Binnaz Abla

Beni kim ne yapsın Nasıl laf ya duymamış olayım Öncelikle kendi değerimizin farkına varıp kendimize değer vermeliyiz kızlar, işte o zaman kapımızda bitiyorlar.

Ben bir kez yorum aldım kendisinden ama şimdi düşününce hayatından birisi var dedi, olumlu biri olwsa bunu gizlerdi haklısın. İnşallah hepimizin öyle olur

E tabi ki pembe tablocu olsa hayatında biri olduğunu söyler mi genelde pembeciler senden sonra kimse olmamış hala aklı sende bıdıbıdıdıdıdıı yapıyorlar.

Bayanlar birşey soracagım alakasız olacak ama kafayı yememek adına sormalıyım. çevreme sorsam deli muamelesi görecegim için sizlere danısmak istiyorum.
Benim kalbim ağrıyor böyle bir acı var kalbimde ara ara gözlerim doluyor hiçbirşey beni mutlu etmiyor. Zaten hep geçici mutluluklar yaşıyorum. Kendimi rahatlatmak içinde fal gönderiyorum.Kalbim neden ağrıyor sizce ve ne yapsam geçer bu ağrı?

Aşk acısı mı? Belirtiler onu gösteriyor.

Kalbinin ağrımasının duygusal bi sebebi olduğunu sanmıyorum kesinlikle doktora git

Gozlerinin dolması belki icsel yorgunluk ama bunun kalbini etkilemesi var bide. hicbir agri bosuna olusmuyor kalp ve mide biseylerden en cok etkilenen organ zaten.

Nefes terapilerinin meditasyonun ise yaradigini soyleyen cok.
Tabii isin rengi doktorda belli olur

herşeyi pat diye bırakıp gidesim var ya
havadan mı sudan mı..
tatilden de yeni geldik..
anlayamıyorum ne beter bişey bu aşk!
içim eskilerin deyimi ile at alıp eşşek satmakta :)
yine birşeyler öi tutuluyor birşey mi oluyor anlamadım ben ya

3gun once ay tutuldu gecmis bir bir onumuze serilecekmis hemde son 9yıla dayanan hesaplarmıs. Ay da 30 gunde bir tutuluyor hep inis cikislar bu yuzden :)

Kızlar bakın şu nehiri rahat bırakın çok kötü bozuşcaz o benim falcım bi gider misiniz
nehır e son girdıgınde attm ben bır daha ne zaman onlıne olursunuz dıye de sordum cocukları oldugundan cok sık gıremıyormus zaman buldukca gırebılıyormus. krese baslıycakmıslar ekım ayında daha sık onlıne olurum dedı bılgınıze

Beni kim ne yapsın Nasıl laf ya duymamış olayım Öncelikle kendi değerimizin farkına varıp kendimize değer vermeliyiz kızlar, işte o zaman kapımızda bitiyorlar.

O cümle olayın geyik boyutuydu, kendime çok da değer veriyorum ama kapıda felan biten yok. Sadece hayatta her şeyin bir sırası var, biz acele ediyoruz.

O cümle olayın geyik boyutuydu, kendime çok da değer veriyorum ama kapıda felan biten yok. Sadece hayatta her şeyin bir sırası var, biz acele ediyoruz.
Yani biraz insanın enerjisiyle de alakalı, daha rahat enerjideyken, beklentide değilken isteklerimiz daha kolay gerçekleşiyor. Ha eski sevgili konusuna gelince bir şeyin olacağı varsa oluyor zaten. Olmayacağı varsa da kendimizi yırtsak da kendimize verdiğimiz sıkıntıyla kalıyoruz. Ama şunu bilir şunu söylerim hepsi illa ki yoklamak için de olsa geliyor.

Benim o vakit görüştüğüm erkek arkadaşım için seni arayacak demişti ve vakit vermişti. O vakitte aradı beni. Sanal fincanda bunları bilmesi şaşırtmıştı. Başka bi mağrifetini görmedim bu ablanın

Çıkmıyor çıkmıyor çıkmıyor dostlar sonu bası güzel kart çıkan fallar çıkmıyor.... Net yani bende hiç sasmadı. X ama kötü çıkan fal 2 güne yaşanıyor yüzde yüz....

Allah çirkin şansı verse yeter valla.... Kime naptım ben bi işim de rast gtmex mi ?? Herkesin dostuyum dert dinlerm herkese akıl veririm kiminin ablasıyım yardımcı olurum destek olurum her türlü mllete iş bulurum dardadır işinde iki günde yükselir Allah razı olsun der...hiç kimseyi kıskanmam neblym... Bana destek olan biri yok ? Beni dinleyen kmse yok? Derdime derman yok?bir işim rast gtmez ? Her gelen kalbimi kırar rencide eder ?? Nolcak bu durum...

Kıslar binmazdaki en iyi kahve yorumcusu kim ama pembeci olmayacak

Kıslar binmazdaki en iyi kahve yorumcusu kim ama pembeci olmayacak

Binnazda denedigim herkes pembeciydi pembeci olmayanda kasıtlı olumsuz konusuyordu.

Şanss her sey tamamen kader. yinede razı olmaktan baska care yok gidisat aglasak da sikayette etsek degismiyor. Yazgı kızınca daha bi küsüyor.eyvallah deyip geciceksin baska care yok.sende hadlerini bildir diyemicem kotuyle kotu olmak en gereksiz is

İnsanligini yap kenara cekil belki bi gun' de bi gun duzelir.umutsuz olmuyo inan ki..ama her seyden once kendi kul hakkına girme sömürülüyosa niyetin, fazlasını verme. Iyiligin hic kıymeti yok hepimizin alacagı ders farkli belki seninki de buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…