- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Cnm asiye valla baya iyi cikti bizde byv
Canim valla burda soylenmeyen kalmadi ancak lehce benZesede ,olmayan seyi bilmesi onemli ..gecmisi hadi bildi ogrendi diyelim, gelecek cikinca cok kisa surede bana gore iyi yaniOyle mi diyorsun canim valla o aklimda ama famagiller lehcesi vsr dediler durdum o yuzden. Famagiller bana hic cikmadi.
Kızlar ben estere fal baktırdım 2-3 gun once ama hakkındaki kısmına yorum atmadım şimdi baktım yorum atmışım çok guzel falan diye gözüküyor ? Ne bu şimdi?
Şoktayım ben de asla yorum yapmam ben muhteşem falan dememişim ama beş yıldız verip teşekkür etmişim herkese. Sadece iki tanesini yüklüyorum boşuna okumayın diye cidden şoktayımKızlar ben estere fal baktırdım günler once ama hakkındaki kısmına yorum atmadım şimdi baktım yorum atmışım çok guzel falan diye gözüküyor ? Ne bu şimdi?
Sitedeki yorumlara güvenilmemesi gerektiğini anladım. Kendileri yazıyor bildiğinzbıktım bu yorumlara mudahale etmelerinden. siteye sordunuz mu adımıza da mı yaziyorlarmıs?
binnazda iki yorumumu once gosterip bikac saat sonra kaldirdilar.
Sanırım heer sitede bi is var
Aynı şey benimde başıma geldi iyiki demin farkettim.Şoktayım ben de asla yorum yapmam ben muhteşem falan dememişim ama beş yıldız verip teşekkür etmişim herkese. Sadece iki tanesini yüklüyorum boşuna okumayın diye cidden şoktayım
Aaa terbiyesizligin bu kadari yaSitedeki yorumlara güvenilmemesi gerektiğini anladım. Kendileri yazıyor bildiğinz
Şoktayım ben de asla yorum yapmam ben muhteşem falan dememişim ama beş yıldız verip teşekkür etmişim herkese. Sadece iki tanesini yüklüyorum boşuna okumayın diye cidden şoktayım
Sitedeki yorumlara güvenilmemesi gerektiğini anladım. Kendileri yazıyor bildiğinz
şifremizi falan mı ele geciriyorlar acaba
Fahriyeyi sevmemkızlar ceren ezgi nasıldır yada fahrıye sıkıksaçan nasıldır
Şoktayım ben de asla yorum yapmam ben muhteşem falan dememişim ama beş yıldız verip teşekkür etmişim herkese. Sadece iki tanesini yüklüyorum boşuna okumayın diye cidden şoktayım
Bide her kullanici sozlesmesinde
"eglence amacli" yazarlar. Dogru yuce site sahipleri bayagi egleniyor.
Yahu zaten parayi aliyorsunuz o fallarin hicbiri cikmiyor ustune bide yorum hakkimizi da gasp ediyorlar.
Amaan baktirmasinlar gibi igrenc tutuma da giriyorlar.
Irademizle baktirinca kaziklanma zorunlulugumz var sanki..ne eglence ama biz haric herkes egleniyor
şifremizi falan mı ele geciriyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?