek çiçekSelin İmer'in falı masal gibiydi. Sen çiçeksin, o böcek çok mutlu olacaksınız vs.
Yazım dili çok güçlü biri, fal baktıran kişileri bu yönüyle etkilediğini düşünüyorum.
Ben ona bir donem cok baktirdim iyidir canimKızlar cemile başaran'ı deneyip beğendim. An ve geçmişle alakalı bildiği şeyler oldu, gelecekle alakalı çok bir şey söylemedi ama dediği şeyler çıkarsa yazarım
Falsepetinde umut ya da yağmur'u deneyen var mı?
Asla cikmayanlardanSelin İmer'in falı masal gibiydi. Sen çiçeksin, o böcek çok mutlu olacaksınız vs.
Yazım dili çok güçlü biri, fal baktıran kişileri bu yönüyle etkilediğini düşünüyorum.
Asla cikmayanlardan
Kızlar bakın şu nehiri rahat bırakın çok kötü bozuşcaz o benim falcım bi gider misiniz
ben gönderdim
Canım çok sağol yorumun için inşallah çıkar ya aylin hakkında fikrim belli falcı değil o bence. Ester iyidir amaKızlar ester kira falım geldi ester kirada ecem23 aylin gibi aynı geleceği söyledi yani .. İlk dinlerken inancım yoktu ama daha detaylı ve diğerlernden daha güzeldi bence ve hep beklediğim bir kaç kelimeler vardı kişiler vardı fal baktırırken bunları ester söyledi bu beni etkiledi.
Yeni biri olacak sana ama onunlada olmayacak mevcut kiside olmayacak diyeli bir sene gectiAynen öyle. Her şey onun dediği gibi güllük gülistanlık olsa keşke.
İnşallah en hayırlısı olmuştur dualarımız seninleSadece şunu yazmak istiyorum hiçbir fala inanmayın.....ex için hepsi ama nerdeyse hepsi hayatında kimse yok dönecek dedi..ve bugün bizzat kendisinden öğrendimki hayatındaki kişi hala hayatında.......1 yıldır bittiğini söyleyenlerin hepsi patladı....diyicek hiçbişey bulamıyorum.sadece byv ilkay sen adım atarsan öğrenirsin dedi...doğru..
Ve selena 1 konuşma olcak durumları öğrenceksin devamı olmıcak dedi..
Lütfen bişey sormayın gercekten halim kötü foruma giremiycem bile.hepinize iyi bayramlar
..iyi bayramlarSadece şunu yazmak istiyorum hiçbir fala inanmayın.....ex için hepsi ama nerdeyse hepsi hayatında kimse yok dönecek dedi..ve bugün bizzat kendisinden öğrendimki hayatındaki kişi hala hayatında.......1 yıldır bittiğini söyleyenlerin hepsi patladı....diyicek hiçbişey bulamıyorum.sadece byv ilkay sen adım atarsan öğrenirsin dedi...doğru..
Lütfen bişey sormayın gercekten halim kötü foruma giremiycem bile.hepinize iyi bayramlar[/QUOTE/ ]
iyi bayramlar canim
Aynı durumu bende yaşadım seni çok iyi anlıyorumm.. Kac gündür yazıyorum inanmayın diye hayal kırıklıgına ugramayın diyee. Lanet olsun demekten başka bişey diyemiyosun bogazının düğümlenmesiyle kalıyosun ortada. Ama Allahtan ümidini kesme hakkında hayırlısı olsun inşallah.Sadece şunu yazmak istiyorum hiçbir fala inanmayın.....ex için hepsi ama nerdeyse hepsi hayatında kimse yok dönecek dedi..ve bugün bizzat kendisinden öğrendimki hayatındaki kişi hala hayatında.......1 yıldır bittiğini söyleyenlerin hepsi patladı....diyicek hiçbişey bulamıyorum.sadece byv ilkay sen adım atarsan öğrenirsin dedi...doğru..
Lütfen bişey sormayın gercekten halim kötü foruma giremiycem bile.hepinize iyi bayramlar
O neymiş yaTellwede Eslina'ya enerji için gönderen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?