Aynen canm ya birkerebir 3 gün oldu aynı sıradayım bi gelişme yokYa yirmi falı otuz falı olanı anlarım da iki üç falı günlerce bekletene asla fal atasım gelmiyor ya. Kim bu bu arada
Kizlar bugun kendisine baktirdim ve ayni sikayeti soyledim yaziyorsun girmiyorsun diye.ozur diledi haklisiniz dedi.calistigi isten dolayi programi birden degisiyormus ama isten ayrilmis bundan sonra bu sorun olmayacakmisKesinlikle haklısınız kızlar, yani "yarın gün boyu sizlerleyim" diyor akşamına bir iki fal alıyor, öğleden sonra sistemdeyim diyor bi fal alıp bakmıyor bile. Gireceğim demese alıştık ki biz nadir girdiğini biliyoruz dolayısıyla birine az giriyor diye kızamazsınız kendi işleridir zamanıdır vs ama gireceğim deyip beklentiye sokuyor boşu boşuna, bu göster ama elletme taktiği gibi bir şey hahaha.
Falı nasıldı peki beğendiniz mi? :)Kizlar bugun kendisine baktirdim ve ayni sikayeti soyledim yaziyorsun girmiyorsun diye.ozur diledi haklisiniz dedi.calistigi isten dolayi programi birden degisiyormus ama isten ayrilmis bundan sonra bu sorun olmayacakmis
Tebrikler valla asenatı nasıl yakaladınızKizlar bugun kendisine baktirdim ve ayni sikayeti soyledim yaziyorsun girmiyorsun diye.ozur diledi haklisiniz dedi.calistigi isten dolayi programi birden degisiyormus ama isten ayrilmis bundan sonra bu sorun olmayacakmis
Ben katina yanina iskambil istedim acti guzel bakiyor hatta tarot bile cekiyor dolu dolu geciyor yaniFalı nasıldı peki beğendiniz mi? :)
Katina yorumcu sayfasinda bekledim ona ait olan profilde degilTebrikler valla asenatı nasıl yakaladınız
Yine online oldu yine kaçırdım :) baska önereceğin var mı binnazdaKatina yorumcu sayfasinda bekledim ona ait olan profilde degil
Cnm sen birkerebire baktirdinmiYine online oldu yine kaçırdım :) baska önereceğin var mı binnazda
Yok canım telvede byzmeleğe baktırdım en sonCnm sen birkerebire baktirdinmi
O nasil kuzuYok canım telvede byzmeleğe baktırdım en son
İyidi fena değildi.O nasil kuzu
Nairanın bana geçen sene baktığı faldan söylediği tek bir cümle bile çıkmadı aşırı pembeci ayrıca tamamen kapanan bi konu çıkma ihtimali de yok artıkKızlar sizce gonca polat mı naira mı?
Goncaya attım iyiki o zaman.Nairanın bana geçen sene baktığı faldan söylediği tek bir cümle bile çıkmadı aşırı pembeci ayrıca tamamen kapanan bi konu çıkma ihtimali de yok artık
Binnazda tek onu begeniyorum ama fal sepetinde yagmur ve venus de iyi.ben uc tane favorim var zaten.baskada kimseye artik gitmiyorum.Yine online oldu yine kaçırdım :) baska önereceğin var mı binnazda
Kızlar gonca polat hiiiiççççç bir halt bilemediiiiiiiii
Benim bi 4 dk sorularımı okudu sonra kişileri karıştırdı karıştırmıs olabilirim sen kendin tahlil et falan dedi garipti dedikleri tutmadı zatengonca polat bana meğerse sevgilisi olan adam için seni çok seviyor aklı sende vs demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?