Binnaz Abla

aynen ben de öyle bir daha atmıyorum o falı da ciddiye almıyorum. bana tarotcunun biri demişti eğer faldan sonra başına ağrılar girerse o kişiye bir daha sakın fal baktırma diye
Bende bu durum Sezgi'de oldu, fali okuduktan sonra feci uykum geldi yerimden kalkmak istemedim esnemeye basladim surekli halsizdim o gece, olumsuzdu fal da. Hic boyle olmamisti daha once, enerji mi tutmamis oluyordur nedir...

Aynen balım herkes ama herkes olumluydu kimse de demedi sonradan böyle olacak diye herkes evlendirdi falan hatta sultan falcı var o çocuk bile yaptırdı

Ay ben bilemiyorum artık kim ne nasıl nerde garip bişey işte
Kart falı mı ?? Eğer öyleyse kartlarını söylersen şana sallayıp sallamadgjnı söylerm ....

Ben sırf o yüzden kart falı atamamaya gayret ediyorum. Kahve su vs tercihim

Kızlar tellwede kredim var atmıcaktım normalde fal da atıyım diyorum kahvede onerebileceğiniz kim var

Muscan diye birisi var baya ucuz ama guzel bakiyor az kredili arayana oneririm

Selam kızlar size birsey sorular. Fikriniz merak ediyorum.Benim konuştuğum bir adam vardı üç aydır konuşmuyoruz. Dün akşam whatsapptan resimli bayram mesajı attım sanki herkese atmış gibi ama aslında sadece ona attım atma sebebim acaba beni engellemiş mi onu öğrenmek istedim.Tek tık vardı interneti yoktu sabah görmüş saat sekiz buçuk ta komik bir ses kaydı bayram için göndermiş. Ben bir tuhaf oldum bayramın dördüncü günü sona günü niye ses kaydını whatsaptan paylasti sabahın köründe birinci ikinci günü olsa neyse.Ben bir tuhaf oldum.Acaba tek bana mı gönderdi bilmiyorum belkide öyle düşünmek istiyorum.Sizce kızlar.

Cok doğru
Belki bayramın 1. 2. Günü de göndermştr diğerlerine .... Ama sen attıktan sonra seninkini kutlamak için göndermştr.. Yani sadece sana karşılık vermiş bence

Elif Sude canım öyle mi dersin.Bir iki üçüncü gün atsa tamam hani herkese atmış bende ekliyim bana da gelmiş derim.Dün akşam ben attım sabah o atmış bir de ses kaydı bayram namazı son günü bir de bugün bitmiş nerdeyse bayram şart miydi atması sabahın sekizinci ilginç geldi.Az once de derya abla ucretsiz kahve fali gönderdim. Geçmişte kuş oldugunuz biri size adım atacak bu kişi karşı cinsten dedi.Sadece bana mı atmıştir acaba.

Evet kızlar sizin düşünceniz nedir
Merhaba Monfi. Biraz karisik yazmissin tam anlayamadim ama anladigim kadariyla yorumlayacak olursam bence toplu atmis olabilir cunku sana karsilik olsaydi sen attigin anda cevap verirdi diye dusunuyorum tabi olmayabilir de . Yine de sen bu tarz fikir almak icin yanlis bilmiyorsam bir derdim var kısmından konu açmalisin, burası fal ve falcı deneyimlerinin konusuldugu bir topic oldugundan yardim alamayabilirsin

e bayram mesajını siz atmışsınız ilk adam da cevap vermiş bunda çok düşünecek bir şey yok bence, size cevaben göndermiş gibi duruyor.

Neden herkese yollamadigini sadece bana attığını düşünüyorsun hadicanimsende

Neden herkese yollamadigini sadece bana attığını düşünüyorsun hadicanimsende

bayramda herkese ses kaydı yollayanı görmedim hiç de ondan. bi de zaten siz mesaj atmışsınız ona cevap olarak kayıt yollamış durduk yere yazmış olsa herkese attı diye düşünülebilir ama sabah okumuş cevap vermiş diyorsunuz o yüzden öyle düşündüm.

Aynen ses kaydı bana da ilginc geldi ya direk mesaj yazabilmeniz da resimli mesaj atanigördüm. Teşekkürler hadicanimsrnde

Ama hiç konuşmuyorduk dediğim dedik biriydi ben atsamda umursamaz diye düşünüyorum attığımla kalirim mesajı sadece diyodum kendime iyi geldi birazda olsa bana.

Bu arada geçen falsepetindeki umut a fal atanlar vardı bizden ne oldu nasıl buldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…