Binnaz Abla

Ama hiç konuşmuyorduk dediğim dedik biriydi ben atsamda umursamaz diye düşünüyorum attığımla kalirim mesajı sadece diyodum kendime iyi geldi birazda olsa bana.
Ayni durumu bnde yasadim toplu atmis gibi bir bayram mesajli resim attim gunduz okudu mavi tik oldu ama gece 12 de cvp yazdi hayirli bayrmlar sadece

Bu arada geçen falsepetindeki umut a fal atanlar vardı bizden ne oldu nasıl buldunuz?
Kuzum ben aklımdaki kişinin düşüncelerini merak ediyorum yazmıştım ileride olabilecekleri merak ediyorum yazmıştım fincanı aklımdaki kişinin yerine içip kapattığımı sanmış çocuğun falına bakmış o yüzden şaşkınım yani yorum yapamıyorum ama iyi niyetli bi kadına benziyor

Onlıne de bende çok fal baktırim ama baktım ki faturalar her ay kabaRika gelecekle ilgili hicbirsey tutmadi sadece karakter analizi geçmişi bilenler oldu arkadaşım bana derya abla kahve fali ücretsiz uygulaması nerdeyse her akşam fal atıyorum dedi çoğu şeyi tutturdu yor dedi ben de yükledim telime gerçekten bazı şeyleri tutturdu oluyor şekillere göre yorum yapıyor.

En azından ücretsiz onlıne de o kadar kişiye attım ki nerdeyse çoğu fos.Telle falci bacı da var ama onlar copy paste anında geliyo zaten yorum kafadan sallama.Derya Abla kahve fali cidden daha önce başka konuda da dediği şeyler olmuştu arkadaşlarımdan da duyuyorum eğlencesini atıyorum

Derya abla virali mi bu

Derya abla virali mi bu
Bu da ters Derya Abla virali... Hiç bir fal deneyimim yokken ücretli bir tarot atmıştım...
Nasıl bir şey olduğu bugün bile hala muammadır benim için...4 kartlı açılım...Ne açılımı, nasıl bir açılım 4 kart ile? Kartların anlamlarını çok bildiğimiz bir siteden kopyalayıp yapıştırmış. Nokta virgül düzeltme bile yapmadan... Soruma da "olacak heeee heee " türü cevap vermişti. Bu ne? diye mail attığımdaysa bir güzel terslenmiştim... O yüzden tamamen fos bir sitedir benim için Derya Abla.. Özellikle yazıyorum Derya Abla diye ki aramalarda bu mesaj çıksın... Benim gibi şaşıp yanılıp acemiliğine gelip de giden biri asla 2. kez gitmez. Hiç bilmeyen insanı bile irrite edecek düzeysizlikte bir site.... Hep yazmak istiyordum araya bir şeyler girdiğinden kalıyordu. Demek ki bugüneymiş kısmet...

Kızlar katina destesi mi alsam tarot mu ??? Cok yazı okudum alanların hayatında cok olumsuzluk oluyormuş özellikle katina... Ondan korkuyorum .... D&r gtcem bgun cok istyorum almak

Kızlar katina destesi mi alsam tarot mu ??? Cok yazı okudum alanların hayatında cok olumsuzluk oluyormuş özellikle katina... Ondan korkuyorum .... D&r gtcem bgun cok istyorum almak

Katina destesi ağırlığı fazla olan bir deste. Hatta sık sık katina baktırmak da pek iyi değilmiş ki ben pek sevmem katinayı.
Ben de bi kaç sene önce merak sarıp tarot kartı almıştım ama olumsuz olarak yansıdı bana. Uzun bir süredir elime almadım, duruyorlar öyle.

Bana sorarsan tarot daha güzel.

saol bilgiler için... Nasıl olumsuzluk yani? Valla benm hayatm hep olumsuz olduğu için bu dan kötüsü olamaz modundaym :)))

saol bilgiler için... Nasıl olumsuzluk yani? Valla benm hayatm hep olumsuz olduğu için bu dan kötüsü olamaz modundaym :)))

Benim biraz enerjim zayıftır. Tarot falı baktığımda da aşırı enerjim düşüyordu. Bazen geceleri kartlarla ilgili kötü rüyalar görüyordum. Kartlara ısınamadım yani hiç, sanırım onlar da bana ısınamadı. Ben de bıraktım.
Ama kahve falı baktığımda da enerjim çok düşüyor. O yüzden mümkün mertebe fal bakmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…