Binnaz Abla

Asenat dun gun boyu sizlerle olacagim yazmisti 1 kere girip 1 kisi aldi. Aksam da gec saatlere kadar buradayim yazmis kredi yukledim bu saate kadar bekledim yok kismet degilmis :/
Asenatı dün yakalayıp kredi yetersizliğinden kaybedenlerdenim:) O heyecanla hemen kredi yükledim ama nafile o şans bi kere gelirdi bende kaybettim :))

Nehir Ateşoğluna geçenlerde fal attım çiçekli böcekli bir yorumdu spesifik sorumla ilgili hiç bişey demedi kadının tarzı buymuş sanırım ama ben çok beğenmedim dedikleri çıkar mı bilmem. Byv Sema ilk falında esas konuyla ilgili çıktığı bir durum olmuştu tekrar denedim an da şimdiye kadar en isabetli yorumu yapan kişiydi diğer dedikleri de umarım çıkar. Buaralar yine fallara sardım Derini de denedim o da fena sayılmazdı. Üç aşşa beş yukarı hepsinin dediği aynı farklı yorumlayan kişi ile ilgili sadece Sema oldu ve en tutarlısı onun yorumuydu.

İçsel yorgunlukta var doğru. İlginiz alakanız için teşekkür ettim kızlar..

Asenatı dün yakalayıp kredi yetersizliğinden kaybedenlerdenim:) O heyecanla hemen kredi yükledim ama nafile o şans bi kere gelirdi bende kaybettim :))

Canım falı bırakmaya çalıştığım için (Büyük ölçüde bıraktım sayılır) Topiğe de girmiyorum bir süredir .şimdi bir göz gezdirdim.Senin yazına denk geldim söylemeden geçemedim.
Nehir Ateşoğlu için Senin aynı yorumunu ben yapmıştım.Çiçekli böcekli komşu teyze falı gibi diye fakat benim için çk önemli bir sürü olay dizisini bilmiş satır aralarında.O an ki yaşadığım ruh halini,üstümü başımı vs ye kadar.Sen o falı silme sakla ve çiçek böcek kısımlarını attıktan sonraki kısımlara dikkat et.Benden söylemesi..

Öyleymiş:) ben de üzülmüştüm boşa gitti para
Öyleymiş:) ncarenot 'ta öyle söyledi bende sizi dikkate alıp falım için param boşa gitti diye üzülmeyi bıraktım bana kalsa iade bile alırdım ama sözünüzü dinliyorum umarım söyledikleri çıkar yakın gelecek için çok iddialı ve güzel şeyler söyledi :) Çıkarsa kadından helallik istemek için tekrar fal atarım :))

Ben de ilk seferinde kredim yok diye baktirmadim bu sefer kredi yukledim girecegini soyledi diye yine olmadi :)
Bakalim bugun ogleden sonra sistemdeyim yazmis gozum heo telefonda bugun bari sozunu tut asenaaaaat

▪ya istedigin kisi teklif getirecek
▪ya bekledigin donecek ▪veya duygularinin karsilikli olduguna inandigin biri olacak
▪ya da var olan bisey varsa rayina oturacak

Boyle falıda gördüm
"bu fal diil her yönden yazmıssınız" dedim diye falalem rezzan ablasini korumus yayinlamamis,cunku dalga gecmisim dalga bunun neresinde anlamadim ortada saka olan tek sey yukardaki her yone giden fal

1soru sormustum fal oncesi ve soru cevaba da madde madde bunlar yok oyle bisey yok diye yazdim. Uzuldum dedim

"Sen soru hakkini, sana uymayan yerleri anlatmaya kullanmissin zaten ask hayatin yok senin. Genel fal istedin diyor"

boyle cirkeflik var mı ya?

Son düzenleme:
Arkadaşlar cidden bu tip durumlar yaşandığında ve şurada paylaşıldığında ben çok üzülüyorum. Fal alem Rezzan ile ilgili, kadının tavrının tamda sizin yazdığınız şekilde olduğunu burada daha evvel defalarca yazan oldu. Ben defalarca dedim ki Falalem Rezzan Abla Telwe'deki Serüven in ta kendisi. Ve serüven ( kitap falı ) olarak daha başarılı. Keramet kitapta fikrimce. Serüven'in diğer fal türlerini bilmiyorum sadece kitap açtırmıştım. Bu falda dediklerini Rezzan abla olarak bana sesli falda aynen söyledi.Bunu benden başka söyleyen arkadaşlarda oldu. Kısaca demem şu ki ; fal atarken topikte arama yapın geçmiş yorumlara bakın lütfen... Bakmış olsaydınız Rezzan'a fal atıp bu çirkin tutumla hiç karşılaşmaz, sinirleriniz de boşuna gerilmez, paranız boşa gitmezdi.... Bir de burada reklamcısı vardı onun.... Niyetim aklı vermek değil, zaten yeteri kadar üzgün olan bünyelerimize ( ki bende sistem tamamen çöktü şu ara, hastaneden yeni geldim. Neredeyse yaptırmadığım tahlil, test, röntgen, ultrasom, EKG vs. çeşidi kalmadı ) daha fazla yük bindirmemek... Sağlık sorunu yaşayacağımı, nasıl bir sorun olacağını da bilen tek kişi oldu ki sağlık sormamıştım..

Seruvende fasa fisoydu bende. tek tek okumamisim demek ki. Cunku hep aratiyorum bile bile dusmuyorum gozden kactı muhtemelen. Bana ask anlatmis dklarca.sonrada ask hayatin yok zaten sormadin dedi..e akıl yoksunlugu bu.
Derine fal atmiyorum mesela burda bi arkadasa ayıp etmis..
Ne biliim rezzan bilmese de terbiyesizlik yapmasaydi bari..
cok gecmis olsun bu arada umarim temiz cıkar tahliller

Serüven anı efsane iyi biliyor. Kişinin o an için kafasından kurduğu gelecek planlarını anlatıyor. Bana efsane başarılı bi fal baktı. Seninki gidicek dedi. Çünkü gerçekten gitmeyi düşünüyordu ben serüvene fal attığımda. Temelli. Gelin görün ki, fikri değişti ve kaldı:) inatla kalacak diyen de selenaydı. Hiç umut yokken bile, gitmeyecek dedi, gitmedi.

Kuzum bu arada yeni farkettim çok geçmiş olsun.

Canım sağol...

Sağol canım benim.

OTE="edaarda3, post: 48138609, member: 772261"]Açelya tuğraya baktıran var mı?[/QUOTE]
Var benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…