- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Bir yakınımın babası beyin kanaması geçirdi komada suan.. Durumu iyi değildualarınızı eksik etmezseniz sevinirim arkadaşlar
Cok sagol amin Allah razı olsunAllah acil şifalar versin...
Bende hic begenmedim cok siradandi ozenli bakmis birde sozde zmanida bir yil sonraya atmis benim sana vade kisami uzunmu verdi.Anne adı doğum tarihi baktırdığın kişi içinde aynısını istiyor sonra dört karttan bir tane seçiyorsun. Ben daha dün baktırdım kısa bakıyor detay vermiyor haliyle soru soruyorsun ve benim soruma bile cevap vermedi, benim falım epey olumsuz moral bozucuydu.
Ve nasıl bir bilinçaltım varsa rüyamda selenayı gördüm
Bana eski sevgilinin marta dek görüştüğü insanlar olacak dedi bende martta ciddi ilişkisi mi olacak diye sordum, hayır o zamana dek görebiliyorum fazlasını söylersem kandırmış olurum dedi. Falımda başka vade yoktuBende hic begenmedim cok siradandi ozenli bakmis birde sozde zmanida bir yil sonraya atmis benim sana vade kisami uzunmu verdi.
O kadın tarot okuma dersi veriyordu ... Ben de gördüm netteKızlar dün ben laf cafe cigdeme baktirdim sabahın dokusunda gittim sıraya girdik ama fazla beğenmedim. BİLDİĞİ bir iki şey oldu o kadar.Online de yuzyuzeo kadar fal baktirdim ki hepsi fos.Geçmişi karakterini aklından geçeni biliyorlar ama gelecek tamamen fos kabarık faturalar hayal kırıklığı cidden.Dün cigdem de mesela bu çocuk dengesiz bir öyle bir böyle yeni biri var dedi.Hep aynı zirvalar ailesiyle ilgili maddi problemleri var Kendine güvenmiyor kafası karışık hep aynı Tersaneler. Bir de hemen yeni birini çıkartirlar falda bu döngü bu hikaye böyle devam eder.Falla malla olacak değil bir fincanı içi baktirdilin kağıtlar sectiçin iyi kartlar sana söylenen zamanlar ileten çok inanıyorum ama artık yeMisyonumuz bu hikayeleri.İstanbulda falan falciesra topikde bu konuyu yazdım. Astrolog su karakus varmış şifa tekniği shamballa denen bir teknik varmış. Bana da bir arkadasim bahsetti youtube den baktım sitesine de aklıma karışmadi değil. Yaptiranlar da sonucun olünlü olduğunu söylüyorlar. Falan o kadar para verdim hayranı görmedim denesem mi diye düşünüyorum.
Kızlar dün ben laf cafe cigdeme baktirdim sabahın dokusunda gittim sıraya girdik ama fazla beğenmedim. BİLDİĞİ bir iki şey oldu o kadar.Online de yuzyuzeo kadar fal baktirdim ki hepsi fos.Geçmişi karakterini aklından geçeni biliyorlar ama gelecek tamamen fos kabarık faturalar hayal kırıklığı cidden.Dün cigdem de mesela bu çocuk dengesiz bir öyle bir böyle yeni biri var dedi.Hep aynı zirvalar ailesiyle ilgili maddi problemleri var Kendine güvenmiyor kafası karışık hep aynı Tersaneler. Bir de hemen yeni birini çıkartirlar falda bu döngü bu hikaye böyle devam eder.Falla malla olacak değil bir fincanı içi baktirdilin kağıtlar sectiçin iyi kartlar sana söylenen zamanlar ileten çok inanıyorum ama artık yeMisyonumuz bu hikayeleri.İstanbulda falan falciesra topikde bu konuyu yazdım. Astrolog su karakus varmış şifa tekniği shamballa denen bir teknik varmış. Bana da bir arkadasim bahsetti youtube den baktım sitesine de aklıma karışmadi değil. Yaptiranlar da sonucun olünlü olduğunu söylüyorlar. Falan o kadar para verdim hayranı görmedim denesem mi diye düşünüyorum.
Bence hiç deneme... Astrolojinin şambala mambalayla ilgisi yoktur. Kim olursa olsun, yok geçmiş yaşam temizliyoruz, yok retro gezegenlerinizi düzeltiyoruz, karmanızı arındırıyoruz gibi saçmalıklardan kesinlikle uzak durun, düpedüz dolandırıcılık. En net ifadesi bu. Kimse kusura bakmasın.
Amin canım Rabbim razı olsn sendende. Güzel dualarınız icin sağolunAllah acil sifalar versin cnm
Gunaydin hayatim evet kesinlikle hastalik bu lafi kendime itiraf edemiyordum ama aynen oyle para kazanmak icin gece gundjz emek veriyorum ama bil bakalim ben neye harciyorum cok kiziyorum kendime cok artikkkGünaydın arkadaşlar,
Her ne kadar topicden uzaklaşma kararı aldıysam da sizinle de paylaşmak istedim.
Eskiler beni ukala bulabilirler, ancak kendileri de iyi bilirler fal olumsuzu çekiyor.
1 yıllık fal serüvenimde bilumum falcıya baktırdım biliyorsunuz.
Anda ve yakın gelecekte çok iyi falcılar da var. Bir kaç ay sonrasını bilen de oldu.
İtiraf edelim baktırdığımız asıl konular harici iş güç vs çıkıyor bir şekilde.
Esas konu da genelde olumsuz çıkıyor. Mesela bana iyi dedikleri aslaaa çıkmadı ama kötü olanlar hiç sekmeden çıktı.
İyi dedikleri çıkan bazı arkadaşlarımın da sonradan tepetaklak oldu. Niyeyse sonrasını hiç göremiyorlar.
Burada insanlar birbirlerine ukalalık ediyor, herkes bir diğerinin ilişkisini beğenmiyor bunun için fal baktırma vs diye akıl veriyor.
Ben de şu bir yıllık süreçten sonra diyorum ki; bir ilişki fal baktırılacak durumdaysa o ilişkiden bir yol olmaz.
Durumları iyi olan, ilişkisi normal birisi de fal baktırmaz kimse kimseye akıl vererek ukalalık yapmamalı, burada hepimiz aynı durumdayız yani.
Fal para, umut tuzağı. Hastalık... Umarım tamamen hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz.
Bu arada son falım Akrepgöz ile çıktı. Net şekilde. Bilin bakalım nasıl bir faldı? Şom ağızlı falcılar işte iyi bir şey asla çıkmıyor.
Farkında olmadan ben de ukalalık etmiş olabilirim ama yeni başlayan arkadaşlar için borç bildim.
Sevgi ve muhabbetlerimle....
Katılıyorum hastalık olduguna.. Bundan sonra falcılara ben nezaman falı bırakırım diye soralım....Günaydın arkadaşlar,
Her ne kadar topicden uzaklaşma kararı aldıysam da sizinle de paylaşmak istedim.
Eskiler beni ukala bulabilirler, ancak kendileri de iyi bilirler fal olumsuzu çekiyor.
Anda ve yakın gelecekte çok iyi falcılar da var. Bir kaç ay sonrasını bilen de oldu.
Esas konu da genelde olumsuz çıkıyor. Mesela bana iyi dedikleri aslaaa çıkmadı ama kötü olanlar hiç sekmeden çıktı.
İyi dedikleri çıkan bazı arkadaşlarımın da sonradan tepetaklak oldu. Niyeyse sonrasını hiç göremiyorlar.
Burada insanlar birbirlerine ukalalık ediyor, herkes bir diğerinin ilişkisini beğenmiyor bunun için fal baktırma vs diye akıl veriyor.
Ben de şu bir yıllık süreçten sonra diyorum ki; bir ilişki fal baktırılacak durumdaysa o ilişkiden bir yol olmaz.
Durumları iyi olan, ilişkisi normal birisi de fal baktırmaz kimse kimseye akıl vererek ukalalık yapmamalı, burada hepimiz aynı durumdayız yani.
Fal para, umut tuzağı. Hastalık... Umarım tamamen hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz.
Bu arada son falım Akrepgöz ile çıktı. Net şekilde. Bilin bakalım nasıl bir faldı? Şom ağızlı falcılar işte iyi bir şey asla çıkmıyor.
Farkında olmadan ben de ukalalık etmiş olabilirim ama yeni başlayan arkadaşlar için borç bildim.
Betelgeuse sen biliyor musun canım bu konuları hicbirsey yapamıyorsa nasıl oluyor peki .Sen biliyor musun sHAmbalayi bilgin var mı.
Kesinlikle katılıyorum. Hele de olumsuz dedikleri anında çıkıyor, olumlular bir türlü çıkmıor demişsin ya. O kadar haklısın ki. Bir de hrp ufak tefek dedikleri bir sürü şry çıkıyor, umutlanıyorum. Ama esas konu asla çıkmıyorGünaydın arkadaşlar,
Kuzum bir falcının adını aratırken senin 2015te yazdığın bi şeye denk geldim bütün falcılar yeni biri diyor, onu da çok övüyorlar demişsin öyle biri çıkmadı mı karşınaGünaydın arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?