Binnaz Abla

Ayy geçen sene aynısı değil belki ama benzer bir terbiyesizliği byv bize yapmıştı bi kaç falcının birden fazla hesabı olduğunu iddia etmiştik olabilir burası eğlence sitesi çok takılmamak lazım tarzı bi cevap almıştık valla falların bizi ne kdr etkilediğinin farkında değiller dalga geçiyorlar bizimle

Kızlar katina destesi mi alsam tarot mu ??? Cok yazı okudum alanların hayatında cok olumsuzluk oluyormuş özellikle katina... Ondan korkuyorum .... D&r gtcem bgun cok istyorum almak
6 aydır tarot, 3 aydır da katina destem var. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşamadım. Tarot bana katina'dan daha komplike geliyor. O yüzden ısınamadım. Ama katina ile aramız son 15 gündür oldukça iyi. Tek sorun kendime açamıyorum. Deniyorum filan ama ya saçma şeyler söylüyor ya da söyledikleri olmuyor. Ama arkadaşlara cidden isabetli açılımlar yaptığım söyleniyor... Katinayı tarottan daha çok sevdim...

Canim ask sonucta nasil bakiyor kart falanmi ayrintilimi bakiyor
Anne adı doğum tarihi baktırdığın kişi içinde aynısını istiyor sonra dört karttan bir tane seçiyorsun. Ben daha dün baktırdım kısa bakıyor detay vermiyor haliyle soru soruyorsun ve benim soruma bile cevap vermedi, benim falım epey olumsuz moral bozucuydu.

Ve nasıl bir bilinçaltım varsa rüyamda selenayı gördüm

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAH ilahi ya

Aynen ben de aynı düşüncedeym.. Tarot ne blym felsefe gbi matematiksel geliyo bana... Daha cok bilgi lazım tarot için ... Katina daha basit düz ters ask anlamları sadece ve kombinasyon işte kombinasyon için de sentez yeteneği lazım yine :)

Kızlar bi çok kişiye fal baktırdım fal enerji işi ama yinede sizle deneyimlerimi paylaşmak istedim belki bi yardımı dokunur sizede binnaz ablada meral saydam bennu küçüker eylül acar ve melih göktürke baktırdım hepsi patladı bende zaten melih göktürk psikoanaliz yapıyo faldan çok ama pek basarılı buldugumu söylemicem yamiba diye bi sitede talha diye birine baktırdım o kadar genel geçer şeylerdiki hatırlamıyorum bile fal sepetinden dennis olumsuz konuştu ama enerjisi bence iyidi konuması içtendi bekleyip görmek gerekiyor tabi fal sepeti melih gün ne olumlu ne olumsuz konustu tavsiye verdi 3 ay sonra için dedi ama o kadar ağır ve yavaş konusuyor ki içim daraldı dinlerken fal sepeti izmirli katina geçiştirilmis bi fal gibi geldi ve sert biriyidi bence konuşması direk ondan hayır yok klişeleriydi fal sepeti yağmur baya uzun anlatıyor burçlardan girip baya uzatıyo kesin konuştu ama dedikleri cıkmadı baya seveni var ama bende baya boştu fal sepeti firuzen yeni gelmiş yazılı fal bakıyo ne söylediğimi okumamıs ben soru kısmında düzelttim oda hemen tam tersini söyledi bana güven vermedi açıkcası fal sepeti yener pembe tablo çizmiyor evet ama pek detayda yoktu sıradandı bekleyip görücez dedikleri çıkacakmı fal sepeti emre dinç kahve falı bakıyo sadece aslında farklı bi bakımı var sizin enerjinizle bakıyo kahveden çok oda olumlu dedi ama bakıcaz fal sepeti nesibe oda geçmişte ve anda çok başarılıydı bende olumlu konustu hatta bir detay verdi biliyomusun bilmiyorum diyerek basladı ve şok oldum hiç bahsetmemiştim o durumdan gelecegi bekliyorum tam kesin bi tarih vermedi ama bide ilkay gür var bir yolun varda cevap bekliyorum eğer beğenirsem size söylerim fal sepetinde ayışıgın vardı bana kart okuyo gidi geldi hatta direk sorumdan yola cıktı pek begendiğimi söyelemicem ama tabi deneyip görmeniz lazım ama bana göre aralarında en iyisi nesibeydi

Canim ask sonucta nasil bakiyor kart falanmi ayrintilimi bakiyor

Yok canım kendi kartlarıyla birkaç açılım yapıyor isim doğum tarihi gibi bilgiler istiyor. Yani ilk falı için konuşuyorum çok daha isabetli nokta atışlı fallarım olmasına rağmen büyük oranda çıkmıştı dedikleri ama son dönemde beğenmeyenler de var biraz yorumları arat istersen.

Bende muscanı gördüm falıma bakıyordu ahhhah

Arattim baya iyi yorumlar var su ve yildiz haritasi cikartip bakiyormus attim bekliyorum fali.bayada sira var bakiyormu hemen

Arattim baya iyi yorumlar var su ve yildiz haritasi cikartip bakiyormus attim bekliyorum fali.bayada sira var bakiyormu hemen

Çok bekleteceğini sanmam bana en son ertesi gün yollamıştı onda da yazmıştı enerjim düştü yarına bırakıyorum diye bence sallamasyon bakmasındansa bekletmesi iyidir iyi niyetli samimi bi kadın o seviyorum ben tavrını.

Kimden bahsediyosunuz acaba bi sürü kişiye fal baktırdımda eğer iyiyse onuda denemek isterim :)

Balik burcunda ay tutulmasi sanirim bu yuzden sezgiler fora

Üye
Lütfen biri kahve falıma bakabilir mi bende astrolojik haritasına bakabilirim :) bugün balık burcunda şironyen bir ay tutulması var herkese istediği şifayı versin inşallah :)

Ekli Dosyalar:

Eklentiler

• 20160916_152938.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 47
Ben kacirdim kimmis canim o?

Kimden bahsediyosunuz acaba bi sürü kişiye fal baktırdımda eğer iyiyse onuda denemek isterim :)

Ecem23 tellwede, yani beğeneni olduğu gibi beğenmeyen de var yorumlara bakın isterseniz. Daha önce de belirttiğim gibi bana çok daha nokta atışlı fallar olmuştu ama söylediği çoğu şey çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…