- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
:))) yeni birileri hep gelir... Zekidir, yakışıklıdır, zengindir, çok iyi kalplidir, bütün çektiklerimi unutturacaktır. Kasımdır, Aralıktır, Marttır, Hazirandır, Temmuzdur, Eylüldür.... Geçmişteki hep gelecektir ben istemeyeceğimdir aynı anda o mükemmel yaratık da gelecektir ikisi arasında tercih yapmakta zorlanacağımdır...
Hahahah babayı aldım :)))
Yapayalnızım, beni kim ne yapsın ya yemişim falcı fantezilerini.
Ben bir kez yorum aldım kendisinden ama şimdi düşününce hayatından birisi var dedi, olumlu biri olwsa bunu gizlerdi haklısın. İnşallah hepimizin öyle olur
Bayanlar birşey soracagım alakasız olacak ama kafayı yememek adına sormalıyım. çevreme sorsam deli muamelesi görecegim için sizlere danısmak istiyorum.
Benim kalbim ağrıyor böyle bir acı var kalbimde ara ara gözlerim doluyor hiçbirşey beni mutlu etmiyor. Zaten hep geçici mutluluklar yaşıyorum. Kendimi rahatlatmak içinde fal gönderiyorum.Kalbim neden ağrıyor sizce ve ne yapsam geçer bu ağrı?
Kalbinin ağrımasının duygusal bi sebebi olduğunu sanmıyorum kesinlikle doktora gitBayanlar birşey soracagım alakasız olacak ama kafayı yememek adına sormalıyım. çevreme sorsam deli muamelesi görecegim için sizlere danısmak istiyorum.
Benim kalbim ağrıyor böyle bir acı var kalbimde ara ara gözlerim doluyor hiçbirşey beni mutlu etmiyor. Zaten hep geçici mutluluklar yaşıyorum. Kendimi rahatlatmak içinde fal gönderiyorum.Kalbim neden ağrıyor sizce ve ne yapsam geçer bu ağrı?
Bayanlar birşey soracagım alakasız olacak ama kafayı yememek adına sormalıyım. çevreme sorsam deli muamelesi görecegim için sizlere danısmak istiyorum.
herşeyi pat diye bırakıp gidesim var ya
havadan mı sudan mı..
tatilden de yeni geldik..
anlayamıyorum ne beter bişey bu aşk!
içim eskilerin deyimi ile at alıp eşşek satmakta :)
yine birşeyler öi tutuluyor birşey mi oluyor anlamadım ben ya
Bna pembeci geldi birazKızlar taraca nasıldır?
nehır e son girdıgınde attm ben bır daha ne zaman onlıne olursunuz dıye de sordum cocukları oldugundan cok sık gıremıyormus zaman buldukca gırebılıyormus. krese baslıycakmıslar ekım ayında daha sık onlıne olurum dedı bılgınızeKızlar bakın şu nehiri rahat bırakın çok kötü bozuşcaz o benim falcım bi gider misiniz
Beni kim ne yapsın Nasıl laf ya duymamış olayımÖncelikle kendi değerimizin farkına varıp kendimize değer vermeliyiz kızlar, işte o zaman kapımızda bitiyorlar.
Yani biraz insanın enerjisiyle de alakalı, daha rahat enerjideyken, beklentide değilken isteklerimiz daha kolay gerçekleşiyor. Ha eski sevgili konusuna gelince bir şeyin olacağı varsa oluyor zaten. Olmayacağı varsa da kendimizi yırtsak da kendimize verdiğimiz sıkıntıyla kalıyoruz. Ama şunu bilir şunu söylerim hepsi illa ki yoklamak için de olsa geliyor.O cümle olayın geyik boyutuydu, kendime çok da değer veriyorum ama kapıda felan biten yok. Sadece hayatta her şeyin bir sırası var, biz acele ediyoruz.
Tatlım, kış aylarında popüler olup kaybolan bir falcıydı telwede. @zehrina, sanal falda dediği çıktı deyince bende sanalfal attm.Anda iyiydi ama soru kısmında soru sorunca "sanalda göremedm baska fal at" demişti.....2.falında da sadece dua önerisi vermşti...... O dönem @Baldankabak da ona baktrmış "çiçekli-böcekli-pembe panjurlu fal,bu ne böyle" demişti...Haliyle,emsalsizim denen hatunun da yıldızı parladığı gibi sönmüştü....
Kıslar binmazdaki en iyi kahve yorumcusu kim ama pembeci olmayacak
Allah çirkin şansı verse yeter valla.... Kime naptım ben bi işim de rast gtmex mi ?? Herkesin dostuyum dert dinlerm herkese akıl veririm kiminin ablasıyım yardımcı olurum destek olurum her türlü mllete iş bulurum dardadır işinde iki günde yükselir Allah razı olsun der...hiç kimseyi kıskanmam neblym... Bana destek olan biri yok ? Beni dinleyen kmse yok? Derdime derman yok?bir işim rast gtmez ? Her gelen kalbimi kırar rencide eder ?? Nolcak bu durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?