- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bende olumsuz konusmustu canim ama cikmadiEcem23 tellwede, yani beğeneni olduğu gibi beğenmeyen de var yorumlara bakın isterseniz. Daha önce de belirttiğim gibi bana çok daha nokta atışlı fallar olmuştu ama söylediği çoğu şey çıkmıştı.
Canim hayat degisiklikleri diyelim kosturmaca :) fal durumlari bitti bende kisa ayrilik sona erdi cok sukur uc hafta oldu..Isle ilgili baktiriyorum arada
Teşekkür ederim :)Ecem23 tellwede, yani beğeneni olduğu gibi beğenmeyen de var yorumlara bakın isterseniz. Daha önce de belirttiğim gibi bana çok daha nokta atışlı fallar olmuştu ama söylediği çoğu şey çıkmıştı.
Insallah kuzum zor donemler vardi hepsi bitti sabir biraz iste hepimiz icin guzellikler olsun diyorumAh çok sevindim canım daim olsun mutluluğun=)
Kiraze falalemde ester kira olarak fal bakıyor canımKızlar bakabilen varsa kiraze12 ne Zaman girmiş? Merak ediyorum kendisini
Yaaaaaa ben tellweden kredi yukledim su an resmen yikildimKiraze falalemde ester kira olarak fal bakıyor canım
Akrepgoz binnazdaki gizem sitare sive yapmis ama bence yuzde doksan oKizlar akrepgoze kismet fali baktiracagim bir fotograf ekleyin diyoe kendi fotografimi mi?
Ay o begenilmiyordu sankiAkrepgoz binnazdaki gizem sitare sive yapmis ama bence yuzde doksan o
Insallah kuzum zor donemler vardi hepsi bitti sabir biraz iste hepimiz icin guzellikler olsun diyorum
geysu var ecem23 varEla Saylan nasıldır? Tellwe de maksimum 27 kredilik birini önerebilir misiniiiz?
Akrepgoz binnazdaki gizem sitare sive yapmis ama bence yuzde doksan o
kızlar bir şey sormak istiyorum, kavhe falının belli bir süresi var mı? Ben sanki altı aylık bir süre var diye anımsıyorum ecem23 falında şöyle bir şey demiş: "ama etrafında gorustugu ınsanlar hep olucak onuda belırteyım tam bır ılıskı yasayamayacak en azından onumuzdekı mart ayına kadar ." bunu kahve falında altı aylık süreci görebildiği için mi söylemiştir?
Cnm asiye valla baya iyi cikti bizde byvKizlar dehset bir kahve falim var, uzun zamandir hic boyle cikmamisti. Bozdum niyeti kahvede kimi onerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?