Binnaz Abla

Kızlar size şöyle söyleyim Serkan Sema Hüma Kemal devrim Taraça serüven Müge aydın daha adını unuttuklarım kimler kimler bana eylül ayında aklımdaki kişiyle ilişki dediler. Nitekim eylül geldi ortada Bi ilişki var ama o kişi ben değilim Bi başkası. Fallar sağlam patladı.

Oyle mi diyorsun canim valla o aklimda ama famagiller lehcesi vsr dediler durdum o yuzden. Famagiller bana hic cikmadi.
Canim valla burda soylenmeyen kalmadi ancak lehce benZesede ,olmayan seyi bilmesi onemli ..gecmisi hadi bildi ogrendi diyelim, gelecek cikinca cok kisa surede bana gore iyi yani

Kızlar ben estere fal baktırdım 2-3 gun once ama hakkındaki kısmına yorum atmadım şimdi baktım yorum atmışım çok guzel falan diye gözüküyor ? Ne bu şimdi?

Kızlar ben estere fal baktırdım günler once ama hakkındaki kısmına yorum atmadım şimdi baktım yorum atmışım çok guzel falan diye gözüküyor ? Ne bu şimdi?

Kızlar ben estere fal baktırdım 2-3 gun once ama hakkındaki kısmına yorum atmadım şimdi baktım yorum atmışım çok guzel falan diye gözüküyor ? Ne bu şimdi?

bıktım bu yorumlara mudahale etmelerinden. siteye sordunuz mu adımıza da mı yaziyorlarmıs?
binnazda iki yorumumu once gosterip bikac saat sonra kaldirdilar.
Sanırım heer sitede bi is var

Kızlar ben estere fal baktırdım günler once ama hakkındaki kısmına yorum atmadım şimdi baktım yorum atmışım çok guzel falan diye gözüküyor ? Ne bu şimdi?
Şoktayım ben de asla yorum yapmam ben muhteşem falan dememişim ama beş yıldız verip teşekkür etmişim herkese. Sadece iki tanesini yüklüyorum boşuna okumayın diye cidden şoktayım

Eklentiler

• image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 154
  • image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 140
Şoktayım ben de asla yorum yapmam ben muhteşem falan dememişim ama beş yıldız verip teşekkür etmişim herkese. Sadece iki tanesini yüklüyorum boşuna okumayın diye cidden şoktayım

Sitedeki yorumlara güvenilmemesi gerektiğini anladım. Kendileri yazıyor bildiğinz

Bide her kullanici sozlesmesinde
"eglence amacli" yazarlar. Dogru yuce site sahipleri bayagi egleniyor.
Yahu zaten parayi aliyorsunuz o fallarin hicbiri cikmiyor ustune bide yorum hakkimizi da gasp ediyorlar.
Amaan baktirmasinlar gibi igrenc tutuma da giriyorlar.

Irademizle baktirinca kaziklanma zorunlulugumz var sanki..ne eglence ama biz haric herkes egleniyor

kızlar ceren ezgi nasıldır yada fahrıye sıkıksaçan nasıldır

kzıalr meral saydam huma bal ceren ezgi için ne dusnuyoasunuz

Fal sayfamızada rahatca girip bakabiliyorlar demek ki,falcıyla bizim aramızda olduğunu sanmıyorum falların baya sitedeki diğer falcılarda ulaşabiliyor :S

baya baya artık işin şeyini çıkarttılar.

Boşu boşuna biz üyelik şifre falanda almayalım hiç zaten kendi kendilerine bakıyorlar maşallah cidden yuh yani,nereye kime şikayet edicez kimi kime şikayet edicez en önemliside çok sinir oldum

O kadar haklısın ki onu yazmalarındaki amaç zaten "bu adam kötü bakıyor, hiç bir dediği çıkmadı yada bir kaç üyelik olduğundan süpheleniyoruz" dediğimizde aman eğleniyoruz şurda muhabeti yapmak,paramızla rezil oluyoruz.
İşin kötü tarafıda bunu fark edip duruluyoruz ama sonra yine fallara sarıyoruz.

Ecem23 ten falim geldi cok kisa ve ayrintisiz bakmis zamanida cok ileri atmis begenmedim ve tatmin olmadim ask sonuc baktirdim birde sizlerin de boylemiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…