- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Ayni durumu bnde yasadim toplu atmis gibi bir bayram mesajli resim attim gunduz okudu mavi tik oldu ama gece 12 de cvp yazdi hayirli bayrmlar sadeceAma hiç konuşmuyorduk dediğim dedik biriydi ben atsamda umursamaz diye düşünüyorum attığımla kalirim mesajı sadece diyodum kendime iyi geldi birazda olsa bana.
Ama hiç konuşmuyorduk dediğim dedik biriydi ben atsamda umursamaz diye düşünüyorum attığımla kalirim mesajı sadece diyodum kendime iyi geldi birazda olsa bana.
Kizlar ecem23 nasil hangi falini onerirsiniz
Canim ask sonucta nasil bakiyor kart falanmi ayrintilimi bakiyorAşk sonuç falı derim ben ama kahvesi de beğeniliyordu sanırım.
Derya ablana sor bence yineTatlım fal başlığı burası, istersen bunu ilişkiler başlığı var orada sor. Daha isabetli olur.
Kuzum ben aklımdaki kişinin düşüncelerini merak ediyorum yazmıştım ileride olabilecekleri merak ediyorum yazmıştım fincanı aklımdaki kişinin yerine içip kapattığımı sanmış çocuğun falına bakmışBu arada geçen falsepetindeki umut a fal atanlar vardı bizden ne oldu nasıl buldunuz?
Keşke biz de derya ablaya sorsak binnaz ablamız çok para alıyor yaDerya ablana sor bence yine
O kim soralim kizzz bi o kaldi zaten :)Keşke biz de derya ablaya sorsak binnaz ablamız çok para alıyor ya
Hahahaha falcı bacı gibi bişey o daO kim soralim kizzz bi o kaldi zaten :)
En azından ücretsiz onlıne de o kadar kişiye attım ki nerdeyse çoğu fos.Telle falci bacı da var ama onlar copy paste anında geliyo zaten yorum kafadan sallama.Derya Abla kahve fali cidden daha önce başka konuda da dediği şeyler olmuştu arkadaşlarımdan da duyuyorum eğlencesini atıyorum[/QUOTE
Himmm olemi
Binnazda asiri pahali ciddenKeşke biz de derya ablaya sorsak binnaz ablamız çok para alıyor ya
Derya abla virali mi buEn azından ücretsiz onlıne de o kadar kişiye attım ki nerdeyse çoğu fos.Telle falci bacı da var ama onlar copy paste anında geliyo zaten yorum kafadan sallama.Derya Abla kahve fali cidden daha önce başka konuda da dediği şeyler olmuştu arkadaşlarımdan da duyuyorum eğlencesini atıyorum
Bu da ters Derya Abla virali... Hiç bir fal deneyimim yokken ücretli bir tarot atmıştım...Derya abla virali mi bu
Kızlar katina destesi mi alsam tarot mu ??? Cok yazı okudum alanların hayatında cok olumsuzluk oluyormuş özellikle katina... Ondan korkuyorum .... D&r gtcem bgun cok istyorum almak
saol bilgiler için... Nasıl olumsuzluk yani? Valla benm hayatm hep olumsuz olduğu için bu dan kötüsü olamaz modundaym :)))Katina destesi ağırlığı fazla olan bir deste. Hatta sık sık katina baktırmak da pek iyi değilmiş ki ben pek sevmem katinayı.
Ben de bi kaç sene önce merak sarıp tarot kartı almıştım ama olumsuz olarak yansıdı bana. Uzun bir süredir elime almadım, duruyorlar öyle.
Bana sorarsan tarot daha güzel.
saol bilgiler için... Nasıl olumsuzluk yani? Valla benm hayatm hep olumsuz olduğu için bu dan kötüsü olamaz modundaym :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?