- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
Tövbe est nasıl insanlara para kazandırıyoruz ya resmen şirk koşmuş allah affetsinevveeet akrepgöze fal baktırdım, dediği şey eski sevgilimin hayatında biri olduğunu beni o yüzden bıraktığı yönündeydi. Oysa ben onu bıraktım, işte hayatındaki kişiyle 12 haftalık biir ilişkisi olacakmış niyet falına gelirsem bunu kısaltabilirmiş vs vs, tam bir saçmalıktı anlayacağınız.
Istersen her seyi yaparsin olumsuz hicbir sey yok cok degisimler olacak hayatinda cumlelerinden ibaretti. Kısa ve yalnizca gelecek.Kızlar taraca nasıldır?
Ya selenanın bana çok çıkmışlığı var ama inatla olacak dediği şey asla olmuyor ve güzel bi şeyler de olmuyor hani olumlu olabileceğini gösteren bi harekette yok gerçekten delirme noktasına geldim galibasanırım tellwedeki favorim ecem23, kendisi sorulara cevap vermiyor diye şikayetçiydim, son falına tek yıldız verdim işte falımın yarım kaldığını belirttim sorular sisteme düşmüyormuş yönetime bildirmiş. Yani ecem en azından daha gerçekçii ve belli bir süre veriyor, mesela marta kadar görebilirim sonrasını söylersem senni kandırmış olurum kısmı çok hoşuma gitti.
muscan gayet iyiydi fiyata göre ama o mesela 2 yıl sonra ciddi adımlar var tarzı bir şeyler demiş bu kadar uzun vade verilmesi beni tamamen soğutuyor.
şimdi beklediğim bir fal daha var baya övüldü bakalım.
online olarak çok fazla kişiyi denedim ve sonuç olarak şunlar harici baktırmamaya karar verdim: Asenat, Selena, Ecem23. Asenatta azcık pembeci olabilir gerçi
belki zamanı daha gelmemiştir hiç beklemediğin anda çok güzel şekilde olurYa selenanın bana çok çıkmışlığı var ama inatla olacak dediği şey asla olmuyor ve güzel bi şeyler de olmuyor hani olumlu olabileceğini gösteren bi harekette yok gerçekten delirme noktasına geldim galiba
sanırım tellwedeki favorim ecem23, kendisi sorulara cevap vermiyor diye şikayetçiydim, son falına tek yıldız verdim işte falımın yarım kaldığını belirttim sorular sisteme düşmüyormuş yönetime bildirmiş. Yani ecem en azından daha gerçekçii ve belli bir süre veriyor, mesela marta kadar görebilirim sonrasını söylersem senni kandırmış olurum kısmı çok hoşuma gitti.
muscan gayet iyiydi fiyata göre ama o mesela 2 yıl sonra ciddi adımlar var tarzı bir şeyler demiş bu kadar uzun vade verilmesi beni tamamen soğutuyor.
şimdi beklediğim bir fal daha var baya övüldü bakalım.
online olarak çok fazla kişiyi denedim ve sonuç olarak şunlar harici baktırmamaya karar verdim: Asenat, Selena, Ecem23. Asenatta azcık pembeci olabilir gerçi
o zaman benim durum olumludur belki sevindim şimdi,Asenat hiç pembeci değil, olumsuz çok falını duydum ben. Olumlu olumsuz ne görürse söylüyor. Geri döğnn Asenaaat.
o zaman benim durum olumludur belki sevindim şimdi,asenat giriyor aslında dün ya da önceki gün görmüştüm
Ben bir kez yorum aldım kendisinden ama şimdi düşününce hayatından birisi var dedi, olumlu biri olwsa bunu gizlerdi haklısın. İnşallah hepimizin öyle olurÇok nadir giriyor ya cuma girmişti sanırım ama yakalayabilene aşkolsun. Gelse ya bi an önce gözüm yollarda.
Gönlüne göre olur umarım ama cidden Asenat pembeci denilecek son falcı bence o yüzden daha bi seviyorum onu boşa avutmuyor dilediğin gibi sonuçlanır inşallah=)
Keşke öyle olsa canım benim ama diğer taraftan da görünen köy klavuz mu ister.. Keşke silmedeydin ya ben ne zaman artık fal yok desem manyak gibi açıp açıp eski fallarımı okuyorum çünkübelki zamanı daha gelmemiştir hiç beklemediğin anda çok güzel şekilde olur
işin kötüsü ben bi akşam hışımla artık fal yok diyip tüm fallarımı sildim, selena bana gelecek için ne dedi onu bile hatırlamıyorum................
yani ecem en azından daha gerçekçii
muscan gayet iyiydi fiyata göre ama o mesela 2 yıl sonra ciddi adımlar var tarzı bir şeyler demiş bu kadar uzun vade verilmesi beni tamamen soğutuyor
Ya selenanın bana çok çıkmışlığı var ama inatla olacak dediği şey asla olmuyor ve güzel bi şeyler de olmuyor hani olumlu olabileceğini gösteren bi harekette yok gerçekten delirme noktasına geldim galiba
Kızlar bir şey sormak istiyorum şimdi aklıma geldi. Asenat falımda hayatında biri var dedi, ateş burcu kadını arkadaş gibi 1 vade de bitecek dedi. Bana bu falı 31 ağustosta baktı.
Böyle biri vardı, 1 hafta sürdü gerçekten ama bu kişi haziranda vardı. Geçmişle geleceği karıştırmış olabilir mi, katina falıydı. Eğer böyle bir durum varsa her şeyimi bildi an olarak.
:))) yeni birileri hep gelir... Zekidir, yakışıklıdır, zengindir, çok iyi kalplidir, bütün çektiklerimi unutturacaktır. Kasımdır, Aralıktır, Marttır, Hazirandır, Temmuzdur, Eylüldür.... Geçmişteki hep gelecektir ben istemeyeceğimdir aynı anda o mükemmel yaratık da gelecektir ikisi arasında tercih yapmakta zorlanacağımdır...Kuzum bir falcının adını aratırken senin 2015te yazdığın bi şeye denk geldim bütün falcılar yeni biri diyor, onu da çok övüyorlar demişsin öyle biri çıkmadı mı karşına
:))) yeni birileri hep gelir... Zekidir, yakışıklıdır, zengindir, çok iyi kalplidir, bütün çektiklerimi unutturacaktır. Kasımdır, Aralıktır, Marttır, Hazirandır, Temmuzdur, Eylüldür.... Geçmişteki hep gelecektir ben istemeyeceğimdir aynı anda o mükemmel yaratık da gelecektir ikisi arasında tercih yapmakta zorlanacağımdır...
Hahahah babayı aldım :)))
Yapayalnızım, beni kim ne yapsın ya yemişim falcı fantezilerini.
Bu kadar özetlenebilirdi :):))) yeni birileri hep gelir... Zekidir, yakışıklıdır, zengindir, çok iyi kalplidir, bütün çektiklerimi unutturacaktır. Kasımdır, Aralıktır, Marttır, Hazirandır, Temmuzdur, Eylüldür.... Geçmişteki hep gelecektir ben istemeyeceğimdir aynı anda o mükemmel yaratık da gelecektir ikisi arasında tercih yapmakta zorlanacağımdır...
Hahahah babayı aldım :)))
Yapayalnızım, beni kim ne yapsın ya yemişim falcı fantezilerini.
Kendisi binnazdaki gizem sitare benceTövbe est nasıl insanlara para kazandırıyoruz ya resmen şirk koşmuş allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?