Ayy geçen sene aynısı değil belki ama benzer bir terbiyesizliği byv bize yapmıştı bi kaç falcının birden fazla hesabı olduğunu iddia etmiştik olabilir burası eğlence sitesi çok takılmamak lazım tarzı bi cevap almıştık valla falların bizi ne kdr etkilediğinin farkında değiller dalga geçiyorlar bizimleBu da ters Derya Abla virali... Hiç bir fal deneyimim yokken ücretli bir tarot atmıştım...
Nasıl bir şey olduğu bugün bile hala muammadır benim için...4 kartlı açılım...Ne açılımı, nasıl bir açılım 4 kart ile? Kartların anlamlarını çok bildiğimiz bir siteden kopyalayıp yapıştırmış. Nokta virgül düzeltme bile yapmadan... Soruma da "olacak heeee heee " türü cevap vermişti. Bu ne? diye mail attığımdaysa bir güzel terslenmiştim... O yüzden tamamen fos bir sitedir benim için Derya Abla.. Özellikle yazıyorum Derya Abla diye ki aramalarda bu mesaj çıksın... Benim gibi şaşıp yanılıp acemiliğine gelip de giden biri asla 2. kez gitmez. Hiç bilmeyen insanı bile irrite edecek düzeysizlikte bir site.... Hep yazmak istiyordum araya bir şeyler girdiğinden kalıyordu. Demek ki bugüneymiş kısmet...
6 aydır tarot, 3 aydır da katina destem var. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşamadım. Tarot bana katina'dan daha komplike geliyor. O yüzden ısınamadım. Ama katina ile aramız son 15 gündür oldukça iyi. Tek sorun kendime açamıyorum. Deniyorum filan ama ya saçma şeyler söylüyor ya da söyledikleri olmuyor. Ama arkadaşlara cidden isabetli açılımlar yaptığım söyleniyor... Katinayı tarottan daha çok sevdim...Kızlar katina destesi mi alsam tarot mu ??? Cok yazı okudum alanların hayatında cok olumsuzluk oluyormuş özellikle katina... Ondan korkuyorum .... D&r gtcem bgun cok istyorum almak
Anne adı doğum tarihi baktırdığın kişi içinde aynısını istiyor sonra dört karttan bir tane seçiyorsun. Ben daha dün baktırdım kısa bakıyor detay vermiyor haliyle soru soruyorsun ve benim soruma bile cevap vermedi, benim falım epey olumsuz moral bozucuydu.Canim ask sonucta nasil bakiyor kart falanmi ayrintilimi bakiyor
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAH ilahi yaAnne adı doğum tarihi baktırdığın kişi içinde aynısını istiyor sonra dört karttan bir tane seçiyorsun. Ben daha dün baktırdım kısa bakıyor detay vermiyor haliyle soru soruyorsun ve benim soruma bile cevap vermedi, benim falım epey olumsuz moral bozucuydu.
Ve nasıl bir bilinçaltım varsa rüyamda selenayı gördüm
Aynen ben de aynı düşüncedeym.. Tarot ne blym felsefe gbi matematiksel geliyo bana... Daha cok bilgi lazım tarot için ... Katina daha basit düz ters ask anlamları sadece ve kombinasyon işte kombinasyon için de sentez yeteneği lazım yine :)6 aydır tarot, 3 aydır da katina destem var. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşamadım. Tarot bana katina'dan daha komplike geliyor. O yüzden ısınamadım. Ama katina ile aramız son 15 gündür oldukça iyi. Tek sorun kendime açamıyorum. Deniyorum filan ama ya saçma şeyler söylüyor ya da söyledikleri olmuyor. Ama arkadaşlara cidden isabetli açılımlar yaptığım söyleniyor... Katinayı tarottan daha çok sevdim...
Canim ask sonucta nasil bakiyor kart falanmi ayrintilimi bakiyor
Bende muscanı gördüm falıma bakıyordu ahhhahAnne adı doğum tarihi baktırdığın kişi içinde aynısını istiyor sonra dört karttan bir tane seçiyorsun. Ben daha dün baktırdım kısa bakıyor detay vermiyor haliyle soru soruyorsun ve benim soruma bile cevap vermedi, benim falım epey olumsuz moral bozucuydu.
Ve nasıl bir bilinçaltım varsa rüyamda selenayı gördüm
Arattim baya iyi yorumlar var su ve yildiz haritasi cikartip bakiyormus attim bekliyorum fali.bayada sira var bakiyormu hemenYok canım kendi kartlarıyla birkaç açılım yapıyor isim doğum tarihi gibi bilgiler istiyor. Yani ilk falı için konuşuyorum çok daha isabetli nokta atışlı fallarım olmasına rağmen büyük oranda çıkmıştı dedikleri ama son dönemde beğenmeyenler de var biraz yorumları arat istersen.
Arattim baya iyi yorumlar var su ve yildiz haritasi cikartip bakiyormus attim bekliyorum fali.bayada sira var bakiyormu hemen
Iyi bayramlar canimÇok bekleteceğini sanmam bana en son ertesi gün yollamıştı onda da yazmıştı enerjim düştü yarına bırakıyorum diye bence sallamasyon bakmasındansa bekletmesi iyidir iyi niyetli samimi bi kadın o seviyorum ben tavrını.
Kimden bahsediyosunuz acaba bi sürü kişiye fal baktırdımda eğer iyiyse onuda denemek isterim :)Çok bekleteceğini sanmam bana en son ertesi gün yollamıştı onda da yazmıştı enerjim düştü yarına bırakıyorum diye bence sallamasyon bakmasındansa bekletmesi iyidir iyi niyetli samimi bi kadın o seviyorum ben tavrını.
Balik burcunda ay tutulmasi sanirim bu yuzden sezgiler foraKızlar bugün ay tutulması var. Dinçer Güner demiş ki; sezgiler fora, fal bakın baktırın fal için doğru günmüş. Belki bizim sanal falcıların da algıları açık olur:) Ayrıca rüyalara dikkat edin bazıları haberci rüyalar olabilir diyor. Bilginize...:))
Ben kacirdim kimmis canim o?Çok bekleteceğini sanmam bana en son ertesi gün yollamıştı onda da yazmıştı enerjim düştü yarına bırakıyorum diye bence sallamasyon bakmasındansa bekletmesi iyidir iyi niyetli samimi bi kadın o seviyorum ben tavrını.
Iyi bayramlar canim
Ben kacirdim kimmis canim o?
Kimden bahsediyosunuz acaba bi sürü kişiye fal baktırdımda eğer iyiyse onuda denemek isterim :)
Canim hayat degisiklikleri diyelim kosturmaca :) fal durumlari bitti bende kisa ayrilik sona erdi cok sukur uc hafta oldu..Isle ilgili baktiriyorum aradaÇok sağol viviancım sana da iyi bayramlar özlettin uzak kalma bu kadar=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?