Binnaz Abla

Asenat'ın 42,5 olması ve hala kayıplarda olması. Söyleyeceklerim bu kadar.

Resmen assolist kaprisi çekiyoruz şaka gibi.Birisi soru sorarsın cevap vermez birisi saat verir,o saatte ortada olmaz.

Cidden pes dedirtiyorlar. Nedir bu yani oraya yazıyorsan gir dimi hadi diyelim bir kere işin vardı giremedin onu anlarız da,devamlı tekrar eden bir olay bu.Özensizlik,umursamazlık resmen.

42.5 nedir ayrıca valla sinir oldum maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor,hepsi istisnalar dışında değişiyor .Daha özensiz vurdumduymaz,nasıl olsa müşterim var durumuna geliyor.

Neyse kaç haftadır fal atmıyorum içimden de gelmiyor böyle devam etsinler,zaten ekonomimizde bu ara süper bol bol para kazanıyoruz hepsini manyak gibi fala yatırırız yine beklesinler

Asenat'ın 42,5 olması ve hala kayıplarda olması. Söyleyeceklerim bu kadar.
Ay demesen farketmiycem 40 kredi yuklemistim onun icin. Bir daha yuklemek istemiyorum girse de atmiycam sanirim zaten hevesim de kacti iyice yani tamam tabi ki falcinin kendi tercihi girip girmemek ama devamli olarak giricem dedigi zamanlarda asla girmemesi hoş degil en azindan soylemesin bekletmesin

Kesinlikle haklısınız kızlar, yani "yarın gün boyu sizlerleyim" diyor akşamına bir iki fal alıyor, öğleden sonra sistemdeyim diyor bi fal alıp bakmıyor bile. Gireceğim demese alıştık ki biz nadir girdiğini biliyoruz dolayısıyla birine az giriyor diye kızamazsınız kendi işleridir zamanıdır vs ama gireceğim deyip beklentiye sokuyor boşu boşuna, bu göster ama elletme taktiği gibi bir şey hahaha.

kaç aydır şu kadını yakalamaya çalışıyorum, telefonlu falına bile razı oldum, gel gelelim ki fiyatı çıktı 42.5'a, meraktan çatlayacağım artık az kaldı, hayır 50 liranı vereyim yeter ki şu sıra alışını 5-6 kişiye falan çıkar

Ben de ilk beklentim yüksek ama gidişat öyle görünüyor selena en azından bekleteceğini duvarında belirtiyordu bekliyoruz şuan ama neyi bekliyoruz
Ya yirmi falı otuz falı olanı anlarım da iki üç falı günlerce bekletene asla fal atasım gelmiyor ya. Kim bu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…