Binnaz Abla

Kizlar bugun kendisine baktirdim ve ayni sikayeti soyledim yaziyorsun girmiyorsun diye.ozur diledi haklisiniz dedi.calistigi isten dolayi programi birden degisiyormus ama isten ayrilmis bundan sonra bu sorun olmayacakmis

Kizlar bugun kendisine baktirdim ve ayni sikayeti soyledim yaziyorsun girmiyorsun diye.ozur diledi haklisiniz dedi.calistigi isten dolayi programi birden degisiyormus ama isten ayrilmis bundan sonra bu sorun olmayacakmis
Falı nasıldı peki beğendiniz mi? :)

Tebrikler valla asenatı nasıl yakaladınız

Kızlar bisi dicem ama ben kazana dustum bugun..
Hem asenati yakaladım hem birkerebir falım geldi.
Herkes sevip begeniyorken benim pis sansım falım cok bos gecti hatta nerdeyse soru bile soramadım cunku hayalkirikligimla mesguldum keske bu kdr cabalamasaydim dedim durdum fal boyu. Tespitlere gelince,
Asenattan ziyade birkerebir bana daha cok uydu. tavsiye: MissCherryBlossom kalpler sana cherry mantıklı bi faldı :)
Ikisinde de olumlu olumsuz denicek bi nokta yoktu sadece 1 sey var bekleyip gorebilecegim.
Ama sıkıntı bende dicem sonunda olumlu olumsuz demicem bi falda cıksın be

Asenat direkt olaya daldı herkesin aksine bir senaryo cizdi ama lehime. Birkerebir de olani biteni iyi bildi. E olan biten bilinince gelecegi de bilebilir diyosun. Mesela asenat 2-3 noktada yanildi. Bana bi falda bekleyecegim bi sey olmadı mı ya da aa bak iste x kisinin falı cıktı diyecegim bir sey olmayınca havada geliyor o fal.

Sonuc asenat hüsrandı belkide aceleyle imkansiz bir seye cok yakin tarih verdi sanırım baktırma mevzuusunu kapıyorum beklemeye gececegim jubilemi yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…