kızlar ben gene ban yıcem bn gidimde barı izim kalsın şerefsiz boklarrrrrrrrrrr
kanka sana cıkan fallar hangisiNoldu panpa hayırdır
kanka sana cıkan fallar hangisi
Ceren ezgi ve ceren esemenden kosarak uzaklasabilirsin.kzıalr meral saydam huma bal ceren ezgi için ne dusnuyoasunuz
Hümadan da uzaklaş pembe pembe hayal kurduruor sadece :)Ceren ezgi ve ceren esemenden kosarak uzaklasabilirsin.
Bence baktırdıgımız falcı kendisini yazabiliyor. Rezzana baktırmıstım falalemde onda yorum atmamışım meselaFal sayfamızada rahatca girip bakabiliyorlar demek ki,falcıyla bizim aramızda olduğunu sanmıyorum falların baya sitedeki diğer falcılarda ulaşabiliyor :S
baya baya artık işin şeyini çıkarttılar.
Boşu boşuna biz üyelik şifre falanda almayalım hiç zaten kendi kendilerine bakıyorlar maşallah cidden yuh yani,nereye kime şikayet edicezkimi kime şikayet edicez en önemliside çok sinir oldum
Huma Bal; konusunda pembe bakiyor yazilmis. kesinlikle katiliyorum.
Ceren Esemen; bence cok tirt. sallamasyon ve cok genel yorumlar, o da olabilir bu da olabilir tarzinda.
ceren ezgi; anlik tespitleri guzeldi, ben ucu arasinda kesinlikle ceren ezgi en iisi diyebilirim
Çok içtm bgun ... Fallar fln hep hikaye....ne kartlar sectim sonu güneş olan sunit olan hesse olan :) hiçbiri çıkmadı...ne gelenvar ne giden ne arayan ... Arasa coktan arar bulurdu ... Numaramı degstrdm bgun zat en adresimi blmez... Ben kendime sıfırdan bi Sayfa actm...ölüleri mezara gönderdm...
Bir yakınımın babası beyin kanaması geçirdi komada suan.. Durumu iyi değildualarınızı eksik etmezseniz sevinirim arkadaşlar
Çok tesekkürler SagolÇok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..
cok gecmis olsun Allah sifa versin. insallah en kisa zamanda iyilesirBir yakınımın babası beyin kanaması geçirdi komada suan.. Durumu iyi değildualarınızı eksik etmezseniz sevinirim arkadaşlar
Cok sagol aminn.. her an hersey olabiliyor kimse böbürlenmemelicok gecmis olsun Allah sifa versin. insallah en kisa zamanda iyilesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?