Binnaz Abla

Kızlar bakabilen varsa kiraze12 ne Zaman girmiş? Merak ediyorum kendisini

Kizlar akrepgoze kismet fali baktiracagim bir fotograf ekleyin diyoe kendi fotografimi mi?

Ela Saylan nasıldır? Tellwe de maksimum 27 kredilik birini önerebilir misiniiiz?

kızlar bir şey sormak istiyorum, kavhe falının belli bir süresi var mı? Ben sanki altı aylık bir süre var diye anımsıyorum ecem23 falında şöyle bir şey demiş: "ama etrafında gorustugu ınsanlar hep olucak onuda belırteyım tam bır ılıskı yasayamayacak en azından onumuzdekı mart ayına kadar ." bunu kahve falında altı aylık süreci görebildiği için mi söylemiştir?

Kızlar ya aranızda kahve falıma iki sallayacak biri var mı çok bakılası geldi ama hiç aklımda olan atmak istediğim biri yok, biri bakar mı hayrına hazır hisler foraymış bugün

Akrepgoz binnazdaki gizem sitare sive yapmis ama bence yuzde doksan o

Şive banada yapmacık geldi ve 2 dk fal bakmış şaka gibi cevap desen başka falla cevap veririm sinirim bozuldu attığıma pişman oldum,sen neden emin oldun vivian gizem olduğuna ? gizem bende çok kötüydü yani bu 2dklik falda gizemden iyidi şimdi hakkını yemiyim

Tellwe de muscan diye bir falci 8 ay sonraya sutlamıstı beni gerci cok sacma bi faldi ama bende 6 ay 1 sene gibi iki sure hatirliyorum kahve fali icin hangisi dogruydu unuttum

Sanirim butun falcilar marta baglamis bana da herkes mart ocak dedi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…