Bende bilmiyorum sayfasında gördüm, fal atmak yerine böyle bişeyi denemek isterim (tabi memnun kalan varsa)O neymiş ya
Sana lütfedip bakmış bana bakmadı bileEcem23 aşk sonuç falı epey olumsuzdu haklı çıkar diye düşünüyorum olumsuzlar tutuyor garip şekilde
İade mi etti?Sana lütfedip bakmış bana bakmadı bile
Aynenİade mi etti?
İlk falı da mı olumsuzduBende kendisine soru sordum ama cevaplamazsa akşam iade isteyeceğim ecem'e baktırdığım ikinci fal kısa bakıyor zaten üstüne sorduğum soruları da cebaplamyor, yarım bir fal oluyor o durumda da
O yarı olumsuz yarı olumluydu bu seferki baya olumsuz hatta erkek arkadaşım için marta dek birileriyle görüşücek ama ciddi bir ilişki o zaman dek olmayacak demiş...İlk falı da mı olumsuzdu
Söyledikleri olumsuz bile olsa gram negatif enerji hissetmediklerime baktırıyorum ben hep. Enerjisi temiz olsın da falı çıksın çıkmasın umrumda değil yaeceme 2 kere baktırdım ikisinde de soruma çok geç döndü, o da 2. kere yazdım soruyu ancak öyle.birinde görmedim sorulara girmiyorum dedi, öbüründe de hastaydım kusura bakma dedi. halbuki soru kısmı fal kadar önemli hatta bazı durumlarda sorunun cevabını beklemek daha zor. iki falı da olumsuzdu ecemin ikisi de çıkmadı ve özellikle 2.faldan sonra enerjim feci düştü sanki biri çekip aldı hepsini başıma da ağrılar girdi
Söyledikleri olumsuz bile olsa gram negatif enerji hissetmediklerime baktırıyorum ben hep. Enerjisi temiz olsın da falı çıksın çıkmasın umrumda değil ya
Eceme bende baktırdım olumsuz konuşuyor diye bana masal gibi yazmıştı evlilik görmüştü gel gör ki öyle olmadı.
kuzum sana herkes olumlu görmüştü ki ama.. ne olmussa artik yine ters tepmis sizde..
Aynen balım herkes ama herkes olumluydu kimse de demedi sonradan böyle olacak diye herkes evlendirdi falan hatta sultan falcı var o çocuk bile yaptırdı
Ay ben bilemiyorum artık kim ne nasıl nerde garip bişey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?