Binnaz Abla

Ecem23 aşk sonuç falı epey olumsuzdu haklı çıkar diye düşünüyorum olumsuzlar tutuyor garip şekilde

Son düzenleme:
Bende kendisine soru sordum ama cevaplamazsa akşam iade isteyeceğim ecem'e baktırdığım ikinci fal kısa bakıyor zaten üstüne sorduğum soruları da cebaplamyor, yarım bir fal oluyor o durumda da

eceme 2 kere baktırdım ikisinde de soruma çok geç döndü, o da 2. kere yazdım soruyu ancak öyle.birinde görmedim sorulara girmiyorum dedi, öbüründe de hastaydım kusura bakma dedi. halbuki soru kısmı fal kadar önemli hatta bazı durumlarda sorunun cevabını beklemek daha zor. iki falı da olumsuzdu ecemin ikisi de çıkmadı ve özellikle 2.faldan sonra enerjim feci düştü sanki biri çekip aldı hepsini başıma da ağrılar girdi

Söyledikleri olumsuz bile olsa gram negatif enerji hissetmediklerime baktırıyorum ben hep. Enerjisi temiz olsın da falı çıksın çıkmasın umrumda değil ya

Benimde çıkmaz umarım ve evet işte yarım bıraktığı için soru benim için faldan daha önemli şu an ama görüşleriniz kısmına bir kere yazabiliyorum zannedersem hani görmezse yapcak bir şeyim yok

Söyledikleri olumsuz bile olsa gram negatif enerji hissetmediklerime baktırıyorum ben hep. Enerjisi temiz olsın da falı çıksın çıkmasın umrumda değil ya

aynen ben de öyle bir daha atmıyorum o falı da ciddiye almıyorum. bana tarotcunun biri demişti eğer faldan sonra başına ağrılar girerse o kişiye bir daha sakın fal baktırma diye

Eceme 2 kere attim ne ilk attigimda ne son attigimda gram bir sey bilemedi. Ne anı bildi ne gelecegi. Dolayisiyla ecemin bildikleri oldukca sasirip allah allah iki ecem mi var acaba diyorum. Hani gelecek cikmaz da anı da bilemedi ki. Hatta fal bile degildi baktigi.

Bir de banu dogruda ayni seyi yasadim, site yonetimi iade etti hakliyim diye.

Ben soruda fazla detay verdiğim için an olarak bildi desem de bilmiş sayılmıyor sanırım çünkü resmen ayrılıktan sonra ki her şeyi anlatmışım saflık bende...

kuzum sana herkes olumlu görmüştü ki ama.. ne olmussa artik yine ters tepmis sizde..

Aynen balım herkes ama herkes olumluydu kimse de demedi sonradan böyle olacak diye herkes evlendirdi falan hatta sultan falcı var o çocuk bile yaptırdı

Ay ben bilemiyorum artık kim ne nasıl nerde garip bişey işte

Aynen balım herkes ama herkes olumluydu kimse de demedi sonradan böyle olacak diye herkes evlendirdi falan hatta sultan falcı var o çocuk bile yaptırdı

Ay ben bilemiyorum artık kim ne nasıl nerde garip bişey işte

Sanirim bu iste falcilarin da ozgur irade dedigi seyin etkisinden oluyor. Hergun hepimiz de farkli bir karar alabiliriz. Fallar sadece o an ki durumu gosteriyor, karsi tarafta sen de kaderde etki yapmazsaniz.
gecen bana arkadasim anlatiyor, senelerdir bi adam icin yapmadigi sey kalmadi. Artik biraktim diyor. Artik hic icimden bile gelmiyor ariyor mu soruyor mu me dusunuyor mu hic zerre umurumda degil dedi. Bunu hicbir falci goremezdi :)
bu yuzden bence oyle ya da boyle fala cok bel baglamamak gerek. Evet cikma olasiligi var ama etkileri unutmamak lazim.

Şu anda fiyatını35,40,45, 50 tl yapan hangi site olursa olsun (Binnaz abla,Bir yolun var;Fal sepeti;Fal alem) falcılara çoğumuz defalarca baktırdık sonuç kocaman bir HİÇ şu an bakıyorumya bir tane falları var yada boş bekliyorlar BAKTIRMAYALIM bunlara arkadaşlar sanal bir fala bu para cidden çok fazla bizi enayi yerine koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…