Binnaz Abla

kızlar ben gene ban yıcem bn gidimde barı izim kalsın şerefsiz boklarrrrrrrrrrr

Bence baktırdıgımız falcı kendisini yazabiliyor. Rezzana baktırmıstım falalemde onda yorum atmamışım mesela

son zamanlarda iyice falcilarla kafayi bozdugum icin, yorumlarimi da ekliyim kizlar;
Kahve fallarim;

Elani Soylu; Cok begendim anlik cok iyi yorumlamalari var, oldukca detayli bakiyor. Gelecek ile ilgili soylediklerini de bekliyorum, bakalm gorucez. Size de yazarim. kendisine ilk defa baktirdim. cok tatli ve durust , olumlu olumsuz ne varsa yazmis. tekrar baktiririm.

Esin Guven; falimi gonderdikten 15-20 dak sonfa yorumlamis. Eger fal krizine girdiyseniz ve hemen bi yorum ihtiyaciniz var ise, birebir... Kendisine hem ask ve hem is hayatimla ilgili sorular sormustum. Ikisini de detayli yorumlamis. Ani ve gecmisi cok guzel yorumlamis. Ozellikle de; belli tarihler verdi bana. Bekleyip gorucez:) tekrar baktiririm. ilk defa baktirdim

Burcu Ozsoy; Iki tane soru sordum. Bir tanesine cevap bile vermemis. Sadece is hayatimla ilgili dusuncelerini yazmis. cok havada bir yorumdu bana gore, tekrar baktiracagimi sanmiyorum ancak anlik tespiti yine de kotu degildi. ilk defa baktirdim

-----

Katina;

Cagri Bilgin; Sadece ask hayatimla ilgili yorum istedim kendisinden. Cok detayli bir sekilde kafamda herhangi bir soru isareti birakmadan yorumlamis. Tarihler vermis, gerceklesmesi durumunda yorumumu yazacagim. Begendim tarzini, ilk defa yorum aldim

Alev Ozturk; Cok genel bir yorum yapmis, ve sadece bir soruya yonelikti. Pek memnun kalmadim, tekrar baktirmayi dusunmuyorum.

Benna Kucuker; ilk defa baktirdim kendisine, cok seker, guzel bi elektirik aldim kendisinden. Oldukca detayli bir sekilde anlatmis, kartlarin anlamini da yorumlayarak yazmis kendi duygularini da anlatmis... Tarihler vermis ayrica, bekleyip gorucez, gecmis ve an ile ilgili yorumlari cok yerindeydi. aonra tekrar baktiririm..

----

Tarot;

inci duran; ilk defa yorum aldim. daha cok astrolojik olarak yorum yapmis. kotu degildi aslinda ama ben daha cok hislerini de katarak yorumlayan falcilari seviyorum. ben de tarot bildigimden az cok onun gibi yorum yapabilirdim cikan kartlardan.

can basaran; ilkdefa yorum aldim. kartlarin aciklamalariyla birlikte kendi hissettiklerini de yorumlamis. detayli ve oldukca guzel nokta atislari vardi. tarot konusunda oldukca basarili. tekrar baktiririm mutlaka..

umarim yazdiklarim az cok falcilar hakkinda size de yardimci olur,
herkese sevgilwr

Huma Bal; konusunda pembe bakiyor yazilmis. kesinlikle katiliyorum.
Ceren Esemen; bence cok tirt. sallamasyon ve cok genel yorumlar, o da olabilir bu da olabilir tarzinda.
ceren ezgi; anlik tespitleri guzeldi, ben ucu arasinda kesinlikle ceren ezgi en iisi diyebilirim

tatlım cok guzel özetlemissin saolasın. gerceklesen falın oldu mu hiç bunların arasında?

Çok içtm bgun ... Fallar fln hep hikaye....ne kartlar sectim sonu güneş olan sunit olan hesse olan :) hiçbiri çıkmadı...ne gelenvar ne giden ne arayan ... Arasa coktan arar bulurdu ... Numaramı degstrdm bgun zat en adresimi blmez... Ben kendime sıfırdan bi Sayfa actm...ölüleri mezara gönderdm...

V vaselin
Acikcasi binnaz'da ben Selin Imer 'in fallarini cok begeniyorum. Simdiye kadar onun dedikleri ( zaman olarak azicik sekteye ugrasa da) cikti.

Bir de Hulya Demir'e baktirmistim 4-5 kere. ilk fali superdi, ancak 2. fali ile 3. fali arasindakiler o kdr birbirine zitti ki anlatamam. Bana kotuledigi kisiyi, ve bu kisi seninle asla evlenmez ciddi dusunmuyor dedigi kisiyi, sonraki falda öve öve bitiremedi. Ama bu kisiden bana ne koy ne de kasaba olmayacagindan emindim ben, hala da oyle dusunuyorum. O yuzden bir daha kendisine baktirmadim.

Su siralar; anlikta ben en cok Can Basaran, Benna Kucuker ve Elani Soylu'dan memnun kaldim. aa bi de 4-5 kez yagmur tekin'e baktirmistim onun fallari da anlik iyiydi, ve kisilerin o anki durumlarini cok guzel analiz ediyor.

Gelismeler oldukca yazicam burdan.
ama asla tavsiye etmediklerim; ceren esemen, huma bal, suzan ozyaz, tuana akin, zeren yildiz, mine erdem, destina eren, deniz meric, mert gokturk,

Sıfırdan sayfa açmak en güzeli.... Fallara verilen parayla kendimize baksak, giyim, kuşam, yeme içme, gezmeye harcasak, daha güzel ve sağlıklı olmaz mıyız ? Falcıya hem para ver hem de beklentiye soksun seni, umut verip bekletip ömrünü çalsın, sonra depresyona soksun....

Neymiş arada 2 tane fal tutuyormuş...Çıkıyormuşşş... Yok yeaa... Ne demiş büyüklerimiz " Bir damla bal için bir araba keçiboynuzu çiğnenmez"....

Fala mala hiçççç gerek yok. Ye, iç, gez, IŞILDA !!! bak bakalım o erkekler etrafında pervane oluyor mu olmuyor mu

Dün famaya fal atmıştım yine aynı şeylerden bahsetti bana ama ben dün tamamen o sayfamı kapattım saydım sövdüm ağzıma geleni söyledim bu saatten sonra kimsenin birbirine bakacak yüzü olmaz zaten. Buna rağmen fama olumlu konuşunca bi de ona kızdım sinirimden o da nasiplendi. Böylelikle hayatımın yeni ilk gününe başlamış oldum. Ha fal atmaz mıyım tabiki atarım kriz gibi geliyor ama en azından ben kapattım bu sayfayı. Tek üzüldüğüm emeklere yazık olması. Neyse zararın neresinden dönersen kardır derler öyledir umarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…