Cok naif bi sesi var. Tespitleri cok iyi anı biliyor. Ama sonuc hüsran. Coktan patladı malesef bilemediAçelya tuğraya baktıran var mı?
Açelya tuğraya baktıran var mı?
Site sahibi rezzan olunca boyle olur▪ya istedigin kisi teklif getirecek
▪ya bekledigin donecek ▪veya duygularinin karsilikli olduguna inandigin biri olacak
▪ya da var olan bisey varsa rayina oturacak
Boyle falıda gördüm
"bu fal diil her yönden yazmıssınız" dedim diye falalem rezzan ablasini korumus yayinlamamis,cunku dalga gecmisim dalga bunun neresinde anlamadim ortada saka olan tek sey yukardaki her yone giden fal
1soru sormustum fal oncesi ve soru cevaba da madde madde bunlar yok oyle bisey yok diye yazdim. Uzuldum dedim
"Sen soru hakkini, sana uymayan yerleri anlatmaya kullanmissin zaten ask hayatin yok senin. Genel fal istedin diyor"
boyle cirkeflik var mı ya?
Site sahibi rezzan olunca boyle olur
Sistemde olmaktan kasıt = 1 fal almakAsenat önce dün için gün boyu sözü verdin bir arpa boyu yol kat edemedik. Bugün öğleden sonra sistemde olacağım dedin 1 fal aldın ona da bakmıyosun, valla kimsenin peşinden bu kadar koşmamıştır kimse =)
Geçmiş olsunArkadaşlar cidden bu tip durumlar yaşandığında ve şurada paylaşıldığında ben çok üzülüyorum. Fal alem Rezzan ile ilgili, kadının tavrının tamda sizin yazdığınız şekilde olduğunu burada daha evvel defalarca yazan oldu. Ben defalarca dedim ki Falalem Rezzan Abla Telwe'deki Serüven in ta kendisi. Ve serüven ( kitap falı ) olarak daha başarılı. Keramet kitapta fikrimce. Serüven'in diğer fal türlerini bilmiyorum sadece kitap açtırmıştım. Bu falda dediklerini Rezzan abla olarak bana sesli falda aynen söyledi.Bunu benden başka söyleyen arkadaşlarda oldu. Kısaca demem şu ki ; fal atarken topikte arama yapın geçmiş yorumlara bakın lütfen... Bakmış olsaydınız Rezzan'a fal atıp bu çirkin tutumla hiç karşılaşmaz, sinirleriniz de boşuna gerilmez, paranız boşa gitmezdi.... Bir de burada reklamcısı vardı onun.... Niyetim aklı vermek değil, zaten yeteri kadar üzgün olan bünyelerimize ( ki bende sistem tamamen çöktü şu ara, hastaneden yeni geldim. Neredeyse yaptırmadığım tahlil, test, röntgen, ultrasom, EKG vs. çeşidi kalmadı ) daha fazla yük bindirmemek... Sağlık sorunu yaşayacağımı, nasıl bir sorun olacağını da bilen tek kişi oldu ki sağlık sormamıştım..
Tellwe benim icin fal sitesi hic olmadi canim asla sevemedimYonetimde falcı varsa eyvahlar olsun zaten bi tellwede yok sanırım
Ben de hiç sevemedim tellwe yi valla onların baktığı kadar ben de bakıyorum. Hatta bir ara falcı olmuştum orda 100 de 100 e çıkmıştım. Hepsi kopyala yapıştır 1.2 si hariç. Hatta birş benim falıma iki fal kopyala yapıştır yapmıştı bunu yazınca da direk falı iade etti iade istemeden :)))Tellwe benim icin fal sitesi hic olmadi canim asla sevemedim
Tellwe benim icin fal sitesi hic olmadi canim asla sevemedim
Ben de hiç sevemedim tellwe yi valla onların baktığı kadar ben de bakıyorum. Hatta bir ara falcı olmuştum orda 100 de 100 e çıkmıştım. Hepsi kopyala yapıştır 1.2 si hariç. Hatta birş benim falıma iki fal kopyala yapıştır yapmıştı bunu yazınca da direk falı iade etti iade istemeden :)))
Evwt biz para veriyoz onlar eğleniyor..:)) keşke para veren eğlenseydifal değil eğlence sitesiymiş zaten hepsi pardon eğlenci amaçlı
sağolsunlar eğlenmelere doyamadık..
birkerebir mi serüven'in kitap falı mı peki
Canım nasıl söyledikleri çıktımı:)Birkerebir diyorum :)
Canım nasıl söyledikleri çıktımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?